voetbal2

De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wandelen

IJSSELMUIDEN - Op 12 mei 2021 starten de wekelijkse wandelbijeenkomsten van Gezondheidscentrum IJsselmuiden op de woensdagavonden vanaf 19.00 uur vanuit het GZHC in IJsselmuiden. In kleine stappen trainen de deelnemers 20 weken voor de Nationale Diabetes Challenge week eind september. Hoewel de NDC in eerste instantie is opgezet voor mensen met diabetes is iedereen van harte welkom om mee te wandelen! Bewegen is immers voor iedereen gezond en het groepsgevoel heeft een belangrijke meerwaarde. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ReneeAchterhuis 200x200

KAMPEN  -  Go-Ahead Kampen moet op zoek naar een nieuwe keeper. Doelman Renee Agterhuis heeft door veranderende privé omstandigheden besloten om na dit seizoen te stoppen bij Go-Ahead Kampen.

De club bedankt hem voor zijn inzet en wenst hem veel succes voor de toekomst.

Schrijf reactie (0 Reacties)

goahead

KAMPEN -  Het oefen- en bekerprogramma voor het volgende seizoen is als volgt:

  • Maandag 9 augustus: 1e Training, 1e Selectie GAK
  • Zaterdag 21 augustus, 14:30 uur: SC Genemuiden - Go-Ahead Kampen
  • Dinsdag 24 augustus, 20:00 uur: Berkum - Go-Ahead Kampen
  • Zaterdag 28 augustus, 15:00 uur: Go-Ahead Kampen - Dieze West
  • Zaterdag 4, 11 en 18 september: 3 Bekerwedstrijden
  • Zaterdag 25 september: 1e Competitiewedstrijd 1e Klasse D
Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo A4D HE

KAMPEN - Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor jong en oud toch doorgaan. Tussen nu  en 30 juni 2021 kan ook in Kampen en omstreken een eigen Avond4daagse gelopen worden. Volledig coronaproof. Een aantal enthousiaste ouders van CBS Het Stroomdal organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen wandelaars hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille. In deze omgeving is Intertoys wederom het centrale afhaalpunt van de medailles.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Erik Ilbrink (19) is komend seizoen terug op sportpark ‘De Venen’. Hij komt over van SC Genemuiden.  De jongeling begon met voetballen bij KHC met vader Lowie als trainer maar kwam al vroeg op de radar van de KNVB. Hierdoor moest hij er de voorkeur aan geven zijn jeugdopleiding voort te zetten bij Dosk en SC Genemuiden. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Nieuwe speler Jelle van Putten

WILSUM -  Met de overgang van Jelle van Putten van IJVV naar Wilsum wordt de nodige ervaring toegevoegd aan de selectie van trainer Dick Schrijer komend seizoen.
Van Putten heeft alle standaard jeugdelftallen bij IJVV doorlopen en speelde 3 seizoen in het 1e elftal van IJVV, veelal als centrale verdediger. In 2019 koos Jelle ervoor om lager te gaan spelen in het 2e elftal van IJVV maar afgelopen periode nam de drang om weer op selectieniveau te voetballen toe en wil hij dit graag bij Wilsum gaan doen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Husham Ali (21) speelt komend seizoen voor KHC. De 21-jarige aanvaller komt over van zondag derde klasser SC Overwetering. Husham is een behendige, tweebenige buitenspeler met scorend vermogen. Zelfs in de laatste 2 afgebroken seizoenen trof hij 14x doel. Recent trainde Husham al een aantal keren mee. Tijdens deze trainingen heeft hij laten zien klaar te zijn voor een hoger niveau waarop de TC besloten heeft de overstap in gang te zetten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Komend seizoen staan de eerste en tweede selectie van DOS Kampen onder leiding van de vertrouwde gezichten van Henk de Velde (hoofdtrainer), Marcel Post (assistent-trainer) en Gert Hoen (trainer 2de selectie).

Alle drie de heren besloten om hun werk bij onze vereniging voort te zetten en daar is het Managementteam blij mee. Bestuurslid Koos Westendorp: "In het korte seizoen dat we hebben gehad hebben we gezien dat de heren goed werk afleverden. Goed dat we op die basis verder kunnen!" Dick van Warven maakt komend seizoen ook deel uit van de technische staf, de oud-eerste-elftalspeler is aangesteld als hersteltrainer. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Uitleen foto 1

KAMPEN -  Heeft u materialen nodig voor een training, les of feestje? Bij Sportservice Kampen kunt u gratis sport- en spelmaterialen lenen voor maximaal 2 weken. Er wordt een borg gerekend, die u na inlevering terug krijgt. Sportservice heeft een divers aanbod, dus neem gauw een kijkje. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal2

KAMPEN - Gertjan, voorzitter van het Jeugdbestuur vertelt: "Ons jeugdbeleidsplan is erop gericht dat iedereen op zijn eigen niveau plezier heeft in het voetballen bij Go-Ahead Kampen. Wij vinden als vereniging dat wij moeten streven naar een gelijkwaardigere opleiding voor alle spelers en speelsters. Wij zijn daarom begonnen om op basis van het project Gelijke Kansen jeugdvoetbal van de KNVB de faciliteiten voor jeugdspelers zo gelijk als mogelijk te verdelen.'

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

156

KAMPEN - Op zaterdagochtend 10 april kunnen spelers van 8 t/m 13 jaar bij DOS Kampen deelnemen aan een unieke freestyle clinic. Voor slechts € 6,50 doe je al mee en worden je eigen skills naar een hoger niveau getild en krijg je ook nog een spectaculaire voetbalshow voorgeschoteld.

Kijk via deze link naar de promo!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KHC

KAMPEN -  Routinier Maurice Vespignani (28) en Delano Rijke (21) van buurman DOS Kampen spelen komend seizoen op sportpark ‘De Venen’.  Vespignani is inzetbaar op alle posities in de verdediging.  Hij speelde zijn hele carriëre voor Dosk en was zelfs enkele jaren de aanvoerder van de poelänten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Opnieuw keert een oud-Dosser terug op sportpark De Maten. Joël Visscher, jarenlang de linksback van KHC, is komend seizoen weer in het geel-zwart te bewonderen. De technische staf komt daarnaast met het nieuws dat Christian van der Worp er nog een jaar bij aanknoopt én dat Jorian van Dijk de nieuwe keeperstrainer is. Joël Visscher (26) verdedigde zeven jaar lang de kleuren van onze buren, maar vond de tijd rijp om terug te keren bij de club van zijn jeugd. “Ik had eigenlijk besloten om te stoppen, maar ging twijfelen toen DOS zich bij mij meldde. Na een aantal goede gesprekken met de technische staf hoop en denk ik het plezier in het spelletje terug te kunnen krijgen en een paar flinke stappen vooruit te zetten met de club. De cirkel is nu rond, het is mooi dat ik terug kan keren bij de vereniging waar het allemaal begon. Ik ben blij dat DOS mij deze kans geeft.” Visscher genoot zijn opleiding bij de poelänten en maakte een seizoen deel uit van de A-selectie voor hij naar KHC vertrok.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail vacature Ons Vermaak

KAMPEN - Ons Vermaak, een groeiende hengelaarsvereniging met ruim 4.000 leden, zoekt per direct een nieuwe secretaris. Leden van Ons Vermaak kunnen gebruikmaken van bijna alle wateren in en om de gemeente Kampen (m.u.v. een aantal privé wateren). Het bestuur bestaat uit negen personen en een aspirant-bestuurslid. ‘Op dit moment is de functie van secretaris vacant’, aldus voorzitter Renko van Bodegraven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 thumbnail Dani Heitink 33

KAMPERVEEN -  Het 11-jarige motorcrosstalent Dani Heitink heeft ondanks de corona de motivatie niet verloren. De Husqvarna rijder die in 2020 zijn entree maakte in de 85cc grote wielen klasse, voelt zich prima thuis in deze categorie. Heitink weet dat er hard getraind moet worden om met de besten mee te gaan. Daarom is er ook een heel andere aanpak ontstaan en dat heeft zijn vruchten af geworpen. Banen in Nederland werden aangedaan, maar ook het avontuur in Spanje was voor Dani zeer geslaagd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

lopixa

KAMPEN / IJSSELMUIDEN – De vrijwilligers van het Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden helpen bij o.a. ziekenhuizen en verzorgingstehuizen in de strijd tegen het coronavirus. Om deze hulp en alle andere activiteiten mogelijk te blijven maken, is er geld nodig. Op 20 maart 2021 a.s. organiseert het Rode Kruis Kampen de Voorjaarsloop: een coronaproof sponsorloop. De opbrengst hiervan is bestemd voor de eigen Rode Kruis afdeling.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - Tim Noordman, de 27-jarige doelman,  heeft op Sportpark Middenwetering een contract getekend tot en met de zomer van 2022. Noordman komt uit de eigen jeugdopleiding en is tussen 2013 en 2019 zes seizoenen lang een betrouwbare doelman gebleken, maar kwam in de eerste maanden van 2019 niet tot een overeenstemming met de TC, waarna hij de afgelopen twee seizoenen in een vriendenteam is gaan voetballen. 'Met Tim halen we een fijne persoonlijkheid voor de selectie en een goede keeper in huis,'aldus de TC.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

doskampen

KAMPEN -  Burak Alp en Nick Notrot verdedigen komend seizoen de clubkleuren van DOS Kampen. Verdediger Notrot keert na tien seizoenen bij KHC terug op het oude nest, terwijl middenvelder Alp overkomt van sv Zalk waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

goaheadk

KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen  is zeer content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Nico Veldman. De 24-jarige Zwollenaar heeft op Sportpark 'Middenwetering' een contract voor één seizoen getekend, maar beide partijen hebben de intentie om voor een langere periode met elkaar door te gaan. Nico Veldman speelde tussen 2015 en 2017 bij SVI. Hij viel de scouts toen meteen op en in het seizoen 2017-2018 was de snelle en behendige aanvaller actief bij Go-Ahead Kampen. Het was voor hem toen in het begin wennen aan het hogere niveau, maar het laatste half jaar heeft hij zich prima ontwikkeld en werd hij basisspeler. De TC had hem toen graag behouden voor de club, maar begin 2017 had Nico al toegezegd om terug te keren bij SVI. We zijn hem blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de 1e klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)