regiozwolle2ZWOLLE - Donderdag 15 december vindt in Zwolle de vijfde editie plaats van het Regio Zwolle Congres. In 2012 werd het congres voor het eerst georganiseerd en in de loop van de jaren is het uitgegroeid tot het best bezochte zakelijke congres van Regio Zwolle.

Hoewel het congres in Zwolle plaatsvindt, is Kampen in 2016 de gastgemeente en volgt daarmee Meppel op. Met het oog op de Internationale Hanzedagen in juni 2017 zal Kampen zichzelf voorafgaand en tijdens het congres nadrukkelijk presenteren aan Regio Zwolle. Regio Zwolle bestaat uit twintig gemeenten, verspreid over vier provincies.

Ondernemer van het Jaar
Tijdens het Regio Zwolle Congres wordt eveneens bekend wie de Ondernemer en Starter van het Jaar in Regio Zwolle zijn. Vorig jaar werd Jeroen Zuidberg (Zuidberg Frontline Systems) uit Ens verkozen tot ‘Ondernemer van het Jaar’ en was Johannes Alderse Baas van Dutchfiets de beste Starter.

In september kunnen ondernemers uit Regio Zwolle worden voorgedragen voor de editie van 2016. De verkiezing is een samenwerking tussen Metropool Zwolle, MKB Regio Zwolle en VNO-NCW regio Zwolle.

Meer informatie over het Regio Zwolle Congres en de Monitor is te vinden op www.regiozwollecongres.nl. Aanmelden voor het evenement kan vanaf september.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment