KHC

KAMPEN - De besturen van KHC en Go-Ahead hadden nog geprobeerd om de bekerwedstrijd naar zaterdag 18 januari te verplaatsen. Maar dat vond om onbegrijpelijke redenen geen genade in de ogen van de voetbalbond. Dus moest er gespeeld worden op een koude natte dinsdagavond en dat was te zien aan het toeschouwers aantal. Nog geen 200 Kampenaren waren getuige van een matige bekerwedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

biljarten2

KAMPEN - In het wijkcentrum Reyersdam werd dinsdagavond de stadsderby tussen de C2 teams van BV Reijersdam en BV De IJssel gespeeld. De openingspartij werd gespeeld tussen Gerrit van Vlijmen (Reijersdam) en Peter van Keulen (De IJssel), en het werd een bijzonder spannende partij met telkens wisselende kansen voor de eindoverwinning, de laatste caramboles werden door beide spelers enkele malen gemist, maar ten slotte wist Gerrit van Vlijmen de winst te pakken. met een moyenne van 2.39 won hij de partij, Peter van Keulen scoorde 2 caramboles minder en een moyenne van 2.30. Uitslag 12-9.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN - Niet alleen Will Grigg's on fire, ook DOS heeft de slag aardig te pakken. Midweeks zette onze hoofdmacht FC Horst met 7-0 aan de kant in het bekertoernooi en het team van Post en Starke reist dan ook goedgemutst naar Wierden voor de afsluiter van 2019: SVZW. De Zwaluwen stonden lang bovenaan, maar gaven twee weken geleden hun leidende positie uit handen door een nederlaag tegen WHC. Als DOS komende zaterdag wint, zou dat min of meer een unieke prestatie zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

set up

IJSSELMUIDEN - Zaterdag stond voor Set Up IJsselmuiden H1 de thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto H2 uit Assen op het programma. Na het verlies van vorige week was men gebrand om er voor eigen publiek een mooie pot van te maken. Helaas is diagonaal Gerco Wijnne, langdurig uitgeschakeld in verband met blessureleed. We wensen hem een voorspoedig herstel toe. Oudgediende Remco Bultman werd bereid gevonden om de ploeg te komen versterken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WILHE

WILSUM - Wilsum is onderuit gegaan in de IJsselderby tegen 's-Heerenbroek. De oranjehemden waren de eerste helft de bovenliggende partij en kwamen via treffers van Sander van der Sluis en Gert Jan Sollie tot tweemaal toe op voorsprong. Tussen beide doelpunten door maakten de gasten op gelukkige wijze de gelijkmaker. Aan het begin van de tweede helft incasseerde Wilsum in korte tijd 2 tegendoelpunten. Uiteindelijk bleef het hierbij en won 's-Heerenbroek met 2-3.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IJVV bazar poster

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Zaterdagmiddag moest KHC aantreden tegen WHC uit Wezep dat meedoet in de bovenste regionen. KHC dat met 4 punten stijf onder aanstaat moest proberen punten te pakken. Het ging prima van start al was de 1e kans voor WHC dat een inzet rakelings naast zag gaan. Een hard werkend KHC bouwde vanaf dat moment een klein veld overwicht op en kreeg het kansen. In de 6e minuut resulteerde dat in de 0-1. Ricardo Talu bediende Ozhan Kardag, die prima scoorde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KAMPEN - Zondag 22 december vind er weer een gezellig geloot dart koppeltoernooi plaats in sportcafé de Reeve Iedere liefhebber van jong tot oud kan deelnemen aan dit toernooi, waar de mindere darter gekoppeld wordt aan een betere darter. Er wordt gestart in poules waarna de beste koppels doorgaan naar de winnaarsronde en de rest naar de verliezersronde k.o.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN - Aanstaande zaterdag wacht de volgende zware opgave voor DOS 1 als Bennekom op bezoek komt. De club uit de Gelderse vallei staat derde en zette afgelopen zaterdag Go Ahead resoluut opzij: 4-2. Een uitslag die we ergens van kennen... lukt het de poelänten om de lessen uit Opheusden toe te passen en tegen de Bennekommers wel voor een stunt te zorgen?

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - Afgelopen zaterdag verloor Go-Ahead Kampen met 4-2 bij Bennekom. Doelpuntenmakers aan GAK zijde waren Adi Draganovic en Wilbert Wessels. Na afloop teleurgestelde gezichten bij de spelers, staf en de meegereisde supporters, want de nederlaag was onterecht en onnodig. Doelman Christian de Haan werd bij de thuisploeg terecht gekozen tot man van de wedstrijd. Hij hield zijn ploeg met meerdere knappe reddingen op de been. Op het spel van de rood-gelen was niet veel aan te merken, want er werden meer dan voldoende kansen gecreëerd en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. A.s. zaterdag kunnen de jongens zich revancheren, dan komt Nunspeet op bezoek in Kampen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

GERT

KAMPEN - Kampenion 1, het vlaggenschip van de Kamper tafeltennisvereniging, heeft zich afgelopen zaterdag verzekerd van een langer verblijf in de 2e divisie. In een degradatieduel tegen FTTC 1 uit Franeker wist het in de allerlaatste wedstrijd van de middag handhaving te bewerkstelligen. De wedstrijd eindigde in 6-4 en dat was net voldoende om FTTC 1 - dat voorafgaand aan de wedstrijd gelijk stond met Kampenion 1 - achter zich te houden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN -  Go-Ahead Kampen verloor zaterdag met 4-2 bij Bennekom. Doelpuntenmakers aan GAK zijde waren Adi Draganovic en Wilbert Wessels. Na afloop teleurgestelde gezichten bij de spelers, staf en de meegereisde supporters, want de nederlaag was onterecht en onnodig. Doelman Christian de Haan werd bij de thuisploeg terecht gekozen tot man van de wedstrijd. Hij hield zijn ploeg met meerdere knappe reddingen op de been. Op het spel van de rood-gelen was niet veel aan te merken, want er werden meer dan voldoende kansen gecreëerd en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. A.s. zaterdag kunnen de jongens zich revancheren, dan komt Nunspeet op bezoek in Kampen.

Fotoverslag: Irma Wessels van der Veen Klik hier

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -   Het zag er tot de 90e minuut naar uit dat DOS in Opheusden tegen DFS een verdienstelijk gelijkspel mee naar huis zou nemen. Helaas ging het in de laatste minuut en de extra tijd nog twee keer mis. En zo won de ploeg van trainer Arno Arts alsnog met 4-2 van de geelzwarten. In het eerste kwartier was het met name aftasten. DOS speelde voor het eerst dit seizoen op natuurgras en DFS keek de kat uit de boom om te zien hoe trainer Marcel Post zijn elftal had neergezet. In de 15e minuut kreeg DFS een vrije bal. De gevaarlijk indraaiende bal was een makkelijke prooi voor Kevin Dijkstra. Zijn spelhervatting leverde meteen balverlies op en een kans voor Alper Yaldiz. Zijn schot werd tot corner verwerkt. De hoekschop leek in het achterveld door Frank Jansen onschadelijk gemaakt te worden, maar hij maaide volledig over de bal heen. Aleksandar Lejic schoot de bal vervolgens verwoestend hard tegen de touwen. Een paar minuten kwam DOS goed weg. Een schot van de behendige en snelle Zefanho Kiriwenno spatte op de paal weer het veld in. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sv zalk

KAMPEN - Zaterdag 30 november trad het eerste elftal van SV Zalk thuis aan tegen SEH uit Heerde. Beide ploegen troffen elkaar dit seizoen al in de beker. Begin september werd het 0-3 voor SEH. Nu, bijna 3 maanden na de bekerwedstrijd, waren er 9 wedstrijden gespeeld in de competitie. De ploeg uit Heerde had daarin 16 punten verzameld en stond in de subtop, terwijl Zalk met 11 punten in de middenmoot stond.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN - Na de twee overwinningen op Deto en Hierden is KHC er niet in geslaagd om punten te pakken tegen het eveneens laag geklasseerde DZC’68 uit Doetinchem. De Achterhoekers kwamen voor een punt, maar gingen er met drie vandoor. De tegenstander speelde niet groots maar in ieder geval beter dan KHC, dat een complete offday had. Inspiratieloos begon het aan de wedstrijd, en het grossierde vanaf het begin signaal in slordig bal verlies. Zo spelend kun je natuurlijk nooit in de wedstrijd komen en punten pakken. De afwezigheid van Karim Gabara die vorige week afgevoerd werd met een arm uit de kom was een gevoelige aderlating. De 1-0 viel in de 13e minuut. Slordig bal verlies op het middenveld was de inleiding tot het weg moeten geven van een corner. De bal werd voor het doel gebracht, en KHC wilde het even voetballend oplossen in plaats van de bal weg te rossen. Resultaat 0-1 achter  twee aanvallers tegenover een overtal aan KHC-ers. KHC kon er vervolgens maar weinig tegen over brengen. Een hard werkende Ricardo Tulu was nog het dichts bij een treffer. Maar de DZC’68 doelman kreeg de harde inzet recht op hem af. Op slag van rust leek KHC op gelijke hoogte te komen en had het pech. Een harde inzet van Burak Alp ging via een tegenstander en lat over en zat het ook weer niet mee.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2019 11 30 sv t HARDE tegen WILSUM 1

WILSUM - Wilsum is er niet in geslaagd om punten af te snoepen van 't Harde. De gedeeld koploper in de 4e klasse D had het uiterst lastig met Wilsum, maar een treffer was voldoende voor de volle buit: 1-0. Ondanks dat Wilsum ook kansen kreeg en een doelpunt afgekeurd zag worden, zat er helaas niet meer in voor de oranjehemden. Na de overwinning vorige week op Reaal Dronten koos trainer Hanekamp voor een wijziging: Daniel Niemeijer startte in plaats van Sander van der Sluis. De namen waren als volgt: Chiel ten Hove - Dennis Zwanepol, Byco Hoff, Marijn Mijnheer en Jelmer Sollie - Hidde de Kleine, Patrick Plette en Jos Holtland - Gert Jan Sollie, Melvin Hofstede en Daniel Niemeijer. Alwin vd Wetering keerde na een blessure terug op de bank en werd vergezeld door Joram Riezebos, Sander van der Sluis en Patrick Goudbeek.​

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

biljarten2

KAMPEN -Het C2 team van BV Reijersdam ging deze week op bezoek bij De Koetsier in Hoogeveen. Het C2 team van BV De Koetsier werd met 23-36 verslagen. Alle drie spelers van BV Reijersdam wonnen hun partij. Rens Jager zegevierde met een moyenne van 3.64 van Otto Brunsting die speelde een moyenne van 2.32, uitslag 9-12 , Mario Hollander won met een moyenne van 3.33 van Gerrit Nijland, moyenne 2.27, uitslag 8-12 en Gerrit van Vlijmen won zijn partij met een moyenne van 1.77 van Johan Meulendijk, moyenne 1.19, uitslag 6-12.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

set up

IJSSELMUIDEN - Op vrijdagavond 29 november stond de uitwedstrijd tegen HeVoC ’89 op het programma. Dit team uit Heerenveen stond een paar punten onder Set Up op de ranglijst. De eerste set ging van start en in het begin gingen beide teams gelijk op. Halverwege de eerste set nam de servicedruk van Set Up toe, waardoor HeVoC minder aan aanvallen toe kwam. Er ontstond een voorsprong van zes punten in het voordeel van Set Up. Aan het eind van de set kwamen de mannen van HeVoC nog dichtbij, maar de IJsselmuidenaren wisten de set tóch te winnen met 22-25.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Kerst bingo 2019

Schrijf reactie (0 Reacties)

groen

KAMPEN - Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal?  Ontwerp samen met je clubleden jullie ultieme groene sportvereniging. Doe mee met de prijsvraag "Groenste sportclub van Overijssel", maak gebruik van de professionele begeleiding die jullie wordt aangeboden en maak kans op €25.000 om jullie plan uit te voeren! Het belangrijkste onderdeel van jullie plan? Zorgen voor meer biodiversiteit bij jullie sportaccommodatie. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)