event2ZWOLLE - In het weekend van 29 en 30 november is er rondom het stadion van PEC Zwolle een groot wintersportevent, georganiseerd door Telstar Sports & Fashion en Leerentveld Vrijetijd.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker ook als je op wintersport gaat. Je wilt immers dat je uitrusting goed en veilig is, dat je de kou kunt trotseren en dat je lichaam klaar is voor het werk op de piste.

Informeren, inspireren en beleven
Het event staat daarom in het teken van informeren, inspireren en beleven. Wil je weten hoe je veilig de piste op gaat? Laat je informeren over het belang van een goede helm, rugprotector en polsbescherming en woon de demonstraties met lawine-airbags bij. Mensen die op zoek zijn naar de laatste mode kunnen zich laten inspireren door mannequins die de uitgebreide wintersportcollectie showen. Tijdens het event zijn ook vertegenwoordigers van een aantal gerenommeerde wintersportmerken zoals HEAD en Atomic aanwezig om je het verhaal achter hun producten te vertellen. Bovendien laten medewerkers van Fitnesscentrum Fitland Zwolle-Stadion zien met welke oefeningen je je lijf goed voorbereidt op de bewegingen op de piste.

event10% korting en een kijkje in de skiwerkplaats
Op alle winterjassen krijg je bij Leerentveld Vrijetijd dit weekend 10% korting. Tevens kan een kijkje worden genomen achter de schermen van de inhouse skiwerkplaats van Leerentveld Vrijetijd. Daar is te zien hoe het slijpen en waxen van ski's en snowboards in zijn werk gaat.

Tweedehands wintersportmarkt
Tijdens het wintersportevent is er bij Telstar een grote tweedehands wintersportmarkt. Hier kun je kwalitatief goede tweedehands wintersportspullen kopen en verkopen. Handig en voordelig, want als iets gebruikt is, betekent het niet per definitie dat het ook afgeschreven is. Jouw oude wintersportspullen zijn geld waard, dus lever ze bij Telstar in, dan verkopen zij ze voor je op de 2e handsmarkt. De opbrengst krijg je uitbetaald als Telstar cadeaukaart.
Voor meer informatie, kijk op www.telstarstore.nl/wintersportmarkt.

Prijzen winnen
Tijdens het event zijn er prijzen te winnen als je je kassabon in de daarvoor bestemde bus deponeert. Wat dacht je er bijvoorbeeld van als je het volledige aankoopbedrag retour zou krijgen, je alvast kunt oefenen op een indoor skibaan of kans maakt op gratis wintersportkleding of -attributen?

Openingstijden en parkeren
Het event is op zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur en is het eerste uur gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment