DSC08337roots

't LOO - Roots in the Woods is dit jaar ook weer te vinden op Landal Landgoed 't Loo. Er zijn twee dagen workshops, optredens en andere outdoor activiteiten. Met grote tipitenten, vuurkorven, kramen en foodtrucks is het aangenaam vertoeven op het festivalterrein bij Landal Landgoed ’t Loo. Er is live muziek, dans en theater voor jong en oud. Het festival biedt een gevarieerd programma waarbij vele muziek te horen is. Overal zijn stoere plekken om te genieten van een bijzonder hapje en een lekker drankje. Ook voor kinderen is Roots in the Woods een feest: zij kunnen bijvoorbeeld marshmallows roosteren boven het vuur, popcorn poffen, hotdogs maken, zich laten schminken of blaaspijp schieten. Verder is er een suikerspinmachine en kan er met een koetsje een ritje over het terrein gemaakt worden. Natuurlijk is er ook een leuke Bollo show. Op zaterdagavond is er lasergamen en een vleermuizen- en nachtvlindertocht voor kinderen van 8 jaar en ouder; op zondag is er een optreden van Rogier de Avonturier.

Theater, smaakmakers en Rootsy live muziek

Zaterdag 19 oktober opent het festival om 12:00 uur de poort voor het publiek. Vanaf dat moment vinden op het gezellige en sfeervol aangeklede terrein diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Op het strandpodium worden kindertheatervoorstellingen afgewisseld met lekkerste ‘Rootsy’ live muziek. Tussendoor draait een ludieke vinyl-DJ de mooiste (dans)platen. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt kan terecht bij vele kramen, waar vaak lokale ‘smaakmakers’ de lekkerste hapjes en gerechten serveren. Ben je een liefhebber van speciaalbier, ga dan vooral langs bij de opvallende tap-truck. Neem plaats op het terras en geniet van de lekkere live muziek of een (straattheater) act. Om 21:00 sluit het festival op zaterdag de poort weer.

Op volle toeren met muziek en theater

Op zondag 20 oktober ben je om 12:00 uur weer van harte welkom. Net als op zaterdag staat er weer een bomvol programma op je te wachten. Kinderen kunnen weer knutselen en frutselen, het theaterpodium draait weer op volle toeren en de lekkerste blues, folk en americana klanken komen weer van het muziekpodium. Het programma op de zondag loopt tot 18:00 uur. 

Kijk voor contact-, adres- en route-informatie.

In het kort:

  • zaterdag 19 oktober van 12.00 tot 21.00 uur
  • zondag 20 oktober van 12.00 tot 18.00 uur
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment