PRUTLOOP KAMPEN 2018

KAMPEN - Weiland in weiland uit, de sloot in en de sloot weer uit en vervolgens de prut weer in! Dit is de AV Isala '96 Prutloop 2018 op donderdag 30 augustus. De (te) gekke vakantie afsluiting voor jong en oud! Samen met je vrienden, familie en collega's een avondje ouderwets 'modder gooien'. Wie wil dat nou niet?Zoek je oude kleding alvast maar bij elkaar, want vanaf de Buitendijksweg lopen deelnemers van de prutloop 2018 dwars door het achterland van Kampen. Weilanden met koeien, sloten, blubber en graspollen zijn onderdeel van het parcours. Daar kun je niet omheen, maar daar moet je doorheen!

 

Startlocatie: Buitendijksweg 3 te Kampen. Klik hier voor de startlocatie.
Starttijd: 19:30uur (op de Buitendijksweg).
Afstand: +/- 3,5km.

Inschrijving:

Niet nodig. Wegens de toegenomen deelnemersaantallen zijn er extra maatregelen nodig om de veiligheid te kunnen garanderen, daardoor wordt er een kleine bijdrage gevraagd van € 1,00. De bijdrage kan op de baan of bij start in een 'melkbus' gegooid worden.

Finish: AV Isala'96, sportpark Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 7 te Kampen.

Parcours Prutloop: Om 19:30uur wordt het startsein gegeven voor de Prutloop 2018 op de Buitendijksweg 3. Vanaf de start volgt u de herkenbare route paaltjes in het weiland. Het parcours loopt van de Buitendijksweg door het buitengebied van Kampen, richting de zwartedijk, onder de N50 door richting de atletiekbaan van Isala'96. Klik hier voor de parcourskaart.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment