goaheadk

KAMPEN - Tim Noordman, de 27-jarige doelman,  heeft op Sportpark Middenwetering een contract getekend tot en met de zomer van 2022. Noordman komt uit de eigen jeugdopleiding en is tussen 2013 en 2019 zes seizoenen lang een betrouwbare doelman gebleken, maar kwam in de eerste maanden van 2019 niet tot een overeenstemming met de TC, waarna hij de afgelopen twee seizoenen in een vriendenteam is gaan voetballen. 'Met Tim halen we een fijne persoonlijkheid voor de selectie en een goede keeper in huis,'aldus de TC.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Burak Alp en Nick Notrot verdedigen komend seizoen de clubkleuren van DOS Kampen. Verdediger Notrot keert na tien seizoenen bij KHC terug op het oude nest, terwijl middenvelder Alp overkomt van sv Zalk waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen  is zeer content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Nico Veldman. De 24-jarige Zwollenaar heeft op Sportpark 'Middenwetering' een contract voor één seizoen getekend, maar beide partijen hebben de intentie om voor een langere periode met elkaar door te gaan. Nico Veldman speelde tussen 2015 en 2017 bij SVI. Hij viel de scouts toen meteen op en in het seizoen 2017-2018 was de snelle en behendige aanvaller actief bij Go-Ahead Kampen. Het was voor hem toen in het begin wennen aan het hogere niveau, maar het laatste half jaar heeft hij zich prima ontwikkeld en werd hij basisspeler. De TC had hem toen graag behouden voor de club, maar begin 2017 had Nico al toegezegd om terug te keren bij SVI. We zijn hem blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de 1e klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - Robert Zwanepol (trainer), Johan van der Meer (assistent- trainer) en Ray Vermeer (teammanager) hebben hun contract  bij Go-Ahead Kampen met een jaar verlengd. 'Ondanks het stopzetten van de competitie en de beperkte mogelijkheden, hebben ze het afgelopen jaar toch met veel energie en enthousiasme de trainingen verzorgd. We kijken uit naar het moment dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden en de beloften in actie kunnen zien, ' aldus de TC.

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen is content om te kunnen melden dat een overeenstemming is bereikt met Reza Hosseini. De 27-jarige Hosseini is een snelle opkomende tweebenige back die zowel op de rechterflank als op de linkerflank kan spelen. Hij komt over van hoofdklasser HZVV en heeft op Sportpark Middenwetering een contract ondertekend tot en met de zomer van 2022.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN - Gedurende het schooljaar kunnen kinderen van 4,5 - 7 jaar elke woensdagmiddag terecht op sportpark De Maten voor de Voetbalschool. Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers krijgt uw kind de beginselen van het voetbal bijgebracht. Daarbij is niet alleen aandacht voor het speltechnische aspect, ook samenspelen, sociale vaardigheden en lichamelijke oefening komen aan bod.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hans van Zuiden 200x200

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen heeft een akkoord bereikt met Hans van Zuiden om ook het komende seizoen 2021-2022 als assistent trainer te fungeren. De oefenmeester uit Kampen is een clubman pur sang die de vereniging van binnen en buiten kent. Het wordt voor Hans zijn 4e seizoen als assistent-trainer bij GAK en samen met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen, de overige stafleden en spelers willen ze er een mooi jaar van gaan maken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

151847261 3760738140669423 3861973960199040371 o 1

KAMPEN -  Go-Ahead Kampen heeft ls Kamper organisatie de handen ineengeslagen met de Gemeente Kampen om een tof Online FIFA 21 toernooi te organiseren voor alle jeugd uit de gemeente Kampen vanaf 12 jaar. Het afgelopen jaar merkten we dat steeds meer voetbalclubs uit de gemeente Kampen fysieke FIFA toernooitjes organiseerden, wat uiteraard steeds lastiger gaat.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen heeft een overstemming bereikt met Luuc Knul. De eigen opgeleide aanvaller komt na drie seizoenen terug op Sportpark Middenwetering en heeft een contract voor één seizoen getekend. Knul speelt momenteel voor het 2e seizoen bij competitiegenoot SDV Barneveld en het seizoen daarvoor was hij actief bij WHC in Wezep. Tussen 2015 en 2018 was Luuc 25 keer trefzeker in competitieverband voor Go-Ahead Kampen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ijvv

IJSSELMUIDEN -  IJVV heeft al in een vroeg stadium de gehele selectie voor het aankomende seizoen rond. Na de updates in de afgelopen weken, volgt nu de laatste. Ook Mick Strieker en Julian Hellendoorn blijven bij IJVV. Beide heren kwamen afgelopen seizoen over van Go Ahead Kampen en gaan volgend seizoen dus op voor hun tweede jaargang in het rood-wit. Met de verlenging van Strieker en Hellendoorn, is de selectie voor volgend seizoen helemaal rond. In de aankomende maanden wordt alleen nog gekeken of er eventuele aanvullingen komen vanuit onze tweede selectie of onze JO19-1.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN  -  Afgelopen week zijn er wederom de nodige gesprekken gevoerd tussen de TC van Go-Ahead Kampen en een aantal spelers van het vlaggenschip. De TC is  zeer content dat de volgende vijf spelers hebben besloten om hun contract bij GAK met één seizoen te verlengen: Bram van Enk (6e seizoen),  Nick Kuipers (2e seizoen) ,  Nick van der Kooi (2e seizoen) , Wail Doufikar (2e seizoen)  en Kees Tol (2e seizoen). De TC  heeft besloten om het contract met middenvelder Michael Lanting niet te verlengen. Daarnaast heeft Joar Terpstra  ervoor gekozen om naar SDC Putten te vertrekken. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN -  In de afgelopen periode zijn er door de TC van Go-Ahead Kampen met veel spelers van het  vlaggenschip van de club gesprekken gevoerd voor het komende seizoen 2021-2022. Dat heeft ertoe geleid dat de contouren van de 1e selectie steeds meer zichtbaar worden. De TC is  content dat onderstaande elf spelers hun contract inmiddels hebben verlengd tot en met de zomer van 2022 op Sportpark Middenwetering:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

411

KAMPEN -  Van maandag 12 juli t/m woensdag 14 juli is Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij KHC Kampen!

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.

Je leest er alles over op www.valenciavoetbalkamp.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN -  32-jarige Gert van Duinen uit Assen wordt de nieuwe hoofdtrainer van Go-Ahead Kampen voor het seizoen 2021-2022. De ambitieuze trainer is o.a. drie jaar trainer geweest bij HZVV uit Hoogeveen waarmee hij in de 1e klasse kampioen werd en twee jaar in de hoofdklasse actief was. Daarnaast trainde van Duinen de jeugd van FC Groningen en Achilles 1894. Vanaf medio 2020 genoot Gert van Duinen van een sabbatical, maar heeft zich in 2021 nog een paar maanden als hoofdtrainer verbonden met SV Bedum. In Kampen heeft van Duinen een contract ondertekend tot en met de zomer van 2022.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

144

KAMPEN -  Al tientallen jaren zijn de voetbalverenigingen DOS en v.v. Kampen goede buren op sportpark De Maten. Beide clubs gaan nu een stap verder en werken aan een samenwerkingsverband. Op de Algemene Ledenvergadering van 27 januari jl. zijn de leden van beide clubs geïnformeerd. De krachtenbundeling gaat met onmiddellijke ingang in.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ijvv

IJSSELMUIDEN -  IJVV is de afgelopen tijd druk bezig geweest de selectie voor aankomend seizoen. Na de verlenging van hoofdtrainer Emiel Diender, zijn de gesprekken met alle spelers opgestart. Hoofdconclusie is dat het meeste bij het oude zal blijven, toch zijn er wel enkele veranderingen

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1152

IJSSELMUIDEN -  IJVV kan met gepaste trots melden dat Jonathan van Marle vanaf aankomend seizoen deel uitmaakt van onze eerste selectie. De 30-jarige centrumspits komt over van hoofdklasser VV Berkum. Geboren en getogen Kampenaar Jonathan van Marle begon zijn voetbalcarrière op de velden van Sportpark De Venen bij buurman KHC. In het seizoen 2009/2010 speelde hij met deze club zijn eerste wedstrijden in de vierde klasse D. Het begin van de opmars van de Kamper club. De blauw-witten werden nipt kampioen met slechts één punt voorsprong op het Zwolse HTC, Van Marle scoorde 7 keer.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN - Binnen DOS zijn er al diverse teams waar de meiden ook al fanatiek een balletje trappen. Ben jij ook geïnteresseerd, wil je meer info of wil je eens meetrainen? Klik dan hier voor meer informatie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

d26f8129 02bf 440b a95c 2c4770f7a556

KAMPEN - Taakie maakt vrijwilligers werven makkelijker en vooral leuker! Sportservice Kampen biedt, aan verenigingen met meer dan 100 leden, vanuit het Kamper Sportakkoord een jaar lidmaatschap aan t.w.v. 228 euro! Meld je aan door te mailen naar f.rooseboom@welzijnkampen.nl

Benieuwd naar Taakie, klik dan hier om de webinar te kijken of kijk op www.taakie.nl 

Schrijf reactie (0 Reacties)

sportservice

KAMPEN - Sportservice Kampen organiseert in februari 2021 weer een cursus Sociale Hygiëne voor vrijwilligersorganisaties met een kantine of bar. Er zijn twee digitale instructieavonden op 2 en 16 februari en een fysiek examen op 2 maart. De cursus wordt voor een groot deel vergoed uit het Kamper Sportakkoord. Aanmelden en meer informatie vindt u op www.sportservicekampen.nl 

Schrijf reactie (0 Reacties)