reiter 772301 960 720

DE WIJK - Afgelopen zaterdag werd er in De Wijk het grote jaarlijkse Pinkster Hippique De Wijk georganiseerd op Landgoed Dickninge, waar er goed werd gereden door de Deltaruiters.

Bij het springen pony’s behaalde Jenita Koetsier met haar pony Joyce tweemaal een 1e plek in klasse B, categorie C. Gerco Rienties behaalde met zijn pony Kingston in de klasse L, categorie D een mooie 6e prijs. Bij de paarden viel Miranda Spronk met verschillende paarden in de prijzen. In de klasse L behaalde ze met Haley een 8e prijs en met Fantastic Sijgje een 12e prijs.

Het 2e parcours met Haley was goed voor een 11e prijs. Ook deed Miranda mee met de selectie wedstrijd voor De Wolden Cup, hier behaalde ze met Wezenberg’s Justine een 9e plek.
Ook werd er gedressuurd in De Wijk. Eline Lodewijk startte haar pony Evita in de klasse M2, categorie C/D/E en behaalde een 1e prijs voor haar 1e proef met 192 punten en een 2e prijs voor haar 2e proef met 182 punten. Ook won zij nog een mooie extra prijs, want zij was de beste combinatie over 2 proeven. Edith Post met Stukhuster Significant behaalde met haar 1e proef een 2e prijs met 191 punten in de klasse L1, categorie D/E, haar 2e proef was goed voor een 4e prijs met 189 punten.

Hattem
Jamie Boeve startte haar pony Fairytales Koriander op het Pinkster Concours in Hattem. Zij startte in de klasse L1, categorie C en dat was de 1e keer in die klasse. Zij kon 2 eerste prijzen mee naar huis nemen met voor haar proeven maar liefst 214,5 en 206,5 punten.
Christa startte met haar paard Fredje tijdens Holtens horse event, in de klasse M2 wist zij beslag te leggen op 2x de 3e prijs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment