GG press

ZWOLLE - Donderdag 2 mei komt de Amsterdamse zangers Glennis Grace voor een optreden naar Hedon. Glennis Grace doet dit in het kader van haar ‘Meer van mij’ clubtour. Na een succesvolle en lange Nederlandse carrière brak de zangeres uit de Jordaan afgelopen jaar wereldwijd door dankzij haar deelname aan America’s Got Talent. Dit jaar laat ze haar kunsten weer in Nederland zien. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

De lange carrière van Glennis Grace startte in 1994 toen ze met een vertolking van Whitney Houston als zestienjarige de finale van de Soundmixshow wist te winnen. Elf jaar later deed ze namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival en langzamerhand boog ze haar carrière om naar het Nederlands. In 2011 wist ze indruk te maken tijdens het televisieprogramma De beste zangers van Nederland. Haar grootste succes kwam dankzij haar deelname aan America’s Got Talent. Miljoenen Amerikaanse televisiekijkers raakten in vervoering door Glennis Grace.

De wegen die ze in 2018 heeft ingeslagen krijgen in 2019 een vervolg, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland. Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker en nog meer eigen muziek.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Donderdag 2 mei            
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
Entree: €27,00

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment