W4D2

Wandel en verdien een Intertoys waardebon

KAMPEN  - De Avond4daagse – Home Edition is in het hele land enthousiast ontvangen. Nagenoeg 300 Kampenaren hebben zich ingeschreven voor dit unieke wandelevenement. De beweegreden om deel te nemen varieert van de medaillereeks uitbreiden, een gezellige activiteit met het hele gezin tot een eenvoudige activiteit om de coronakilo’s te lijf te gaan.

Voor meer informatie of inschrijven ga naar www.avond4daagse.nl. Inschrijven kan t/m woensdag 30 september. De tijd dringt dus om een medaille en waardebon te verdienen!

Schrijf reactie (0 Reacties)

wielrennen

KAMPEN -  Na een lange tijd van afwezigheid op de Nederlandse wegen, streek het amateur wielerpeloton afgelopen zaterdag neer in Kampen. Door de Corona maatregelen werd sinds maart niet meer gekoersd, gelukkig kon met aanvullende corona maatregelen het evenement toch doorgaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  KHC heeft zaterdag in Doetinchem met hard werken een punt overgehouden aan de 1e competitie wedstrijd van het seizoen. Vanzelf ging dat niet. Vorig seizoen begon KHC slecht aan de competitie, het verloor met een ontzettende zeperd in Apeldoorn tegen CSV 7-1. Nu stond het tegenover DZC’68 dat versterkt was met enkele nieuwe spelers. KHC begon uiterst geconcentreerd aan de wedstrijd en hield DZC’68 goed onder druk. Via de rechterkant met Jarron de Lange was het diverse keren goed gevaarlijk voor het doel. De eerste 30 minuten waren dan ook voor KHC dat een licht veld overwicht had.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

setup2

IJSSELMUIDEN -  De heren van Ten Brinke Set Up IJsselmuiden H1 hun debuut in de Eerste Divisie A. Tegenstander in deze eerste competitiewedstrijd was SSS H2 uit Barneveld. Het team in Barneveld was met 4-0 te sterk voor Set Up. Al aan het begin van de eerste set wist SSS een kleine voorsprong op te bouwen. Deze kleine voorsprong bleef lang in stand. Aan het eind van de set werd het gat, dankzij een aantal uitstekende services, gedicht. Uiteindelijk wist SSS de eerste set nipt te winnen met 26-24.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wilsum

WILSUM - Wilsum is de competitie begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen 't Harde. Beide ploegen kregen zeker wel kansen om de score te openen, maar goed keeperswerk of enige pech in het afronden zorgden er voor dat het bij 0-0 bleef. Wilsum speelde dit duel met rouwbanden. Deze week overleed oud-speler Jan Boeve op 59-jarige leeftijd. Daarnaast was Jan Boeve initiatiefnemer voor het scorebord wat sinds een aantal jaren langs het hoofdveld staat. Vanwege het overlijden van Jan Boeve was schoonzoon Alwin vd Wetering afwezig. Wilsum startte het eerste competitieduel als volgt: Teko Melanda - Dennis Zwanepol, Marijn Mijnheer, Joeri Stuivenvolt, Jelmer Sollie - Patrick Bastiaan, Patrick Plette, Rienk vd Wetering (c) - Gert Jan Sollie, Bart Schoonhoven, Daniël Niemeijer. Op de bank namen reservegoalie Patrick Goudbeek, Joram Riezebos, Jurre Heldoorn, René Dorgelo en Melvin Hofstede plaats.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sv zalk

ZALK -  Zaterdag 19 september stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020-2021 op het programma. Het eerste elftal van SV Zalk mocht in eigen huis aantreden tegen SEH uit Heerde. De bezoekers verloren beide bekerwedstrijden, terwijl Zalk alle bekerwedstrijden wist te winnen. Vandaag aan Zalk de taak om deze lijn door te zetten in de competitie. In de volgende opstelling begon Zalk aan de wedstrijd: Nik Kloosterboer, Ramin Ezzat, Joost Ottens, Dirk-Jan van Dijk, Emiel Post; Sander Kuiper, Jeroen van den Bosch, Burak Alp; Shaan Tasneem, Simon van Halm en Michel Hamer. Sander Held, Jeremy van Dijk en Steven van der Weerd begonnen op de bank.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goahead

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft zaterdag op Sportpark de Maten een zeer pijnlijke en teleurstellende nederlaag geleden bij aartsrivaal DOS Kampen. Het gemis van o.a. centrale verdediger Dennis Van der Wal en spits Kees Tol bleek te groot. De ‘’poelanten’’ hadden het tactisch goed neergezet. DOS liet GAK het spel maken (circa 80% balbezit) en men loerde volledig op de counter. Dit pakte uitstekend uit met een uitblinkende Allan Bakker. De rood-gelen lieten in de 2e helft vele goede kansen onbenut. Doelman Kevin Dijkstra keepte uitstekend en DOS Kampen was zeer effectief.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Dani Heitink

KAMPERVEEN  - iDani Heitink uit Kamperveen, die vandaag 11 jaar is geworden, blikt met Evert van’t IJssel vooruit op de KNMV ONK Motocross die zaterdag 26 september verreden wordt op circuit circuit De Bargen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

clubactie

KAMPEN - -  Vanaf 19 september gaan 22 verenigingen uit Kampen loten voor hun club verkopen. Via de Nationale Grote Clubactie willen verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. Dit is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Eindelijk gaat de competitie van start en hoe?! We hebben in speelronde 1 de Kamper Classico op het menu: DOS - Go-Ahead. Het zet de twee kemphanen meteen op scherp, want dit is dé kans om vol gas uit de startblokken te schieten. Beide ploegen beginnen met een goed gevoel aan het duel, want vorige week stelde zowel DOS als 'Kowet' een ticket voor de volgende ronde van het toernooi om de districtsbeker veilig.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Zaterdagmiddag a.s. speelt KHC haar 1e competitie wedstrijd van het seizoen. In de voorbereiding waren de resultaten wat onder de maat, maar daar lagen een hoop blessures en absenties aan ten grondslag. De laatste bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Lemelerveld was dan ook een welkome opmaat naar de wedstrijd van aankomende zaterdagmiddag.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

392

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 20200125 232320 teamfoto Julian Dobrila Gert Jan Ralph

KAMPEN -  Eindelijk is het dan zover: de tafeltennissers mogen weer het strijdperk betreden. De najaarscompetitie gaat van start. Vanwege corona kon er lang niet getafeltennist worden; vervolgens kwam het langzaam weer op gang, en zaterdag 19 september start de nieuwe competitie. De laatste wedstrijd van het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion was op 7 maart in Assen (winst met 2 - 8) en Kampenion stond toen na vier van de tien wedstrijden op de tweede plaats. Corona maakte toen een abrupt einde aan de voorjaarscompetitie. Er waren geen kampioenen en geen degradanten en nu starten alle teams op hetzelfde niveau als waarop zij in het voorjaar acteerden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

set up

IJSSELMUIDENr -Eindelijk na 6 maanden mochten de heren van Set Up weer een serieuze wedstrijd spelen. Door de omstandigheden rond het Coronavirus was er van een goede voorbereiding op het seizoen niet echt sprake. Er werd gespeeld in Zwolle-Zuid tegen S.V.I. H1 in de beker. De wedstrijd begon goed voor Set Up. Er werd netjes volleybal gespeeld waarbij men de tegenstander serverend aardig onder druk gezet werd. Set Up bleef eigenlijk de hele set op een voorsprong van 2-3 punten staan. Aan het einde van het set slopen er wat slordigheden in het spel. Hierdoor ging het eerste set naar S.V.I. met een stand van 26-24.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Zaterdagmiddag j.l. moest KHC aantreden voor de 3e wedstrijd in de poule fase van de districtsbeker competitie. Om verder te komen moest het zelf winnen, en ZAC uit Zwolle moest punten laten liggen tegen Veensche Boys. Dat laatste gebeurde niet, en KHC is ondanks de nipte zege op Lemelerveld uitgeschakeld voor het verdere gevolg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20200913 WA0000

KAMPERVEEN -  Dani Heitink heeft zaterdag 12 september op circuit ´De Kappenbulten` in Halle zijn eerste visitekaartje afgegeven in de 85cc grote wielen klasse. Heitink, die deelneemt in het open Nederlandse kampioenschap in deze categorie liet eerder deze week al weten dat dit zijn favoriete circuit was. 

In de tijdtraining kwam voor Dani een vijftiende tijd op de klok te staan, wat nog voldoende was om op de eerste startrij te kunnen beginnen met zijn wedstrijd. Die start van de eerste manche verliep echter niet helemaal goed voor de KTM drijver. Daarna werd duidelijk dat het juiste ritme helemaal zoek was waardoor Heitink  terug zakte naar een 19e plaats en daarmee sloot hij zijn reeks ook af.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  De wedstrijd begon veelbelovend met al binnen vijf minuten een grote kans voor beide elftallen. Eerst glipte Allan Bakker op de rand van het vijandelijk doelgebied tussen twee verdedigers door. Zijn schot in de verre hoek ging net naast. Even later is OWIOS over links gevaarlijk. De verder prima spelende Burak Öztürk is zijn directe tegenstander even kwijt. De bal wordt vanaf de achterlijn teruggelegd. Rik Stouwdam controleert de bal, maar hij schiet de bal van dichtbij over het doel van Kevin Dijkstra.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goahead

KAMPEN - Tussen begin- en eindsignaal speelde Go-Ahead in Westenholte tegen 2e klasser WVF de laatste bekerwedstrijd in de poule. Aan een gelijkspel hadden de rood-gelen genoeg om over te gaan naar de volgende ronde. Het kostte enige moeite, maar de Kamper ploeg won met 1-2 na een dubbelblanke stand bij de rust. Door dit resultaat is Go-Ahead poulewinnaar geworden met zeven punten uit drie wedstrijden. Voor de pauze konden de rood-gelen moeilijk op gang komen en al direct kwam men goed weg toen de thuisclub al in de eerste minuut een levensgrote kans kreeg. Over het algemeen lag het tempo te laag en dat veranderde in de tweede helft, toen Go-Ahead dikwijls de veel betere ploeg was, mede door een hoger tempo. Jammer echter dat er dan slechts twee treffers worden gemaakt en bij de 0-2 kwam WVF tot een tegengoal. Bijtijds werd het gevaar ingezien en aldus deze winst.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Robert Leferink

OLDEBROEK -  Vrijwilligers stomen circuit "de Bargen"klaar voor 26 september . ONK Jeugd Motorcross. PR man Robert Leferink vertelt er alles over tijden dit interview.

Schrijf reactie (0 Reacties)

biljarten2

KAMPEN - Donderdagmiddag speelde het dagteam van biljartver. Reijersdam de thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV Steenwijk en boekte een kleine overwinning, dus iets beter dan de verloren openingswedstrijd.

Rens Jager moest het opnemen tegen Jan Vink van BV Steenwijk, hoewel het geen beste partij was van Rens Jager kon hij de partij toch winnend afsluiten met een moyenne van 2.59, Jan Vink scoorde een moyenne van 1.45, uitslag 12-7.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)