Christian20Riemens slider. w300 h0 p0 q85 F S1 c

KAMPEN - In het nieuwe seizoen (2018-2019) voetbalt Christian Riemens voor DOS Kampen. Na Eric Rotman, Allan Bakker, Eser Almali, Arjan Vorsselman en Frank Jansen heeft DOS zich kunnen versterken met de 30-jarige middenvelder van sc Genemuiden.
Christian Riemens over zijn keuze: “Ik heb deze keuze gemaakt op basis van de gesprekken met de staf en het MT die in een vrij ontspannen sfeer en met een heldere uitleg over de doelstellingen en de progressie die de club en de selectie nu doormaakt.

Ik heb ook al een paar wedstrijden kunnen bekijken en al met al heb ik voor mijzelf een duidelijk beeld kunnen vormen van het geheel. Het is een echte volksclub wat mij uitermate aanspreekt.”

Christian is 30 jaar en heeft acht seizoenen in de eerste selectie van sc Genemuiden gespeeld. Hij is op meerdere posities inzetbaar maar de voorkeur gaat uit naar het middenveld waar hij een belangrijke rol kan hebben in met name het aansturen van medespelers en de ondersteuning van de aanvallers. Bij Genemuiden heeft Christian op Top- en Hoofdklasseniveau gespeeld en kan met zijn ervaring het hele team weer een gewenste stap voorwaarts laten maken.

“Mijn doelstelling is om met de club de promotie naar de eerste klasse te bewerkstelligen” aldus Riemens, “Ik heb erg veel zin om te beginnen bij deze fantastische club!”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment