adventstocht

ELBURG  – Op vrijdagavond 21 december vindt in de binnenstad van Elburg een bijzondere adventswandeling plaats. De muzikale wandeltocht wordt georganiseerd door het Orgelmuseum en tijdens de avond worden vier locaties in de binnenstad van Elburg bezocht. De avond begint in Museum Elburg, waar het orgel in de kapel bespeeld zal worden. Vervolgens gaat de route langs de Christelijk Gereformeerde kerk en de muziekkamer van de familie Hutten, om te eindigen in het Orgelmuseum, met een slotconcert op het Leeflang-Boonorgel. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar in de binnenstad van Elburg. De uitvoerenden tijdens deze avond zijn Jurjan Lipke (orgel), Arjo Hovenberg (hobo), Frank Hutten (vleugel) en Geessien Hutten (sopraan).

In verband met het beperkt aantal deelnemers, is aanmelden een vereiste. Dit kan via info@nationaalorgelmuseum.nl of telefonisch via 0525 68 4220 (Nationaal Orgelmuseum). Aanmelden kan tot en met 19 december.

De kosten bedragen 10 euro per persoon, contant te voldoen aan het begin van de avond (pinnen niet mogelijk). De inloop is om 18.45 uur via de kapelingang van Museum Elburg (Jufferenstraat 8), om 19.00 uur begint het eerste muzikale optreden. Aan het eind van de avond zal warme chocolademelk geschonken worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment