IMG 2602

ELBURG - Zes  Ateliers  , waar kunstenaars hun werk laten zien  , zetten hun deuren open voor kunstliefhebbers en belangstellenden. Ook dit jaar is er weer een fietsroute voor kunstliefhebbers uitgezet door Oldebroek, Elburg en ’t Harde. Op elk willekeurig punt kan de route worden gestart. Op de zaterdagen  6 juli en 3 augustus zijn de ateliers van 11.00 tot 17.00 uur open voor de bezoekers. De zes atelierhouders:  Geke van ’t Oever, Petra Keijl, Rita Dokter, Willem en Carla Bultman, Yvon Ekelschot en Marga  Simons en de gastkunstenaars : Esther Visser, Elt de Boer, Rose van den Hurk, Anneke van de Molen , Didy Kanis en Edith Kamphuis zullen hun kunstwerken tonen en uitleg geven.

Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen van diverse materialen en diverse stijlen : schilderijen, beelden,  viltwerk, keramiek, pasteltekeningen en diverse objecten.

De route beschrijving is op verschillende plekken beschikbaar, o.a. bij de VVV’s, en kan ook van de website worden gedownload: www.rondjekunstnoordveluwe.nl

Op deze website zijn de namen van de ateliers, de kunstenaars en verdere informatie te vinden. De ateliers zijn te herkennen aan een wit - groen banier met een logo . De toegang is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment