vegro

ZWOLLE -  Ouderen moeten steeds langer zelfstandig thuis wonen. Hierdoor komen zij mogelijk in een sociaal isolement terecht, omdat zij steeds minder op pad durven te gaan. Men kan niet (meer) autorijden, durft niet op de fiets vanwege de angst om te vallen en lopen is vaak te ver. Zeker als zoon, dochter of mantelzorger kan dit erg lastig zijn om hier mee om te gaan.  

Er is nu een oplossing, de MAX Mobiel. Dit elektrische voertuig is het ideale vervoersmiddel voor ritjes in de binnenstad, een rollator of ander hulpmiddel gaat gemakkelijk achter in en u heeft geen rijbewijs nodig om de max te besturen. De MAX Mobiel is 100% elektrisch, biedt ruimte aan 2 personen en kan aan een normaal stopcontact opgeladen worden. De MAX Mobiel gaat maximaal 45 km per uur en rijdt 40 à 60 km op een volle accu. MAX Mobiel verhoogt de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid. U kunt weer veilig op pad!

Vanaf heden kunt u de MAX Mobiel bezichtigen in de Vegro winkel in Zwolle aan de Vechtstraat 104. De medewerkers staan voor u klaar met persoonlijk advies. Zeker zijn om een proefrit te kunnen maken? Maak dan een afspraak via 0900 – 2 88 7 66.  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment