Isala entree

ZWOLLE - Op donderdag 28 november organiseert Isala Hartcentrum de jaarlijkse Warme Wintermarkt, een kraampjesmarkt met zelfgemaakte creaties door medewerkers van Isala. Tijdens de Warme Wintermarkt kunt u kraampjes bezoeken met o.a. brocante, sieraden, keramiek, home- en kerstaccessoires, hout, glastechnieken en (kinder)kleding. Ook kunt u (tegen betaling) genieten van een hapje en/of een drankje.

​Het goede doel dit jaar is De Muskathlon. Dit zijn sportieve uitdagingen in verschillende landen over de hele wereld. Met gesponsord geld worden kinderen geholpen die anders moeilijk toegang hebben tot onderwijs en goede zorg. Nanja Frankema, medewerker bij Isala, gaat volgend jaar juni een halve marathon lopen in Indonesië, waarmee ze minimaal tienduizend euro sponsorgeld hoopt mee te kunnen nemen. Een bijdrage uit de opbrengst van de Warme Wintermarkt is meer dan welkom voor haar!

Een groot deel van de bevolking in Indonesië gaat gebukt onder extreme armoede. Met deze Muskathlon wordt gestreden tegen de gevolgen hiervan onder de kinderen in Indonesië. In de projecten krijgen kinderen de kans zicht te ontwikkelen en op te groeien tot liefdevolle, zelfstandige jongeren.

De Warme Wintermarkt is voor iedereen: medewerkers van Isala en ook patiënten en andere bezoekers.

Datum

Donderdag 28 november 2019

Tijd

10.30 tot 16.30 uur

Locatie

Isala Zwolle, 1e verdieping boven Centrale hal

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment