ZWOLLE - In de uitzending van dinsdagavond 19 augustus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de zeer gewelddadige straatroof op een hoogbejaard echtpaar van zondag 27 juli jl. Twee onbekende jongemannen beroofden op de Aalvangersweg de 85-jarige vrouw met bruut geweld van haar sieraden. Hierbij viel zij met scootmobiel en al om in de berm in de brandnetels en kwam bekneld te zitten onder haar scootmobiel. Haar 88-jarige echtgenoot werd hierop kwaad en wilde zijn echtgenote helpen. Hij werd letterlijk door één van de mannen in de sloot naast het fietspad geschopt.

Hierna gingen de twee jonge mannen er op hun scooter vandoor via het tunneltje aan de Hollewandsweg richting Zwolle Zuid.

Al eerder werd in Opsporing Verzocht kort aandacht besteed aan deze laffe straatroof. Dit leverde nieuwe informatie op maar heeft nog niet tot de oplossing van de zaak geleid. De hoofdofficier van Justitie heeft inmiddels een beloning van € 5000,- uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing in deze zaak.

De uitzending begint dinsdagavond om 21.15 uur op Nederland 1 en zal woensdag worden herhaald om 12.25 uur op Nederland 2.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment