216406857 185374196948899 8660010692614685626 n

KAMPEN  - Vanochtend was wethouder Geert Meijering bij voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. Hij heeft de voortgang van de renovatie en aanleg van een aantal (kunst)grasvelden bekeken én een handje meegeholpen.

Er wordt hard gewerkt aan de renovatie van het hoofdveld en aan een natuurgrasveld. Door Go-Ahead zelf wordt een extra kunstgrasveld voor de pupillen aangelegd.

221204172 185374400282212 761905384425488850 n

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

ijvv

IJSSELMUIDEN - Op donderdag 12 augustus begint de IJVV selectie van trainer Emiel Diender weer met trainen. In de voorbereiding zal men een aantal weken driemaal trainen. Ook zijn er een aantal oefenwedstrijden gepland en wordt het programma gecomplementeerd door een drietal bekerwedstrijden.

Het volledige schema kunt u hier onder vinden:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

geld

KAMPEN -  Verenigingen, stichtingen, organisaties en samenwerkingsverbanden kunnen (financiële) ondersteuning vragen voor het organiseren van initiatieven, activiteiten en kleine evenementen.

Potentiele aanvragers uit de hele gemeente Kampen worden uigenodigd om met leuke voorstellen te komen waarmee ontmoetingen worden gestimuleerd en waaraan veel Kampenaren kunnen meedoen. Dus ook voor sportieve activiteiten. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Banner nationale sportweek

KAMPEN - De NOC*NSF Nationale Sportweek will zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van het plezier van sport en bewegen. De deelnemers gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Sportservice Kampen vraagt alle sport- en beweegaanbieders in Kampen om van 17 tot en met 26 september hun deuren open te zetten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

216996982 779766049356085 2805962951044279028 n

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - Op 17 en 18 augustus organiseren de buurtsportcoaches Summer Games op twee locaties in Kampen en IJsselmuiden. Een middag vol sport en plezier met opblaasbare attracties en met mooi weer een buikschuifbaan.  Naast deze attracties is er voldoende ruimte voor potjes voetbal, trefbal, hockey en andere sporten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20210712 WA0000

KAMPERVEEN -  Op zondag 11 juli werd op circuit de Kappenbulten in Halle een wedstrijd verreden om het open Nederlands kampioenschap voor de 85 cc grote wielenklasse. Motorcrosser Dani Heitink vindt dit één van de mooiste banen en hij mag daar graag rijden. In de tijdtraining liet Heitink zien vaart te willen maken en hij zette een keurige zesde tijd op de klok. Hij kon daardoor een mooie plek uit te zoeken voor de start van de 1e manche.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail BET 2019 Kampioen WVF

OOSTERWOLDE - De Berend Elzerman Toernooicommissie van VSCO’61 kijkt uit naar zaterdag 14 augustus, want dan rolt de bal weer en gaat het BET van start. Met ook deze keer weer een noviteit. Geïnspireerd door het Amsterdam Toernooi werd het BET voor het eerst georganiseerd in 1982. In al die jaren groeide het toernooi uit tot een goed georganiseerd en gewaardeerd evenement. Vorig jaar was er ook een primeur. Het toernooi kon toen voor het eerst in de historie niet doorgaan, vanwege corona. Dat betekent dat dit jaar editie 39 gespeeld wordt en wel van zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 augustus.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20210704 WA0002

KAMPERVEEN -  Een dag eerder stond motorcrosser Dani Heitink nog naar zijn opa Gerrit van Werven te kijken, die deelnam in de NK zijspanklasse op circuit de Bargen en een dag later moeSt de Husqvarna rijder zelf in actie komen. Na Delfzijl werd op het Kappermaatcircuit in Burculo de tweede wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap verreden voor de 85cc grote wielen klasse. Het circuit is kort (1,1 km), maar zeer technisch. Dani had er veel zin in en dat liet hij al zien door in de tijdtraining een prima zesde tijd te noteren en dat gaf hem vertrouwen voor de start van de 1e manche.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto SWStukadoor21

KAMPEN/OOSTERWOLDE - Deze week heeft VSCO’61 het Kamper bedrijf SW Stukadoor mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Eigenaar Stefan Willems en partner Jeannette Wessels waren naar sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk aangeboden en veel succes toegewenst.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Het mocht eindelijk weer, voetballen met publiek. We moeten even terug in de tijd, de laatste wedstrijd was thuis tegen De Merino’s uit Veenendaal d.d. 10 oktober 2020. KHC werd toen door de hekkensluiter thuis verslagen met 0-1. Zaterdag j.l. mocht het dus weer na de ellendige tijd die we hebben gehad. Blije gezichten derhalve op Sportpark De Venen, maar vast ook op de alle andere sportvelden. KHC ging prima van start in een wedstrijd die voor de verandering eens werd gespeeld in 3 delen van 25 minuten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail spgij fotoshoot website 91

IJSSELMUIDEN - De Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden (SPGIJ) heeft nieuwe zadels nodig voor de paarden. Door de coronamaatregelen is de manege lange tijd gesloten geweest, waardoor er nauwelijks inkomsten waren. Daarom is er een crowdfunding gestart om het mogelijk te maken om nieuwe zadels aan te schaffen. De kosten van nieuwe zadels zijn namelijk niet gering.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goahead

KAMPEN -   Zaterdag 26 juni speelt Go Ahead Kampen om 15.00 uur uit tegen WHC.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Mulderssingel in Wezep.

Schrijf reactie (0 Reacties)

vvkampen

KAMPEN -  VV Kampen gaat met ingang van het volgende seizoen weer beginnen met kaboutervoetbal onder leiding van Johnny Mulder.  De exacte begindatum wordt terzijnertijd bekend gemaakt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

paard

IJSSELMUIDEN - De Deltaruiters kwamen afgelopen zaterdag met diverse ruiters uit op de kringkampioenschappen voor paarden en pony’s op Urk. Linda Kok, Tessa van der Wal, Ilse Nora Bliek en Kaylee Schiphorst mogen zich kringkampioen noemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Het is KHC op de valreep gelukt een nieuwe doelman aan te trekken. Arian Sevok maakt de overstap van hoofdklasser NSC Nijkerk naar KHC.Met Bryan Wielandt en Justin Bruins zat de club al krap in de keepers maar KHC hadd besloten om deze twee doelmannen de ruimte te geven te knokken voor een plek onder de lat. Tot KHC voor het blok kwam te staan toen nota bene buurman Doskampen Justin Bruins op de valreep verleidde om over te stappen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

deltasteur

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - Het heeft lang geduurd, maar de kinderen van het Deltasteur SterZwemmen mogen weer zwemmen! Door de lange lockdown hebben de kinderen bijna een half jaar niet  kunnen zwemmen. Nadat de zwembaden groen licht hebben gekregen kwamen er weer heel veel kinderen om de SterZwem lessen te volgen. Om dat te vieren hebben alle 100 kinderen van SterZwemmen Kampen en IJsselmuiden afgelopen week een ‘Topper’ medaille gekregen! Wat waren ze er trots op! 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Vriendinnendag

KAMPEN -  Voor voetbalmeiden is sportpark Middenwetering vrijdagavond 18 juni de place to be. S avonds om 19.00 uur begint er de vriendinnendag. Dit is een oergezellig voetbal evenement dat Go-Ahead Kampen heeft georganiseerd om meiden die graag willen voetballen, kennis te laten maken met deze sport. Voor de meiden is het een avond vol voetbalplezier. Van het gatendoek schieten tot 4 tegen 4 partijtjes. Vooral veel voetbal waarbij meiden ook kennis kunnen maken met de meidenteams en de vereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal2

KAMPEN - Zaterdag 12 juni a.s. is de eerste Nationale Voetbaldag. DOS Kampen organiseert dan op het hoofdveld van sportpark de Maten een heuse vrienden voetbaldag! De dag is speciaal voor jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar. Kom gezellig samen met je vrienden en vriendinnen en heb een gezelige tijd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

5acaf525 0af4 465b 9682 9325d965a07a thumb840

KAMPEN -  De Zomer Challenge bij KJLTC is een compact lidmaatschap waarbij je in de maanden juni, juli en augustus vrij kunt tennissen, padellen en/of squashen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 1 clinic (op 5 juni) en je kan gratis meedoen met een open toernooi in de eerste week van september. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

heerenbroek

's- HEERENBROEK - Jonno Pruim en Willard Visscher keren terug naar de club van hun jeugd en van hun vriendengroep. De 23- en 24 jarige spelers zullen aankomend seizoen weer te zien zijn in het groen -zwart van v.v. ’s-Heerenbroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)