voetbal488716 960 720IJSSELMUIDEN - De technische commissie van IJVV is blij te kunnen melden dat Eddo Wesselink vanaf volgend seizoen weer uitkomt voor IJVV.  Op 15 juni 2014 werd bekend dat Eddo Wesselink, nadat hij in een eerder stadium had besloten te stoppen met voetballen, toch doorging. Hij verruilde toen der tijd Go Ahead Kampen voor IJVV. De supporters herinneren zich vooral zijn kiezelharde schot waarmee hij menig doelman wist te verrassen.

De nu 26-jarige nummer tien kreeg echter te maken met een tegenwerkende enkel. De tijd van Wesselink bleef hierdoor beperkt tot twee seizoenen in de hoofdmacht van IJVV.

 Anno 2018 staan de zaken er anders voor. Het voetbalbloed kruipt waar het niet gaan kan, waardoor Wesselink nu terugkeert bij IJVV. In eerste instantie is het de bedoeling wedstrijdritme op te doen en fit te worden in ons tweede elftal waar hij met Ricardo van der Weerd een oude bekende treft. Het uiteindelijke doel is om weer aan te sluiten bij het eerste elftal.

Met de komst van Willem Bel en Rienk van de Wetering, het aansluiten van Kevin van den Berg, Xander Tennekes en Julian van de Wetering en tot slot de terugkeer van Eddo Wesselink is de selectie van IJVV voor het volgende seizoen compleet.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment