cir

REGIO - Overijssel werkt aan een circulaire economie. Samen zorgen we voor zo min mogelijk afval, gebruiken onze spullen langer, hergebruiken (delen van) producten en is het afval de grondstof voor nieuwe producten. Daarvoor zijn bedrijven nodig die slim, schoon en ondernemend zijn. Provincie Overijssel stimuleert en ondersteunt bedrijven om te blijven vernieuwen en te investeren in digitalisering, innovatie en duurzaamheid. Op die manier bouwen we samen aan een krachtige Overijsselse economie en een aantrekkelijk woon-, werk- en leefklimaat.

 Laat je inspireren

Zie jij de circulaire economie als een kans of bedreiging? Of ben je op zoek naar inspirerende activiteiten op kleine schaal of grootschalig systeemveranderingen?

Laat je inspireren tijdens de Week van de Circulaire Economie!

Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar digitale) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Ruim 200 heel diverse online evenementen zijn te bezoeken. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Check welke online bijeenkomsten er bijvoorbeeld in Overijssel zijn en meld je aan via: www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

Regionale Transitieagenda’s

Geïnteresseerd in de afspraken die er in Overijssel zijn gemaakt over de circulariteit in de textiel, biomassa & voedsel, maakindustrie, kunststoffen, infrastructuur en bouw? Bekijk dan de Regionale Transitieagenda via www.overijssel.nl/circulaire-economie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment