billiards 1263076 960 720

- door Rens Jager - 

Afgelopen weekend speelde Albert Plender(BC Reijersdam) om het gewestelijke kampioenschap 1e.klasse libre , dat werd gehouden in het biljartcentrum te Sneek. Nadat hij al ongeslagen districtskampioen van de KNBB district Zwolle in deze klasse was geworden, werd hij ook ongeslagen kampioen van het gewest Noord-Oost Nederland en wij won hij alle 7 partijen, met een moyenne 5.56.

Hij plaatste zich hiermede voor de Nederlandse kampioenschappen 1e. klasse libre welke van 16 t/m 18 maart wordt gehouden bij BV 75 te Leusden.

Rens Jager (BC Reijersdam) speelde dit weekend in Emmeloord bij biljartvereniging Tholen om het districtskampioenschap 3e. klasse bandstoten. Het werd een spannende wedstrijd , daar in de laatste ronde nog 3 spelers kans op het kampioenschap hadden, Rens Jager stond het er beste voor door ongeslagen aan de laatste ronde te beginnen.

Echter in de laatste ronde moest hij zijn meerdere erkennen aan de uiteindelijke winnaar Roy Regeling (BV Tholen), die door een betere moyenne kampioen werd. Roy Regeling had een moyenne van 2.25 en Rens Jager een moyenne van 2.15 en beiden behaalden 12 wedstrijdpunten, Rens Jager werd hiermede 2e. en plaatste zich voor de gewestelijke kampioenschap Noord-Oost Nederland 3e. klasse bandstoten van 13 t/m 15 april in Ane.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment