sv zalk

ZALK -  Komend seizoen speelt SV Zalk 1 opnieuw in de 4e Klasse D in district Oost. De enige wijziging die heeft plaatsgevonden, is dat vv Kampen uit de competitie is gegaan.

EZC '84 neemt de plek van Kampen in.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

KAMPEN - De KNVB heeft 10 juli de indeling voor de standaardelftallen bekendgemaakt.De hoofdmacht van DOS Kampen speelt ook komend seizoen in de eerste klasse D en treft daarin veel oude bekenden. Niet onbelangrijk: de zes stadsderby's staan weer op de rol.

De indeling is als volgt:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

KAMPEN - Vanaf komend najaar (als de Coronaregels het toelaten) zal het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Kampen gezamenlijk worden georganiseerd door de voetbalclubs Dos Kampen, KHC en Go Ahead Kampen. Op initiatief van Sportservice Kampen werden de drie clubs bij elkaar gebracht en is er een nieuwe opzet bedacht voor de komende jaren. Zo wordt de leeftijd van de deelnemers verlaagd van groep 7/8 naar groep 5/6 en zal er nog meer de nadruk op plezier komen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

AIRBAD

KAMPEN - Maandag 29 juni maakten de badmintonners van BC Kampen kennis met AirBadminton. Juist nu binnen sporten niet mogelijk is, biedt deze nieuwe badmintonvariant een uitkomst: de airshuttle is speciaal ontwikkeld om buiten mee te spelen. ‘Het was nog best moeilijk, maar wel hartstikke leuk!’ blikt één van de spelers enthousiast terug.

De Kamper badmintonners wilden graag ervaren dat de splinternieuwe roze shuttle veel beter bestand is tegen weersomstandigheden dan de traditionele shuttles, waarmee eigenlijk alleen binnen gespeeld kan worden. Hoewel de harde wind het de deelnemers niet makkelijk maakte, waren de reacties onverdeeld positief.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Na het onverwachte vertrek van Burak Alp heeft KHC de selectie op de valreep weer op het gewenste niveau gebracht. Kampenaar Robin Horstman (24) komt over van IJ.V.V. De linksbenige middenvelder, die ook verdedigend prima uit de voeten kan, genoot zijn jeugdopleiding bij Dosk waarvoor hij 5 seizoenen in de hoofdmacht speelde.

Kadir Usta (26) is woonachtig in Zwolle en komt over van hoofdklasser en ex-profclub Achilles’29. Daarvoor speelde hij 9 jaar in de jeugd en de beloftes van PEC Zwolle waarna Alcides en SWZ Boso Sneek volgden. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - De selectie van KHC voor aankomend seizoen is rond. De afgelopen jaren werd KHC vroeg in het seizoen geconfronteerd met tegenvallers door blessures, wat de hoofdmacht daarop het hele jaar achtervolgde. Daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan behoud, verbreding en een kwaliteitsimpuls van de selectie om komend seizoen zo sterk mogelijk voor de dag te komen. De TC is ervan overtuigd dat dit goed gelukt is en dat de nieuwe hoofdtrainer Kenan Durmusoglu aan de slag kan met een geweldige groep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

witblauw

KAMPEN - In het jaar dat de kamper korfbalclub Wit-Blauw / Green Organics het 100-jarig jubileum viert zijn de ambities gisteren voorgeschoteld aan de leden tijdens de zeer druk bezochte digitale ALV. Hier werd unaniem goedkeuring gegeven aan de plannen. Een inzage werd gegeven in de uitvoering van het nieuw aan te leggen kunstgrasveld en alles daar omheen. Daarnaast werd er een voorschot genomen op de verbouwing en verduurzaming van het clubhuis welke eind oktober gestart zal worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

gerda

KAMPEN - Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Dat vonden de twee zussen Barbara Albers-Bout en Esther Boers-Bout ook. Zij lopen ieder jaar mee in Kampen, met hun eigen kinderen of anders met school of een vereniging. Wat is er nou leuker om met zoveel kinderen lekker actief bezig te zijn? En iedereen weet, wat een geweldig feest het in Kampen (en IJsselmuiden) is, met duizenden deelnemers en belangstellenden. Omdat er door het Coronavirus al zoveel dingen niet doorgaan, zochten zij naar een oplossing. En na enig speurwerk ontdekten zij de Avond4daagse – Home Edition.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - Het gezellige vrouwen 2 team van Go-Ahead Kampen zoekt nog een aantal dames die het team willen versterken.

Voor meer informatie mail naar: goaheaddames@gmail.com

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN - De afgelopen weken krijgt het oefenprogramma van DOS Kampen1 ter voorbereiding op de nieuwe competitie vorm. Een en ander vanzelfsprekend onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

gezonde kantine

KAMPEN -  Voordat de kantines weer opengaan, is dit de tijd om na te denken hoe je (financieel) gezonder kan worden met je kantine. Want gezondheid en daarmee ook voeding is steeds meer een hot topic. Ook de de sportclub kunnen er niet meer omheen.  De KNVB biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier toch met voetbal bezig te zijn. Met verschillende sprekers worden thema's besproken die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op 9 juni is dat een webinar met als thema 'Een gezonde businesscase in de kantine'. De webinar begint om 20.00 uur en duurt circa drie kwartier

Klik hier voor meer informatie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heel Kampen Beweegt: Fitness ganzebord

Schrijf reactie (0 Reacties)

zalkerloop

ZALK - In de week van 1 juni  tot en  met  6 juni kan iedereen  meedoen aan de Zalkerloop. Wandelend, trimmend of hardlopend kan deelgenomen worden aan twee afstanden: 1 km (kidsrun) of 5 km. Het parcours van vorig jaar zal gebruikt worden. De route is voorzien van kilometerbordjes, zodat je weet hoe ver het nog is. De start en de finish zijn voor het Dorpshuis “An de Steege”.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

winbet

OOSTERWOLDE - Het Berend Elzerman Toernooi (BET) gaat dit jaar niet door. Dat heeft de BET-commissie van de organiserende vereniging VSCO’61 de andere deelnemende verenigingen dinsdagavond laten weten. De onzekerheid over de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen, waardoor er ook geen duidelijkheid is over de voorbereiding, vormen de redenen.

De commissieleden vinden het ontzettend jammer dat het toernooi afgelast is. Maar zowel VSCO’61, de deelnemers en de leden van de commissie zien in dat het toernooi onder deze omstandigheden niet gespeeld kan worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Medio maart werd het vertrek van Livai Vos naar stadsgenoot Go Ahead bekend gemaakt. Tijdens de voetballoze periode is Livai echter tot de conclusie gekomen dat een terugkeer naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot, voor hem niet het juiste pad is. De technisch begaafde jongeling kwam vorig seizoen naar KHC, maakte stappen in zijn ontwikkeling en knokte zich hiermee in het elftal. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heel Kampen Beweegt: elastiek schieten

Schrijf reactie (0 Reacties)

setuph1

IJSSELMUIDEN - Het eerste heren team van volleybal vereniging Set Up IJsselmuiden speelt volgend jaar in de 1ste Divisie. Door het vrij komen van een plek in deze landelijke klasse, promoveert het team alsnog. Het is voor het eerst dat de club uit gaat komen op dit niveau. “We schrijven geschiedenis!” aldus trainer Peter Gaillard.“We zijn hard aan het werk om alles voor volgend seizoen weer in de startblokken te zetten. Dat het eerste Herenteam alsnog promoveert naar de 1ste divisie is een hele mooie bonus en een unicum voor de club” zegt Voorzitter Joffrey van den Belt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heel Kampen Beweegt: Nabouwestafette

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heel Kampen Beweegt: Bingo

Schrijf reactie (0 Reacties)

Juf Daphne neemt jullie mee voor een volgende work out. Ben je er klaar voor?

Schrijf reactie (0 Reacties)