provincie overijssel

ZWOLLE -  Hoe denk jij dat we over drie jaar kijken naar de coronacrisis? Stuur je bericht uit 2023 naar de provincie Overijssel en werk zo mee aan een onderzoek naar Overijssel in de coronacrisis. Schrijf, teken, film of fotografeer jouw boodschap en maak kans op een cadeaubon of Hallo Boer pakket. De provincie Overijssel onderzoekt hoe inwoners van Overijssel de coronacrisis beleven. In samenwerking met andere provincies ondervraagt KiesKompas een willekeurige steekproef van Overijsselaars hoe zij de coronacrisis beleven. Deze informatie wil de provincie aanvullen met verhalen en beelden uit de provincie. Zo weten we wat er leeft onder de inwoners en kunnen we hierop inspelen.

Deel jouw bericht uit 2023

Op 16 maart 2020 begon in Nederland de slimme lockdown om de corona-epidemie onder controle te krijgen. Het sociale en economische leven is op een veel lager pitje te staan. Niemand weet nog precies hoe lang het gaat duren, wat de gevolgen op langere termijn zijn of wanneer er een effectief vaccin komt. Zal het sociale en economische leven dan weer zijn oude loop kunnen hervatten? Of spreken we voortaan van voor en na corona? Wat is jouw toekomstbeeld? Vertel het ons in de vorm van een bericht uit de toekomst.

Hoe kun je meedoen?

Stel je voor het is 2023 en je kijkt terug op de zomer van 2020. Wat zou je dan willen vertellen aan een dierbare, je baas, de minister-president? Kies maar iemand aan wie jij een boodschap hebt. Het mag een geschreven bericht zijn, een vlog, of een stripverhaal: de vorm is in principe vrij. Vertel hem of haar hoe jouw leef- en werkwereld er drie jaar na de coronacrisis uit ziet. Wat is er veranderd sinds de coronacrisis in 2020 in volle hevigheid losbarstte? Welke impact heeft dat gehad op de manier waarop we met elkaar communiceren, werken, besturen, ontspannen, produceren? Welke nieuwe inzichten heeft het de samenleving gebracht? Wat hebben we verloren en wat hebben we gewonnen?

Een geschreven bericht mag maximaal 2500 woorden lang zijn, een filmpje of audio-opname) mag maximaal 8 minuten duren. Je kunt je bijdrage uploaden tot 1 oktober via overijssel.nl/onderzoekcorona.

Elke vijfde inzender ontvangt een cadeaubon van €10 of een pakket van Hallo Boer. Een selectie uit de inzendingen wordt gepubliceerd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment