set up

IJSSELMUIDEN - Op zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Lycurgus H2 uit Groningen op het programma. Momenteel staat Set Up op de 5e plaats in de 2e divisie A en Lycurgus op nummer 4. De doelstelling van het tweede seizoenshelft is het verbeteren van eerder neergezette prestaties uit de eerste helft. In deze wedstrijd was dat goed mogelijk, want 5 oktober 2019 ging Set Up met 3-1 af in Groningen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

psv kampen

KAMPEN - Afgelopen zaterdag is het Kringkampioenschap dressuur voor pony's bij de PSV Kampen gehouden. Een aantal leden van de PSV Kampen waren hier zeer succesvol. Wilco van de Beek heeft in de klasse L1 categorie D/E de 1e prijs met Iludine gewonnen. Dit met een proef van 190,5 punten en 205 punten. Hiermee mag Wilco zich Kringkampioen noemen en is hij door naar de Regionale Kampioenschappen in Hellendoorn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

9c8bc84c489f904ed7b36e3a6abb772f282e9406

Afgelopen weekend is Wendy met drie paarden gestart op het kringkampioenschap van de kring NWO/NOP, vrijdagavond startte zij met Glitter HVB en Illusion HVB in de klasse Z1. Tot het eind bleef het spannend maar uiteindelijk wist zij met Glitter HVB met ruim 61 procent een tweede plaats te behalen en Illusion haalde een keurige vierde plaats.

Zaterdag startte zij met Joey HVB in de klasse M1 met een goeie score van ruim 68 procent wist zij deze klasse te winnen en dus kringkampioen te worden, uiteindelijk hebben alle drie paarden zich geplaatst voor de regionale kampioenschappen in Hellendoorn op 7/8 februari.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hilbrandt van Boven

KAMPEN - Het eerste team van BC Kampen speelde afgelopen woensdag een serie prachtige partijen in een uitwedstrijd tegen BC Harderwijk. De spelers waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar de Kampenaren bleken veruit de sterkste: ze wonnen met 6-2.

De wedstrijd startte positief. De heren wonnen hun dubbelpartij in twee sets, de dames pakten hun punt in de derde set. Tijdens de singles ging het Marga Tuinstra en Gerben Tuitel relatief eenvoudig af; zij wonnen allebei overtuigend.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vluchtwinnaars

DOORNSPIJK - Afdeling 8 GOU is in 2018 bestuurlijk gereorganiseerd. De regiobesturen verdwenen en werden vervangen door deelcommissies die afdelingsbreed opereren. De verenigingen kozen naast de de reguliere kampioenenhuldiging op afdelingsniveau voor een huldiging per regio, waar het afdelingsbestuur 1,6 eurocent per verzonden duif voor beschikbaar stelden. Op zaterdag 11 januari j.l. huldigde Regio Noord West haar kampioenen en vluchtwinnaars in Dorpshuis 'De Deel' in Doornspijk, een uitstekende locatie, waar eerder Regio Noord (Noord West en Oost) ook al gebruik van maakte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

NK twirl20

IJSSELMUIDEN -  Afgelopen weekeinde werden de Nederlands Kampioenschappen TWIRL  gehouden in het topsportcentrum te Almere.Ook solisten van Show- en Drumfanfare Oranje plaatste zich op verschillende onderdelen. Het duo Kim en Sanne eindigde op de 2e plaats en mochten de zilveren medaille in ontvangst nemen, het junior twirlteam van Oranje eindigde na een spannende strijd als 3e en namen hiervoor een bronzen medaille in ontvangst.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

psv kampen

KAMPEN - Bij de Kringkampioenschappen springen in Genemuiden hebben Jan Vos en Dyanne Buijert van de PSV Kampen goede resultaten neergezet. Jan Vos heeft met zijn paard Jaleida in de klasse L een 4e prijs behaald. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de Regionale Kampioenschappen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sv zalk

ZALK -  Op vrijdag 17 januari starten de lessen kleutergym bij S.V. Zalk. De kleutergymlessen worden gegeven door Inge den Otter uit Zalk.De lessen zijn op de vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur. Het kleutergymmen is voor kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 6 jaar. In overleg kan aan deze leeftijdsgrenzen worden afgeweken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Dinsdagavond 14 januari staat er voor KHC een oefenwedstrijd op het programma tegen hoofdklasser vv Staphorst. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 20.00 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

loop

ZWOLLE - De Stichting Sport Evenementen (SSE) heeft de ATB Vereniging Oldebroek in de arm genomen voor de zaterdagmiddag 29 februari te houden afwachtingswedstrijdjes van de 60ste internationale Craft Ster van Zwolle. De bedoeling is om die dag van 14.15 uur tot ongeveer 15.45 uur wedstrijdjes voor twee-/driejarigen en vier-/vijfjarigen op de Ceintuurbaan (ter hoogte van de Isala klinieken) te houden. De doorkomst van de zestigste Craft Ster van Zwolle is om ongeveer 13.45 uur op de Ceintuurbaan en de finish wordt tussen 16.00 en 16.15 uur verwacht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - De selectie van het 1e elftal van KHC met begeleiding vertrekt vrijdag a.s. naar het Spaanse Benidorm. Naast de nodige trainingen zal er op zaterdag geoefend worden tegen Nivo Sparta uit Zaltbommel. De 1e klasser uit district Zuid 1 staat er net als KHC niet goed voor op de ranglijst. Met de nodige trainingsarbeid zal getracht worden de bakens te verzetten voor een beter resultaat in de 2e competitie helft. KHC hervat de competitie op 25 januari met een uitwedstrijd tegen Dos’37 uit Vriezenveen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Een rotsblok van het formaat auto maakte in de derde etappe een voortijdig einde aan de Dakar 2020 voor het Rainbow Truckteam. Door de aanvaring met de steen raakte het chassis van de MAN dusdanig beschadigd dat reparatie niet mogelijk is en doorgaan niet is toegestaan. Gerrit Zuurmond, Jasper Riezebos, Klaas Kwakkel en de rest van het team vliegen nog deze week terug naar Nederland.

Rainbow was ook de derde etappe, een lus van 427 km in de omgeving van Neom, hartstikke goed bezig en reed tijden rond de vijftiende plaats. “We konden leuk meekomen”, vertelt Gerrit Zuurmond. “Het ging bijzonder goed en misschien ben ik daardoor wel iets te overmoedig geworden.”

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

rain

Gerrit Zuurmond, Jasper Riezebos en Klaas Kwakkel hebben deze Dakar Rally een goed ritme gevonden. Ze sloten de tweede etappe af op een keurige zestiende plaats. “We kunnen goed bijblijven”, stelde Zuurmond tevreden vast na afloop van de 367 km lange proef. Goed samenwerken in de cabine was cruciaal in de proef tussen Al Wajh en Neom. Doordat de route dwars door rivierbeddingen vol met stenen ging, was het hard werken voor chauffeur Zuurmond, maar ook goed opletten voor de bandenspanning voor monteur Kwakkel. Navigator Riezebos had zijn handen vol aan het zoeken naar de juiste valleien en rivierbeddingen. Juist die samenwerking verliep perfect aan boord van de Rainbow-truck.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DKR20 01 05 0174

Binnen een uur achter de dagwinnaar stuurde Gerrit Zuurmond de Rainbow-truck over de finish van de eerste etappe. Met een keurige achttiende plaats begon de équipe goed aan de Dakar Rally 2020. Zuurmond was dan ook ‘uitermate tevreden’, zeker omdat er ook nog assistentie werd verleend aan Martin van den Brink waardoor Zuurmond zelf geen reserveband meer had en dus op eieren richting Al Wajh moest.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DKR20 01 03 0047

Het kostte bloed, zweet, tranen en heel veel geld, maar de MAN van het Rainbow Truckteam staat er weer bij als nieuw en klaar voor het volgende avontuur. Want een avontuur is de Dakar Rally in Saoedi-Arabië, daar zijn rijder Gerrit Zuurmond en navigator Jasper Riezebos het roerend over eens. “We hebben geen idee wat ons te wachten staat.” Op de laatste dag van de Morocco Desert Challenge in april beleefde de Rainbow-truck een enorme crash. Zowel de vrachtwagen als de bemanning lag in de kreukels. Het herstel kostte veel tijd, maar inmiddels ligt die malheur achter hen en is de blik vooruit gericht. “De focus ligt helemaal op de Dakar”, zegt Gerrit Zuurmond bij de keuringen. “Saoedi-Arabië is een enorme uitdaging. Mijn eerste indruk is positief, zowel van het land als de mensen als het deelnemersveld.”

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

darten

IJSSELMUIDEN - Na het succes van voorgaande jaren, organiseren De Daltons dit jaar alweer de achtste editie van het Koppel-darttoernooi. Op vrijdagavond 7 februari 2020 vanaf 19.00 uur. Ook dit jaar wordt het darttoernooi gehouden bij Peppers Unlimited aan Middenweg 5 in IJsselmuiden.

Een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen. Er zal een DJ draaien, de Molenbroeders treden op en het zal u verder aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Tevens worden er deze avond mooie prijzen verloot. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor diverse lokale goede doelen en initiatieven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

jubil

WILSUM - Tijdens de jaarlijkse druk bezochte nieuwjaarsreceptie van vv Wilsum werden er enkele leden gehuldigd die 25 jaar of langer lid zijn van de voetbalvereniging.  Staand van links naar rechts:
Bernard van de Belt 25 jaar lid;
Wiljan van Zuthem 25 jaar lid;
Gert-Jan Sollie 25 jaar lid;
Gert Barneveld 25 jaar lid;
Lambert Mijnheer 40 jaar lid;
Zittend van links naar rechts:
Wim van Spijker 25 jaar lid;
Jojan Goudbeek 25 jaar lid;
Bert Heldoorn 60 jaar lid.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Fifa2020 650

KAMPEN - Voor de vierde achtereenvolgende keer organioseert de Supportersvereniging van DOS Kampen het FIFA toernooi, dit jaar dus het FIFA20 toernooi. Iedereen mag meedoen tegen een geringe inleg.Geef je z.s.m.op bij de Supportersvereniging via supportersvereniging@doskampen.nl

Het toernooi is op zaterdag 18 januari en begint om 12.30 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DOS Kampen nieuwjaarsreceptieposter 2020 650

KAMPEN - De eerste zaterdag van het nieuwe jaar staat bij DOS altijd in het teken van (even) terugkijken op het oude jaar,  maar vooral vooruit kijken in het nieuwe jaar. En natuurlijk huldigt de voetbalvereniging (en meteen ook de jubilarissen van de Supportersvereniging) de jubilarissen. Daarnaast viert DOS meteen het eerste feestje om het nieuwe jaar goed 'in te luiden'.

Even in het kort:

14:30 uur   Huldigen jubilarissen DOS Kampen en Supportersvereniging (alleen voor genodigden)
15.30 uur   Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, vrijwilligers, sponsoren en betrokkenen
16.30 uur   Speech van voorzitter Arend Runia
17.00 uur   Apres Ski Party (buiten)
Schrijf reactie (0 Reacties)

31dec

KAMPEN - Het jaar 2019 op bijzonder sportieve wijze afsluiten?  Loop op de laatste dag van het jaar, dinsdag 31 december, mee met de: Papegaaij & Tegelaar fysiotherapie Oudejaarsloop van Kampen! Ga met al je sportvrienden 'samen, sportief het jaar uit' en  Schrijf je snel in voor de oudejaarsloop.

Schrijf reactie (0 Reacties)