20180210 165920 Johan 002

GROOTEBROEK - Kampenion 1 won vorige week thuis van Stede Broec 1 met 6 - 4. Afgelopen zaterdag speelden de Kampenaren in Grootebroek tegen datzelfde team, beide in dezelfde samenstelling als vorige week. En wederom leverde dat een nipte zege voor Kampenion op: 4 - 6. Grote man aan Kamper kant was opnieuw Ton Ringenier die net als in de ontmoeting in Kampen ongeslagen bleef. Gert-Jan de Lange won twee partijen en Julian Plette een. Het dubbel, met De Lange en Plette, leverde net als vorige week verlies op.

Zo boekte team 1 de derde 6 - 4 zege op rij. Door dit resultaat blijft Kampenion bovenin meedoen. Op 24 februari speelt Kampenion de volgende wedstrijd, in Heerhugowaard tegen DOV 1.

Het eerste jeugdteam speelde thuis tegen Amsterdam 1. Deze wedstrijd was op verzoek van de tegenstander naar voren gehaald. Omdat het de enige wedstrijd was in de anders zo gezellige en druk bezochte zaal van Kampenion, was er wat weinig inspiratie. Een lange middag was het wel, voornamelijk door de vele time-outs van de jonge Amsterdammers. Danny Bruins won zijn drie partijen, Thomas Niemeijer en Johan Bosman wonnen er twee en ook het dubbel was voor de Kamper boys. Eindstand dus 8 - 2. Pas op zaterdag 10 maart komt Jong Kampenion weer in actie, in Deventer tegen Swift (D) 2.

Kampenion staat de komende weken niet stil. Op zaterdag 3 maart organiseert de club het Introduceetoernooi. Zoals de naam al zegt, is het bedoeld voor iedereen die nog geen tafeltennis speelt en eens wil kennismaken met de vereniging en met een tafeltennistoernooitje. Het toernooi is voor alle leeftijden, dus jong en oud is welkom. Ken je iemand die lid is van Kampenion? Doe met hem of haar mee met het Introduceetoernooi. Het is een wedstrijd voor koppels, één lid van Kampenion en één introducee. Elk koppel speelt drie wedstrijden tegen een ander koppel, twee enkelspelen en een dubbelspel. Het doel is samen gezellig en sportief bezig zijn. Informatie en opgave via email: tonringenier@hotmail.com

Fotobijschrift: Johan Bosman (rechts). Foto: © G. Wessels

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment