voetbal2

OOSTERWOLDE - Het traditionele Berend Elzerman Toernooi in Oosterwolde is zaterdag van start gegaan. Zes teams strijden om de overwinningsbokaal. Naast VSCO’61 als gastheer nemen Nunspeet, Dos Kampen, en de Zwolse verenigingen WVF, SVI en Zwolsche Boys deel aan het toernooi.

Nunspeet trapte af tegen SVI. De Zwolse ploeg zorgde voor een verrassing door met 2-0 te winnen van Nunspeet. Beide doelpunten kwamen op naam van Nico Veldman. In de eerste helft scoorde hij enigszins gelukkig via een van richting veranderde vrije trap. Direct na rust scoorde hij na een mooie actie in de bovenhoek. Ook de penaltyserie, die meetellen voor de stand, wisten de Zwollenaren perfect te nemen. Van de drie penalty’s mistte Nunspeet er een.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
Nunspeet - SVI 0 - 2
VSCO'61 - DOS Kampen 1 - 0
Zwolsche Boys - WVF 2 - 1

 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WELZIJN KAMPEN

KAMPEN - In balans 60+ is een bewegingsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de 60-plusser. Het bestaat uit één uur in de week sporten en genieten in de Reflexhal aan de Dokter Damstraat 1 in Kampen. U voelt zich fitter en kunt soepeler bewegen. U sport met leeftijdgenoten onder begeleiding van een gecertificeerde sportdocent.

Wanneer?
Woensdag van 10.45 tot 11.45 uur.

Kosten?
Voor 30 lessen betaalt u € 120,-.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

Het programma voor de bekercompetities in het amateurvoetbal, die in september van start gaan, wordt zoveel mogelijk intact gehouden. Ondanks de extreme droogte in Nederland van de afgelopen periode is het streven om waar mogelijk de bekerwedstrijden door te laten gaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goahead

 • Zat 18 Aug, 15.00 uur: Go-Ahead Kampen - MSC Meppel (oefen)
 • Di 21 Aug, 20.00 uur: Go-Ahead Kampen - Huizen (oefen)
 • Zat 25 Aug, 15.00 uur: Excelsior’31 - Go-Ahead Kampen (oefen)
 • Di 28 Aug, 20.00 uur: Batavia’90 - Go-Ahead Kampen (oefen)
 • Zat 1 Sept, 15.00 uur: WVF - Go-Ahead Kampen (beker)
 • Di 4 Sept, 20.00 uur: Go-Ahead K. - Olde Veste’54 (oefen)
 • Zat 8 Sept, 16.15 uur: Go-Ahead Kampen - CVVO (beker)
 • Zat 15 Sept, 14.30 uur: VSCO’61 - Go-Ahead Kampen (beker)
Schrijf reactie (0 Reacties)

185

KAMPEN - Het 1e elftal van KHC hervat na enkele weken vakantie de training dinsdagavond. Volgende week dinsdag 21 augustus speelt het een oefenwedstrijd tegen Heino dat uitkomt in de 1e klasse van het zondagvoetbal.

De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kwakkel uit Wapenveld.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Winnaar BET 2017 DOS Kampen

OOSTERWOLDE - Het Berend Elzerman Toernooi, het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe vindt vanaf zaterdag 18 augustus voor de 37ste keer op sportpark De Heughte in Oosterwolde plaats. Er is de laatste weken door vele vrijwilligers hard gewerkt op het sportpark om alles in gereedheid te brengen voor de aftrap. Het gewaardeerde toernooi is al decennialang de opmaat naar de competitie. Tegelijkertijd is het voor de vele belangstellenden meestal de eerste kennismaking na de vakantie met de veelal vernieuwde selectie van hun favoriete eerste elftal. De BET-commissie streeft altijd naar een aansprekend deelnemersveld en een aantrekkelijke opzet van het toernooi voor toeschouwers en sponsors. Daar lijken ze ook dit jaar weer in geslaagd door voort te borduren op de succesvolle editie van 2017.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

PRUTLOOP KAMPEN 2018

KAMPEN - Weiland in weiland uit, de sloot in en de sloot weer uit en vervolgens de prut weer in! Dit is de AV Isala '96 Prutloop 2018 op donderdag 30 augustus. De (te) gekke vakantie afsluiting voor jong en oud! Samen met je vrienden, familie en collega's een avondje ouderwets 'modder gooien'. Wie wil dat nou niet?Zoek je oude kleding alvast maar bij elkaar, want vanaf de Buitendijksweg lopen deelnemers van de prutloop 2018 dwars door het achterland van Kampen. Weilanden met koeien, sloten, blubber en graspollen zijn onderdeel van het parcours. Daar kun je niet omheen, maar daar moet je doorheen!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

803

IJSSELMUIDEN/KAMPEN - De gemeente Kampen is al weken iedere dag bezig met de veldenvan de voetbalverenigingen te beregenen tegen de extreme droogte. Dit heeft helaas maar een beperkt resultaat gehad, van groei en zodevorming is slechts maar voor een  beperkt gedeelte sprake. De gemeente Kampen doet er alles aan om de velden in leven te houden en wacht net zoals heel veel mensen op de regen. Hoewel er regen wordt beloofd ( wat eerst nog moet vallen) zullen de velden daarna tijd nodig hebben om zich te kunnen herstellen. Daar komt bij dat er ook nog steeds een beregeningsverbod boven het hoofd hangt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

ZALK - Welke voetbalvereniging uit Kampen heeft het slimste team? Op vrijdag 7 september organiseert Restaurant De Oase een voetbalpubquiz tussen alle voetbalverenigingen van Kampen. Per Kamper vereniging kunnen zich met maximaal  twee teams aanmelden om te kijken wie de meeste voetbalkennis heeft. Schrijf je zo snel mogelijk in bij Zwier Kanis via telefoonnummer 038-3636270 of mobiel 0620134923.

Schrijf reactie (0 Reacties)

P1190299

't HARDE - De warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert op zaterdag 25 augustus alweer de 73ste Fokdag en Concours Zwaluwenburg, een groot Tuigpaard- en Hackneyconcours. Op deze dag zal er gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand. De dag start met de keuringen van de fokdag om 8.30 uur. Het concours start om 11.00 uur met om ongeveer 14.00 uur de start van de kampioenschappen. Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

futisala

KAMPEN - !Al jaren is Futisala actief als zaalvoetbalvereniging in Kampen. Er is  plek voor een nieuw team! Lijkt het jou leuk om één keer in de week 's avonds te voetballen? Neem dan snel een kijkje op de website van de vereniging voor meer informatie of om je aan te melden: www.futisala.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

003 DAKAR 2019 IMG 5236

OLDEBROEK – Het Rainbow Truckteam doet 2019 wederom mee aan de Dakar Rally. Na de deelname Dakar 2018 en de service verlening in de Morocco Desert Challenge rally 2018 was het even stil rond het team. Maar dat betekent niet dat er achter de schermen niets is gebeurd. Er wordt juist door het team hard gewerkt om de organisatie voor de deelname aan editie van Dakar 2019 te realiseren. Het Rainbow Truckteam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een team met twee trucks, een eigen service truck en een 4x4 wagen voor snelle service in de rally’s .

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

erna

KAMPEN - Afgelopen zaterdag heeft Erna Vinke van de PSV Kampen aan de Regiokampioenschappen in Ootmarsum meegedaan.

In de klasse B categorie D/E dressuur heeft zij met haar pony Armani de tweede plek gewonnen. En wel met een score van 65.667 %. Hiermee zijn ze door naar het NK dat plaatsvindt op zaterdag 25 augustus in Ermelo.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IJSSELMUIDEN - De voorbereiding van het eerste elftal van IJVV voor het nieuwe seizoen is bekend. Zie hieronder het complete overzicht.

Belangrijke bijkomstigheid is dat de wedstrijd tegen VV Winsum wordt gespeeld op het veld van Witteveense Boys.

Dix DeQXUAACmy4.jpg large

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

Indeling KNVB beker Go-Ahead Kampen 1:

 • Go-Ahead Kampen (1e Klasse D, Oost)
 • CVVO (2e Klasse I, Noord)
 • VSCO’61 (2e Klasse G, Oost)
 • WVF (2e Klasse H, Oost)

Indeling KNVB beker Go-Ahead Kampen 2: 

 • sv 't Harde
 • Go-Ahead Kampen 2
 • vv Wilsum
 • sv Zalk
Schrijf reactie (0 Reacties)

8Z6A8019 Nieuwe IJVV Craft sponsor FT

IJSSELMUIDEN - Craft zal de komende 5 jaar de exclusieve kledingleverancier worden van IJVV. Sinds enige tijd richt het merk zich ook op (voetbal)teamkleding, met Pec Zwolle en KAA Gent als uithangbord. De samenwerking met het amateurvoetbal is daarop een logisch vervolg. Craft werkt bij voorkeur samen met lokale winkeliers en daarbij is in samenspraak een overeenkomst gesloten met  Sport-inn. Nico Overgoor namens Sport-inn:" We zijn al vele jaren sponsor van IJVV en zijn erg content dat we de overeenkomst op deze wijze kunnen verlengen en uitbreiden. De komende jaren gaan we ons als Stersponsor verbinden aan IJVV en naast het leveren van de teamkleding van Craft gaan we de club assisteren en ontzorgen met de IJVV webshop. Een mooie win-win situatie voor alle partijen".

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal2

ZALK - Welke voetbalvereniging uit Kampen heeft het slimste team? Op vrijdag 7 september organiseert Restaurant De Oase een voetbalpubquiz tussen alle voetbalverenigingen van Kampen. Per Kamper vereniging kunnen zich met maximaal  twee teams aanmelden om te kijken wie de meeste voetbalkennis heeft.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen heeft een overeenstemming weten te bereiken met Wail Doufikar. De linksbenige Doufikar, woonachtig in Lelystad, kan op alle posities aan de linkerkant uit de voeten en komt over van zondag 3e divisionist USV Hercules 1882 uit Utrecht.

Wail genoot zijn jeugdopleiding bij PEC Zwolle. Van daaruit maakte hij de overstap naar USV Hercules. Zijn overgang naar GAK is pas laat tot stand gekomen, mede omdat hij 5 weken stage liep bij een profclub in Spanje. De overschrijving was al wel op tijd in orde gemaakt en de afgelopen twee oefenwedstrijden deed hij al mee.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo SCG 125

GENEMUIDEM -  SC Genemuiden moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Huidig voorzitter, Berend van Lente, heeft besloten zich na een periode van 3 jaar niet herkiesbaar te stellen.  Van Lente heeft de afgelopen 3 jaar veel tijd en energie gestoken in de vereniging maar mist, zo vermeldt de site van de Genemuider voetbalvereniging, naar eigen de erkenning en motivatie om zich nogmaals herkiesbaar te stellen.

Schrijf reactie (0 Reacties)