Karin Bloemen Souvenirs 2 foto Rob Becker

DRONTEN -  Karin Bloemen maakt schoon schip en dat doet ze in haar nieuwe theatershow Souvenirs in meerdere opzichten. Ze is niet alleen 25 kilo afgevallen, maar met de haar kenmerkende zelfspot probeert ze zich in haar show ook te ontdoen van overige ballast in haar leven. Ze haalt een frisse zwabber door haar bestaan. Bovendien deelt ze persoonlijke items uit aan het publiek, met als klapstuk één van haar jurken!

 Tijdens de landelijke première afgelopen 18 februari werd heel duidelijk dat ze haar opruimactie heel letterlijk neemt. Tijdens de voorstelling gaf ze diverse persoonlijke attributen weg en wat niemand verwachtte, zelfs een echte Karin Bloemen jurk uit haar privécollectie. Ook in Dronten staat dat te gebeuren. Wie zal er met dit unieke item naar huis gaan?

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Reserveren

De voorstelling komt op donderdag 28 maart naar De Meerpaal in Dronten. Kaarten voor de voorstelling kosten € 27,00. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment