wcwp 2020 nl

ZWOLLE  -  Bij provincie Overijssel heeft in oktober 2020 een werkbelevingsonderzoek laten uitvoeren. Collega’s werd gevraagd hun mening gevraagd over thema’s als werkgeverschap, samenwerking, organisatierichting, waardering en het benutten van talent. En dat heeft het rapportcijfer van 7,5 opgeleverd. Een bovengemiddelde score vergeleken met de benchmark van 7,2 in de categorie Openbaar bestuur en Veiligheid. En die zorgt ervoor dat Provincie Overijssel het keurmerk ‘World-class Workplace’ van Effectory mag voeren!

En hoewel er altijd aandachtspunten blijven, is provincie Overijssel als werkgever trots op de waardering die de medewerkers hebben gegeven. 'Zo ervaren onze medewerkers meer dan gemiddeld een bevlogenheid bij het uitvoeren van hun werkzaamheden, worden de collega's erg gewaardeerd en de samenwerking met directe collega`s verloopt prettig. Ook waarderen ze de talentgerichte wijze van werken binnen provincie Overijssel, 'laat de provincie weten.

Het ‘World-class Workplace’ keurmerk is het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap dat 15 jaar geleden is opgezet door onderzoeksbureau Effectory. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven waarvan de medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment