bjg mail

KAMPEN - Op zaterdag 13 oktober wordt in het stadspark van Kampen voor de vijfde keer de BJG Obstacle Run Kampen georganiseerd. Ook deze editie wordt de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers weer flink op de proef gesteld. Het evenement van AV Isala'96 ontving vorig jaar vijfhonderd inschrijvingen en ook dit jaar worden er veel deelnemers uit Kampen en omstreken verwacht. De vijfde editie wordt extra feestelijk. DJ's zullen voor fijne beats zorgen, Crossfit Kampen verzorgt een goede warming up en onderweg zullen weer veel nieuwe obstakels op het parcours staan waar deelnemers overheen, onderdoor en doorheen moeten. Maar ook bekende obstakels als de zeecontainers, laadbakken, 'shocking-lane' en het water obstakel zullen weer op het parcours te vinden zijn.Met de BJG Groep als hoofdsponsor wordt het 5 jarig bestaan gevierd met een gratis t-shirt, een visje onderweg en een gratis biertje bij de finish! Én is is dit jaar eenechte afterparty.

Wanneer: Zaterdag 13 oktober 2018
Afstanden: Kidsrun, 5 km, 10 km, 15 km
Waar: AV Isala'96 Kampen (Hilbert van Dijkstraat 7)

Voor wie?

De kidsrun is er voor alle jeugd vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar. We proberen de groepen op leeftijd in te delen en houden daarbij ook rekening met vrienden en vriendinnen die samen willen lopen.

De 5 km is voor iedereen vanaf 12 jaar (11 jaar kan ook, maar dit graag doorgeven aan de organisatie). De 10 en 15 km mag gelopen worden door iedereen vanaf 16 jaar. Iedereen die meedoet aan de 5, 10 of 15 km moet kunnen zwemmen, ivm de water obstakels.

Dit jaar kunnen ook deelnemers zelf ideeën voor obstakels aanleveren of zelf bouwen. Alle informatie hiervoor staat op de website; www.avisala96.nl/bjgobstaclerun 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment