thumbnail Copy of persfoto2 liggend BW lunavoors

ZWOLLE -  De electro-pop band D A R K D A Y S brengt op vrijdag 26 februari hun nieuwe single ‘All the Kids’ uit. D A R K D A Y S grijpt dit moment aan om hun actie #AllTheKids uit te rollen, een online actie om jonge stemgerechtigden in het stemhokje te krijgen. De talentvolle Hedon Beurs band wil zoveel mogelijk artiesten en socialites benaderen om aan deze actie mee te doen. All the Kids is vanaf vrijdag 26 februari te beluisteren via alle streamingkanalen. Volg #AllTheKids via Twitter, Facebook en Instagram om inhoudelijk op de hoogte te blijven van deze actie.

Politiek is een belangrijk en veel besproken onderwerp binnen de Zwolse band D A R K D A Y S: “Wij zien om ons heen dat mensen op social media zich steeds meer uitspreken over verschillende onderwerpen. Voorheen zag je echter dat jongere generaties significant minder aanwezig waren bij het stemmen. Ons doel is om mensen nog meer bewust te maken van het feit dat alleen online dingen roepen en niet stemmen niks gaat veranderen.” aldus D A R K D A Y S in een gemeenschappelijk statement.

De band gaat niet alleen de barricaden op en hoopt veel steun te vinden bij betrokken collega’s uit de cultuurscene: “Veel creatieve personen om ons heen hebben een groot bereik op social media. Vandaar de keuze om dit platform te gebruiken en #AlltheKids in het leven te roepen. Door dit wijd te verspreiden hopen wij dat we kunnen bijdragen aan een grotere opkomst tijdens de verkiezingen.” 

Over D A R K D A Y S
D A R K D A Y S maakt van de dag een nacht. Hun combinatie van duistere elektronica, vlijmscherpe sound design en etherische vocalen is zowel aangrijpend als betoverend. Ongrijpbare angsten en eeuwige verlangens worden belicht door afstandelijke en tedere zangpartijen. Met het gebruik van agressieve bassen en gelaagde synthesizers wordt de nachtuil die schuilt in de luisteraar opgewekt. Laat je behagen door de explosieve art-pop van D A R K D A Y S.

All the Kids komt uit op 26 februari en is op alle muziekplatforms te beluisteren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment