sportservice

KAMPEN - Dit jaar geen een groot Pietengym in Kampen en IJsselmuiden, maar in plaats daarvan hebben scholen een kant en klaar pietengym pakket ontvangen van het Beweegteam van Sportservice Kampen inclusief een gezonde snack voor de kinderen. Indien gewenst krijgen ze ondersteuning van Landstede studenten. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

130

KAMPEN -  DOS Kampen heeft een contract getekend met Sportschool Van Dijk. Sportschool Van Dijk vervult hiermee de behoefte om de spelers van de eerste selectie fit te houden in het voor- en naseizoen en geblesseerde spelers in samenwerking met (medische) partner Aalstzorg te laten revalideren en weer wedstrijdfit te maken tijdens het seizoen.

Op de foto Marco Dijst namens Sportschool Van Dijk en Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail RAINBOW TTRUCK TEAM 2020 V1.1

REGIO/IJSSELMUIDEN   – De afgelopen periode is achter de schermen bij het Rainbow Truck Team hard gewerkt om de wedstrijdtruck, de service truck en de snelle verbindingswagen gereed te krijgen voor het nieuwe seizoen. De focus was de Dakar 2021, het team wilde zich graag melden in deze rally.

Zoals Gerrit Zuurmond het altijd omschrijft: “Als je iets wilt bereiken, dan moet je een stip op de horizon zetten”. Maar in deze tijd waar gezondheid voor een ieder het belangrijkst is, heeft het Rainbow Truck Team besloten niet deel te nemen aan de Dakar Rally 2021.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN  - €1.222,62 heeft de Jeugdopleiding van Go-Ahead Kampen ontvangen van de actie Rabo Clubsupport met de aanvraag van de voetbalvereniging voor een clubkadercoach. Het Jeugdbestuur en de technische commissie jeugd laten weten: 'Het totaalbedrag geeft aan dat er ontzettend veel mensen onze aanvraag hebben gesteund. Ook hier laten we weer zien dat Go-Ahead een 'grote familie' is waar de betrokkenheid en saamhorigheid groot zijn! Iedereen ontzettend bedankt voor het uitbrengen de stem. Ook bedanken wij de Rabobank IJsseldelta voor dit geweldige initiatief om lokale verenigingen te steunen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

het

Ferenc van Damme     26 okt.    20.00 - 21.30 uur

KAMPEN - Sportservice Kampen organiseert in samenwerking met Ferenc van Damme een inspirerende webinar voor (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties, stichtingen en hun bestuur, leden en vrijwilligers. Deze gratis webinar wil je eigenlijk niet missen! 

Schrijf je hier in.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Al jarenlang stelt De Voetbaltrainer, vakblad en website voor elke toegewijde voetbalcoach, de top 200 van beste amateurclubs samen. De lijst is gebaseerd op de niveaus waarop de jeugdselecties en het vlaggenschip van de vereniging uitkomen. DOS bezet, gerekend over het kalenderjaar 2020, plek 172. Gezien het feit dat er ongeveer 2.200 amateurvoetbalclubs actief zijn in Nederland, een prachtige prestatie.

Voorzitter Arend Runia is trots op de notering: “We hebben het over een klassement met vooral topamateurclubs. Dat is logisch, omdat het niveau waarop het eerste elftal speelt zwaar meeweegt. Maar daartussen zie ik diverse andere clubs staan, waaronder DOS als enige vereniging uit de gemeente Kampen. Het is een mooi bewijs dat onze jeugdopleiding uitstekend functioneert.”

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

121

KAMPEN - De spelers van team JO11-3 van DOS Kampen zijn door Breman en Nefit-Bosch voorzien van nieuwe trainingspakken. Het team bedankt de sponsoren voor dit gulle gebaar! 

Op de foto team JO11-3, samen met trainers Hans Barneveld (links) en Dennis Last (rechts).

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  De geelzwarten begonnen bijzonder energiek en scherp aan de wedstrijd. De inspanningen in de doordeweekse TOTO KNVB uitwedstrijd tegen 3e divisionist OFC leken goed verteerd. Al binnen tien minuten had DOS vijf mogelijkheden gecreëerd. In de 11e minuut slingerde Maurice Vespignani de bal vanaf rechts de zestien binnen. In het achterveld stond Raymon Beuling vrij. Met een fraaie voetbeweging wilde hij de bal ineens voor geven, maar onderweg werd de bal door een hand van DZC ’68 geraakt. Een penalty was het gevolg. Allan Bakker schoot de bal vol overtuiging tegen de touwen. Twee minuten later was het opnieuw raak. Twan Knul bediende Allan met een breedtepass. De rappe buitenspeler was zijn tegenstander te snel af en knalde het leer keurig in de verre hoek binnen. In de 21e minuut wist Twan met een steekbal in de zestien Raymon te bereiken. Keeper Mike Thus zag het gebeuren en rende ook richting de bal. Raymon was duidelijk eerder bij de bal. Hij schermde de bal goed af. Thus tackelde Raymon en haalde hem van achteren neer. Een 100% strafschop. Alleen de zeer matig fluitende scheidsrechter Spoler zag er niets in. Nog binnen het half uur krijgt Allan een hele grote kans om de voorsprong uit te breiden, maar zijn inzet gaat over.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kam

KAMPEN -  Zaterdag 10 oktober stond er tweemaal een Kampenion - Tempo Team op het programma in de landelijke herencompetitie. In de 2e divisie speelde Kampenion 1 al zijn derde thuiswedstrijd in vier wedstrijden. Na twee (ruime) nederlagen werd het zaak om punten te gaan pakken. Maar het ontmoette het sterke Tempo Team 3 uit Amsterdam. De - thuis meekijkende - toeschouwers konden genieten van tafeltennis van hoog niveau. Het werd een spannende middag. Na het dubbel stond het 2 - 2. En via 3 - 4 werd het uiteindelijk 4 - 6. Gert-Jan de Lange, Dobrilla Jorguseska en Julian Plette wonnen allen een partij en De Lange & Plette wonnen het dubbelspel.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sv zalk

ZALK -  In speelronde 4 stond voor het eerste elftal van SV Zalk de uitwedstrijd tegen WZC Wapenveld op het programma. Voorafgaand aan deze speelronde stond Zalk met 7 punten op de 2e plek. WZC had 1 punt minder dan Zalk en stond daarmee met meerdere ploegen op een gedeelde 3e plek. De wedstrijd kon wederom gevolgd worden via een livestream. Wederom top geregeld door Zalk ICT, dit keer in samenwerking met een aantal sponsoren van WZC. De supporters konden Zalk via de livestream in de volgende opstelling zien starten aan de wedstrijd: Nik Kloosterboer, Emiel Post, Joost Ottens, Jeroen van den Bosch, Ramin Ezzat; Burak Alp, Dirk-Jan van Dijk, Gerben Hamer; Shaan Tasneem, Simon van Halm en Michel Hamer. Op de bank zaten Sander Kuiper, Sander Held en Jesper Esselink.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - KHC is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om punten te pakken tegen hekkensluiter De Merino’s uit Veenendaal. De wedstrijd zaterdagmiddag werd zoals overal in het land gespeeld in een waardeloze ambiance want het moest zonder toeschouwers. Hondstrouwe supporters konden daardoor niet naar hun cluppie en laten we eerlijk zijn er is niks aan. Gelukkig konden ze de wedstrijd volgen via een livestream en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. KHC ging nog wel goed van start in de wedstrijd. Het was in de begin fase veelvuldig in bal bezit, maar speelde in een te laag tempo om verrassend te kunnen zijn. De Merino’s hadden het verdedigend goed voor elkaar en kansen waren er nauwelijks. In de 20e minuut een kansje voor Ozhan Kardag op aangeven van Leroy Knol.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN -  Tussen begin- en eindsignaal boekte Go-Ahead in de thuiswedstrijd en vooral in de tweede helft in de stromende regen tegen DTS’35 uit Ede een zeer belangrijke 1-0 zege. Van de vier tot nog toe gespeelde wedstrijden was dit de beste tegenstander. Vreemd genoeg hadden de gasten nog maar twee punten behaald, maar gemakkelijk ging het voor de Kamper ploeg deze natte middag niet. De weinig aanwezigen hebben bij vlagen een boeiende wedstrijd te zien gekregen. Veelal werd er door beide ploegen aanvallend gespeeld en de spanning bleef er tot het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter de heer R.M. Berends uit Donkerbroek (gem. Ooststellingwerf). In dit sportieve treffen voor beide ploegen een gele kaart, Nick Hendriks voor de thuisclub en invaller Geert de Jong bij de bezoekers. Door deze overwinning en de andere uitslagen gaan de rood-gelen met negen punten alleen aan de leiding. Wie had dat na het verlies tegen DOS Kampen verwacht? Het lijkt wel een competitie te worden dat het iedere week weer anders kan zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2020 10 10 SEH tegen WILSUM 9

WILSUM  - Wilsum heeft de eerste overwinning van het seizoen van vorige week (5-2) een goed gevolg gegeven. In Heerde waren de oranjehemden, na een dramatische start, met 2-4 te sterk voor de thuisploeg. Zo werd de eerste overwinning sinds 2005 bij SEH een feit en nestelt Wilsum zich met een heel aantal ploegen aan de top van de 4e klasse D.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

fut

KAMPEN -  Normaal gesproken zijn het drukke dagen voor de organisatie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap. In deze tijd, waarin weinig dingen meer een vanzelfsprekendheid lijken, is dit niet het geval. De organisator van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap heeft, na overleg met het bestuur van Futisala, bdaarom esloten om de negende editie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschapi n december niet door te laten gaan. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

401

KAMPEN - Zaterdagmiddag a.s. speelt KHC haar 4e competitie wedstrijd van het seizoen. Tegenstander in Kampen is het Veenendaalse De Merinos’s dat geografisch valt onder district West 1. De Utrechtenaren zijn met een gelukje gepromoveerd, omdat de punten berekening om te promoveren na het stilvallen van de competitie vorig seizoen gunstig voor hen uitviel. De tegenstander van zaterdag heeft een matige start en is hekkensluiter in deze pas prille competitie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - Afgelopen zaterdag won Go-Ahead Kampen met 2-4 bij DOS’37 in Vriezenveen. Na 18 minuten spelen stonden de rood-gelen onnodig met 2-0 achter en leek het er niet op dat de drie punten mee zouden gaan naar Kampen. In een matige 1e helft bracht Kees Tol tien minuten voor rust de stand op 2-1 en toen was de spanning weer volledig terug in de wedstrijd. Kort na rust had DOS’37 de marge kunnen vergroten, maar dat liet men na en daarna kwamen de Vriezenveeners niet meer in de wedstrijd. GAK kreeg in de 72e minuut een terechte strafschop en Wilbert Wessels benutte dit buitenkansje, 2-2. Hierna was er maar één ploeg die voetbalde en vol voor de overwinning ging en dat was Go-Ahead Kampen. Door twee treffers van linksback Nick Hendriks (87e min en 97e min) bezorgde hij zijn ploeg drie zeer kostbare punten. Door deze overwinning is GAK gestegen naar plek 3 en doet het bovenin mee in de 1e klasse D. Zaterdag komt DTS Ede naar Kampen toe.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

400

KAMPEN -  Romano Luhukay mag zich weer KHC’er noemen. De 25-jarige creatieve middenvelder beleefde van 2016 tot 2019 al drie mooie jaren bij  de club. Daarna zocht hij het avontuur bij CSV Apeldoorn en hij zou dit seizoen aanvankelijk starten bij Goahead Kampen.  Recent gewijzigde werkomstandigheden door Corona dreigden een streep door zijn seizoen te zetten. Romano is werkzaam als teamleider in de jeugdzorg en kan door onregelmatige diensten niet bij alle trainingen aanwezig zijn. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton

KAMPEN – Het eerste team van Badmintonclub Kampen is de najaarscompetitie begonnen met een gelijkspel tegen BC Nijkerk. Lange tijd leek het erop dat de Kampenaren deze eerste wedstrijd in bijna zeven maanden zou afsluiten met winst. In de laatste partijen lukte het hen echter niet om het scherpe spel van het begin vast te houden. De gemengd dubbels gingen verloren, waardoor de wedstrijd eindigde in 4-4.

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  De intenties van het elftal van Jan Kromkamp werden direct na het begin van de wedstrijd duidelijk. CSV begon aanvallend en al in de 5e minuut leverde dat het eerste gevaar op. DOS mocht blij zijn dat het in het na een kwartier nog zonder kleerscheuren was doorgekomen. Vlak daarna ging het alsnog mis. CSV brak over links door. Yorik Meijer nam Kevin onder vuur, maar de doelman wist met de voeten redding te brengen. In de rebound kwam het leer voor de voeten van Laurence van den Enk en hij schoot vervolgens wel binnen. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  De wedstrijd van zaterdagmiddag j.l. in Hierden werd gespeeld onder strenge corona maatregelen. Geen publiek, dus zonder sfeer, lege kantine. Gelukkig konden de supporters gebruik maken van een livestream, waarvoor we de mensen in Hierden hartelijk willen bedanken. Er werd volop gebruik van gemaakt. Ook was Jan Sietsma van RTV IJsselmond aanwezig om voor de lokale omroep verslag te doen. We gaan in Kampen ook een livestream proberen op te zetten voor de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)