scholierentoernooiKAMPEN - Tafeltennisvereniging Kampenion houdt donderdag 28 december het 47e scholierentafeltennistoernooi. Het toernooi wordt gehouden in de eigen zaal van Kampenion aan De Maten 6 in Kampen ((ingang via The Real Gym). Het toernooi begint om 9.00 uur.

Het toernooi is bedoeld voor alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Kampen. Iedere leerling vanaf 9 jaar kan meedoen aan dit jaarlijks druk bezochte toernooi. Er zijn aparte klassen voor jongens en meisjes en er wordt op leeftijd ingedeeld. Leden van een tafeltennisvereniging spelen in een aparte klasse. Mede dankzij de opbrengst van de Spek de Clubkas actie van Jumbo is er een groot aantal prijzen beschikbaar.

Het inschrijfgeld bedraagt 1 euro per kind. Inschrijving gaat via de inschrijflijsten, die de scholen enkele weken geleden hebben ontvangen. Inschrijving via die lijsten kan tot en met 8 december. Rond 11 december worden de inschrijflijsten en het inschrijfgeld op de scholen opgehaald. Leerlingen van de scholen in de 'buitengebieden' kunnen zich rechtstreeks inschrijven bij de organisatie via boxman@schaakshop.nl.

De organisatie is in handen van Henny Boxman en Alice Ringenier. Voor informatie kunt u mailen naar boxman@schaakshop.nl. Meer informatie staat op www.kampenion.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment