balinnet- Door Robert Hamer -

KAMPEN - Afgelopen zaterdag verloor Go-Ahead Kampen met 4-2 van Hierden. Daar zag het lange tijd niet naar uit, want GAK stond na 85 minuten spelen nog met 1-2 voor en er werd nauwelijks iets weggegeven. Door een benutte penalty en twee doelpunten diep in de blessuretijd (95e en 97e minuut) gingen de rood-gelen uiteindelijk met een fikse kater terug naar Kampen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2017 10 21 ZALK tegen WILSUM 3

- door Daan Anthony - 

WILSUM - Wilsum is zaterdag tegen een enorme zeperd aangelopen. Na de winst in de derby tegen 's-Heerenbroek van vorige week ging men vandaag met liefst 6-0 onderuit tegen Zalk. Een pijnlijke maar wel verdiende nederlaag. Door deze nederlaag zakt Wilsum op de ranglijst en staat het nu zevende.  Na de verdiende overwinning van vorige week reisde Wilsum met het nodige vertrouwen af naar Zalk. In de wetenschap dat men vorige week goed had gevoetbald en men vaak wint tegen Zalk was het vertrouwen op wederom 3 punten volop aanwezig.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

SAM 5728

KAMPEN - Kampenion is de laatste jaren goed bezig. Qua aantal jeugd- en seniorenteams behoort het tot de grotere verenigingen in de afdeling Oost van de Nederlandse Tafeltennisbond. En ook qua prestaties mag het zich inmiddels tot de betere in die afdeling rekenen.
Het 1e jeugdteam speelt al seizoenen lang op landelijk niveau en het komt op dit moment in de hoogste landelijke jeugdklasse uit. Ook het 2e jeugdteam speelt dit seizoen landelijk. Daarnaast heeft Kampenion nog vijf teams in de Afdelingscompetitie, variërend van de hoogste klasse t/m de 5e klasse. In totaal telt de vereniging dus zeven jeugdteams.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

- door Jan de Vries

KAMPEN -  In een van DOS zijde matige wedstrijd heeft de ploeg van Edwin Kwakkel een optimaal resultaat weten te halen. Twee doelpunten, geen tegengoals en geen gele kaarten. Den Ham was over de hele wedstrijd bezien zeker gelijkmatig, maar in de afronding liet men het liggen. Den Ham was niet naar Kampen gekomen voor een puntje en nam het initiatief in de beginfase van de match.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabayHIERDEN – Tussen begin- en eindsignaal wees vier minuten voor het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter de heer J. Besselsen uit Barneveld niets er op dat de mooie 1-2 voorsprong van Go-Ahead nog dramatisch verloren zou gaan.

Het leek de eerste overwinning voor de rood-gelen te gaan worden, maar het pakte totaal anders uit.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Nog nimmer werd een overwinning behaald in Vroomshoop, tegen de gelijknamige Vroomshoopse Boys. Het zag er de 1e helft ook niet naar uit dat KHC punten zou gaan behalen, want het speelde verre van goed. Diverse spelers speelden te gehaast en met name de eind pass was onzuiver en belande te vaak in de voeten van de tegenstander. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

Hierden - Go-Ahead Kampen 4 - 2
Vroomshoopse Boys - KHC
1 - 3
IJVV - Hulzense Boys 2 - 1
DOS Kampen - Den Ham 2 - 0
's Heerenbroek - Dieze West
6 - 2
Wijtmen
  Kampen 2 - 1
sv Zalk   Wilsum 6 - 0
Schrijf reactie (0 Reacties)

7bb26c621e857105e437e974b6b60ca335dfd6bfKAMPEN - Donderdagmiddag ontving het dagteam van BC Reijersdam in het wijkcentrum Reyersdam, het team van BV De Ghesellen uit Emmeloord. Het werd een klinkende overwinning van 47-31. Martin ten Hove, moyenne 1.82, Johan de Leeuw, moyenne 1.30 en Wim Kars, moyenne 1,28, wonnen hun partij en Ben Wielandt, moyenne 1.32, sleepte er een remise uit.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet- door Theo Heldoorn - 

KAMPEN - Vandaag opnieuw een thuiswedstrijd voor de poelänten, als Den Ham op bezoek komt. Het wordt de volgende testcase voor trainer Kwakkel en zijn mannen, want de 'Hammers' zijn goed aan het seizoen begonnen. Na zeges op Hulzense Boys en Blauw Wit '66 en een gelijkspel tegen Sparta Enschede volgde afgelopen zaterdag weliswaar een 3-0 nederlaag tegen Be Quick '28, maar de Sallanders staan op een verdienstelijke vierde plaats.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

krathos h1 set up h1HOOGEZAND - Afgelopen zaterdag namen de mannen van Set Up het op tegen Krathos in Hoogezand. De eerste twee wedstrijden werden verloren en Set Up was gebrand om te winnen.

De eerste set liep redelijk gelijk op. Ondanks de redelijke pass aan wist Set Up de kansen niet echt te benutten. Krathos trok aan het langste eind en won met 25-19.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

TKBlauwKAMPEN - Bij tennisvereniging KJLTC hebben afgelopen zondag acht van de allerkleinste tennisfans samen met hun vader of moeder kunnen oefenen met allerlei balspelletjes op de tennisbaan. Het was vangen, gooien en ook echt overslaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

SAM 7078 crop 002DEN HAAG - Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk A, reisde zaterdag af naar Den Haag voor de wedstrijd tegen HTTV-070 2. Wederom moest Kampenion met een invaller op stap. Johan Bosman uit team 2, die voor Roderik van Braak inviel, gaf goed partij maar haalde geen punten binnen. Thomas Niemeijer won twee partijen en Danny Bruins één. Ook het dubbel was voor de Kampenaren. Dat bracht de eindstand op 6 - 4.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wbgo- Ingezonden -

KAMPEN - Wit Blauw Green Organics heeft zaterdag de wedstrijd tegen Heerenveen thuis niet weten te winnen. Het miste wederom aan scherpte, het creëren en afmaken van goede kansen. De gehele wedstrijd wist WB GO geen afstand te nemen van het overigens goed spelende Heerenveen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

5f01d42cc3b5ce7fa275e127bf0c5c82f2c17f78- door Pieter Treep - 

KAMPEN - De korfballers van KV DOS Kampen hebben zaterdag drie kwartier uitstekend gekorfbald. Dat was echter niet genoeg voor de winst. In Leiden speelde Pernix in de laatste vijfentwintig minuten DOS van de mat en won geflatteerd met 21-13.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal- Door Robert Hamer -

KAMPEN – Op een zonnig Sportpark Middenwetering werd er zaterdag om 15.00 uur afgetrapt tussen Go-Ahead Kampen en Nunspeet. De rood-gelen hadden tot op heden nog geen enkel punt behaald. Nunspeet deed het daarentegen een stuk beter, want men wist al twee maal de volle buit binnen te slepen. Voor hoofdtrainer Rahantoknam, zijn staf en de spelers was er vanmiddag dan ook maar één doelstelling: de 3 punten in Kampen houden. Hoe en op welke manier was even minder relevant.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2017 10 14 s Heerenbroek tegen Wilsum 2- Door Daan Anthonij -

WILSUM - Wilsum heeft zaterdag de eerste derby van het seizoen in eigen voordeel beslist. De oranjehemden waren bij de buren van 's-Heerenbroek met 0-2 te sterk. In de eerste helft kreeg Wilsum al genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar uiteindelijk viel de treffer pas in de tweede helft met dank aan Jurre Heldoorn. In de slotfase werd het duel beslist via een eigen doelpunt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

khczoetebier- Door John Zoetebier -

HIERDEN - Met een opgerolde mouwen mentaliteit heeft KHC een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in en tegen Hierden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bedrijventoernooiKAMPEN - Badmintonclub Kampen houdt op 15 november voor de 37e keer het Veltman Badminton Bedrijventoernooi. De eerste inschrijvingen staan op naam van burgermeester Bort Koelewijn en zijn wethouders, die daarmee invulling geven aan de gemaakte Tohopesate-match.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

Go Ahead Kampen - Nunspeet 0 - 2
Hierden - KHC
0 - 0
DZSV - IJVV 2 - 2
DOS Kampen - ASC '62 2 - 0
VSW - Zalk
6 - 2
SEH
  Kampen 1 - 1
's Heerenbroek    Wilsum 0 - 2
Schrijf reactie (0 Reacties)

biljarten2- Door Rens Jager -

ENS -Het dagteam van BC Reijersdam boekte een goede overwinning in de uitwedstrijd tegen BV Ens, er werd met 31-45 gewonnen en het team bleef aansluiting houden bij de top in poule D. Rens Jager, moyenne 4,44, Johan de Leeuw, moyenne 1.23 en Wim Kars, moyenne 1.54, wonnen hun partijen. Ben Wielandt verloor in toch een winnende positie, hij scoorde 9 punten en een moyenne van 1.54.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)