voetbal pixabay

KAMPEN – Tussen begin- en eindsignaal slaagde Go-Ahead erin om zich in de eerste klasse te handhaven. Met een 3-2 overwinning, na verlenging, tegen tweedeklasser Den Ham. Voor ongeveer 2000 toeschouwers maakten de gasten het de rood-gelen bepaald niet gemakkelijk. Al spoedig kwamen de Kampenaren op voorsprong, maar daarna was Den Ham bij vlagen de betere ploeg. Op slag van rust werd het terecht gelijk en na de rust werd het zelfs 1-2.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2018 06 16 voor Ronald Mac Donald 1

WILSUM - Na afloop van het Vrienden van v.v. Wilsum 35 en 45+ toernooi werd er aan het Rad van Avontuur gedraaid door niemand minder dan PEC Zwolle-speler Kingsley Ehizibue. De opbrengst gaat dit jaar naar het Ronald McDonald huis in Zwolle. Slagerij Van Campen uit Kampen verzorgde de prijzen en sponsorde een compleet BBQ-pakket voor de superronde.

Foto's Daan Anthony 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2018 06 16 35 en 45 plus vriendentoernooi 21

WILSUM - Afgelopen zaterdag 16 juni werd het ‘Vrienden van v.v. Wilsum’ 35 en 45+ toernooi gespeeld op sportpark De Wijde Blik. Inmiddels een traditionele afsluiting van het voetbalseizoen. In totaal deden 12 teams meer, verdeeld over twee poules. In de 35+ poule was ’s-Heerenbroek voor de derde keer op rij de sterkste en ging met de Wisselbokaal naar huis.

Foto's Daan Anthony

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

12222

HATTEM - De derde editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi kent drie nieuwkomers. De Zuiderzeezwemmers uit Dronten en DEK uit Genemuiden maken op zaterdag 23 juni hun opwachting in de herenpoule. Daarnaast maken de dames van Swol 1894 hun debuut in de Hattemse jachthaven.

De titelverdediger in de herenpoule, Swol 1894, komt dit jaar met twee teams naar Hattem. Daarnaast is Octopus weer van de partij. De Wapenvelders waren net als de Zwollenaren de tweede voorgaande edities ook al present op het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

cropped IMG 0147

IJSSELMUIDEN - Tennisclub IJTC in IJsselmuiden sluit het voorjaar af. Dat gebeurt op zaterdag 23 juni met een toss-toernooi. Het toernooi voor junioren en senioren is een zeer geschikt moment om kennis te maken met deze gezellige vereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal488716 960 720IJSSELMUIDEN - De technische commissie van IJVV is blij te kunnen melden dat Eddo Wesselink vanaf volgend seizoen weer uitkomt voor IJVV.  Op 15 juni 2014 werd bekend dat Eddo Wesselink, nadat hij in een eerder stadium had besloten te stoppen met voetballen, toch doorging. Hij verruilde toen der tijd Go Ahead Kampen voor IJVV. De supporters herinneren zich vooral zijn kiezelharde schot waarmee hij menig doelman wist te verrassen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

41f01efd35953216e10e5fb0c8d4be7f16c3afcb

KAMPEN  – Acht jeugdwielrenners van KWC Kampen zullen aanstaande zondag 17 juni schitteren op het NK Jeugdwielrennen in Steenbergen. Na een spannende reeks kwalificatiewedstrijden zijn de punten geteld en is het duidelijk wie er zullen strijden om de felbegeerde rood-wit-blauwe shirts en de titel Nederlands Kampioen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

789

IJSSELMUIDEN - De technische commissie van IJVV is verheugd te kunnen melden dat het overeenstemming heeft bereikt met Rienk van de Wetering.

De 25-jarige Rienk van de Wetering speelt het aankomende seizoen in onze rood witte kleuren. Van de Wetering kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. Hij komt over van tweede klasser OWIOS.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

788

IJSSELMUIDEN - De selectie voor volgend seizoen bij IJVV krijgt steeds meer vorm nu ook Sander Morren heeft aangegeven te blijven. Daarbij komt dat Xander Tennekes en Julian van de Wetering vanuit JO19-1 aansluiten bij de selectie.

Aanvoerder Sander Morren heeft te kennen gegeven ook volgend jaar voor het eerste elftal uit te komen. De middenvelder begint aan zijn zevende seizoen in onze hoofdmacht, nadat hij tussendoor vier jaar uitkwam voor Go Ahead Kampen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

35ecba3d1f6a32517a783ee0321d3c0c4a8a64ae

KAMPEN - Afgelopen weekend werd er door de minioren van Deltasteur uitstekend gepresteerd op de Overijsselse kampioenschappen korte baan zwemmen. Twee dagen lang was zwembad het Twentebad in Hengelo het toneel voor de provinciale titelstrijd. Er werden 6 medailles, meerdere persoonlijke records en 4 richttijden voor het Nederlandse Kampioenschap (NK)behaald.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Christian20Riemens slider. w300 h0 p0 q85 F S1 c

KAMPEN - In het nieuwe seizoen (2018-2019) voetbalt Christian Riemens voor DOS Kampen. Na Eric Rotman, Allan Bakker, Eser Almali, Arjan Vorsselman en Frank Jansen heeft DOS zich kunnen versterken met de 30-jarige middenvelder van sc Genemuiden.
Christian Riemens over zijn keuze: “Ik heb deze keuze gemaakt op basis van de gesprekken met de staf en het MT die in een vrij ontspannen sfeer en met een heldere uitleg over de doelstellingen en de progressie die de club en de selectie nu doormaakt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

d88459bcd531a5eca3d6649475e4b14f9c621fc4

HATTEM - AFC Ajax Amsterdam speelt op zaterdag 7 juli op het terrein van VV Hattem een oefenwedstrijd tegen FC Steaua Boekarest uit Roemenië. Ajax is natuurlijk een club die bij iedereen bekend is, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Ajax is opgericht in 1900 en al 33 keer Nederlands Kampioen geweest. Daarnaast heeft Ajax als één van de weinige clubs 3 keer op rij de Europacup 1 gewonnen; is zij 4 keer Europees team van het jaar geweest, en heeft Ajax diverse grote successen behaald in de UEFA Champions League, in de Europacup 2 en in de UEFA Cup. Ook is Ajax winnaar geweest van de wereldbeker voor landenteams. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

e665740456e8c6cb79a90c4095629b60070f7026

- door Trijntje Schenk - 

Het begon allemaal Eind Dec door een Epilepsie aanval, waardoor er roet in het eten kwam in het trainingsprogramma. Agues liep bij die aanval een breuk in zijn schouderblad. Voor deze blessure staat een herstel tijd van 12 tot 16 weken voor. Gelukkig was Agues na circa 9 weken al redelijk hersteld en kon zo zijn trainingen al wat eerder oppakken dan gepland.

Het WK was dit jaar wat eerder dan normaal ivm de enorme hitte in Juli in Baku. De twee trainingsdagen(baanverkenning) verliepen goed in Baku.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Julian IMG 20180610 WA0002

KAMPEN - Tafeltennisvereniging Kampenion huldigde afgelopen zaterdag haar kampioenen. Het was voor Kampenion een zeer succesvolle voorjaarscompetitie. Team 1 (Ton Ringenier, Gert-Jan de Lange en Julian Plette) werd kampioen en promoveert naar de 2e divisie. Ook de teams 7, 8, 9, 10 en 12 en jeugdteam 5 werden kampioen.

Deze zeven teams werden zaterdag gehuldigd. Daarnaast heeft Julian Plette onlangs een bijzondere prestatie behaald door de NK-titel voor jeugdspelers met een B-licentie te winnen. Omdat Julian Plette in Oldebroek woont, werd hij ook gehuldigd door burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sport 2632268 960 720

- door Rens Jager - 

KAMPEN - Op de jaarvergadering van biljartclub Reijersdam werd afscheid genomen van Rens Jager die 14 jaren als secretaris heeft gefunctioneerd en zijn functie overdroeg aan Sander Verbeek . Ook nam de vereniging afscheid van Harry Winkeler die sinds 5 jaren de functie van wedstrijdleider had vervuld en nu wegens werkomstandigheden moest stoppen. Zijn functie werd overgenomen door Dolf Sluiter en in de vergadering werd Marleen Last als algemeen bestuurslid benoemd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2018 06 09 Willem van Dieren penaltybokaal 8

- door Daan Anthony - 

WILSUM - Zaterdag werd tijdens de jaarlijkse familiedag de Willem van Dieren penaltybokaal wedstrijd gehouden. Helaas kon de heer van Dieren niet aanwezig zijn, hij verblijft in Zwolle in een verzorgingstehuis.

 Foto's Daan Anthony

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2018 06 09 Familiedag volleybal toernooi 7

WILSUM - Een zonnige middag op zaterdag 9 juni. Een 15-tal teams hadden zich aangemeld voor het stratenvolleybaltoernooi. Vol overgave hebben de teams geknokt om zich een heel jaar lang stratenvolleybalkampioen te mogen zijn.

Foto's Daan Anthony

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2018 06 09 Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi deel 2 4

- door Daan Anthony - 

WILSUM - Afgelopen zaterdag 9 juni vond ’s ochtends het 2e gedeelte van het Gerrit Heldoorn jeugdtoernooi plaats. Het was heerlijk weer om te voetballen en in totaal streden 10 jeugdteams om de prijzen. In de JO15 poule was Zwolsche Boys een maatje te groot en ging met de bokaal naar huis.

Foto's Daan Anthony

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

KAMPEN – Tussen begin- en eindsignaal slaagde Go-Ahead erin op deze warme zaterdag na een zwakke eerste helft en een sterk vervolg na de rust 2e klasser Veensche Boys uit Nijkerkerveen met 2-0 te kloppen door twee treffers van Wilbert Wessels die in de slotfase tot stand kwamen.Vele van de ruim duizend toeschouwers hielden al rekening met een verlenging, maar dat kwam er dus niet van. In deze tweede nacompetitiewedstrijd lieten de gasten veel beter voetbal zien dan VVOP van vorige week. Go-Ahead mocht niet mopperen met de dubbelblanke ruststand en de rood-gele aanhang zag het vervolg somber in. Nogal gemopper in de rust en het vertoonde spel was dikwijls niet om aan te zien.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

football 2778583 960 720

Go-Ahead Kampen - Veensche Boys 2 - 0
VSW - vv Kampen 0 - 0

VSW wint na strafschoppen met 9 - 8 van vv Kampen en promoveert naar de derde klasse.

Schrijf reactie (0 Reacties)