loop2000gr

OLDEBROEK - Jaarlijks wordt in het laatste weekend van augustus de Streetrace georganiseerd door de ATB vereniging Oldebroek. Een uniek parcours met veel spektakel. Dit jaar vind het voor de derde keer plaats, op zaterdag 30 augustus. Het evenement is erg veelzijdig en wordt zelfs over twee dagen verspreid.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur is er een Streetrun, Streetdance en wordt er een modeshow gehouden. Daarnaast is er speelpark voor de kinderen en is er de hele avond live muziek op het hoofdpodium bij de Skeelerbaan. In samenwerking met Loopgroep 2000 organiseert de ATB vereniging Oldebroek de Streetrun. Deze run heeft het zelfde parcours als de Streetrace de volgende dag, 30 augustus. Regionale en landelijke toppers hebben al aangegeven geïnteresseerd te zijn in deelname. Staat u straks op het hoogste podium? Inschrijven kan via www.inschrijven.nl voor de jeugd van 6 t/m 9 is er een afstand van 600m. De jeugd 10 t/m 13 jaar gaan de strijd aan over 2 km. De hoofdafstanden zijn 4 km en 10 km voor zowel dames als heren recreatief- of wedstrijdloper. Bijschrijven op de dag zelf is mogelijk tot 15 minuten voor de start. Na afloop is er live muziek en kunt u na genieten van uw prestaties.

Zaterdag 30 augustus wordt de Streetrace gehouden met verschillende klasses. Dit jaar wordt het eerste NK Streetrace voor burgemeesters en wethouders verreden in Oldebroek. Ook burgemeester Hoogendoorn zal de strijd aangaan met zijn collega's uit heel Nederland. De ATB vereniging Oldebroek is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen voor een spectaculair parcours, van vrachtwagentrailers, steigers, waterbakken, wasborden en zandbulten. Rond de middag zal de jeugd de aftrap geven en zullen recreatieve en wedstrijdrijders de strijd gaan op het parcours van de Streetrace. De hele dag is er live muziek, zijn er modeshows, een braderie/ rommelmarkt en als klap op de vuurpijl komt Ride Since 2013 een BMX stuntteam hun stunts en freestyles laten zien voor een unieke beleving.

Er zal beide dagen een "speelpark" zijn met o.a. springkussens, trampoline met bungeejump, kinderen kunnen zich laten schminken, er zal een clown komen die ballonen gaat vouwen. Het Utrechts buitencentrum organiseert tijdens deze twee dagen een avontuurlijk programma met vuurstenen, donderballen en pijl en boog schieten.

Er is ook een braderie en rommelmarkt. Deze is opde zaterdag op het Talterplein van 12.00 uur tot 20.00 uur. Voor de braderie zijn er een 75-tal kramen beschikbaar. Deze kosten € 37,50 per 4 meter. Elke extra meter kost € 5,00 extra. Voor de rommelmarkt kunt u een kraam huren. Voor een plek zonder kraam zijn de kosten € 12,50. Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar, en u kunt zich tot uiterlijk 16 augustus opgeven. Graag opgeven per mail; driesje@detalter.nl voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via; 06-27 25 65 30.

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u kijken op www.atb-vereniging-oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment