KHC

KAMPEN - KHC heeft ook de 3e competitiewedstrijd van het prille seizoen weten te winnen. Het deed dit in een meer spannend dan goede voetbalwedstrijd. Van beide kanten was het grossieren in balverlies, en met name op het middenveld werd veelvuldig de bal ingeleverd. In de 7e minuut de 1e kans voor KHC dat een inzet van Karim Gabara voorlangs zag gaan.  In de 12e minuut wederom een kans voor Gabara maar ook nu was hij te slordig in de afronding.
In de 28e minuut kwam de 1-0 op de borden, via een fraaie treffer van Romano Luhukay op een voorzet van Karim Gabara. KHC dat gedurende de wedstrijd wel de bovenliggende partij was vergat de wedstrijd in het slot te gooien door te slordig met de mogelijkheden om te gaan. Op slag van rust zowaar een kans voor de Merino’s dat een harde inzet geblokt zag door de prima spelende Durk van der Leest.

Na de thee het zelfde spelbeeld met een slordig spelend KHC. In de 54e minuut moest doelman Justin Bruins zelfs enkele malen zijn kunnen laten zien. Met enkele fraaie reddingen hield hij zijn doel schoon, en voorkwam dat de Merino’s langszij kwamen.  KHC ging vervolgens wisselen en dat bracht met Jesse Betaze en Jeffrey de Nooijer wat meer gang in de aanvallen. De Merino’s hadden alle moeite om Romano Luhukay af te stoppen en dat leverde enkele gevaarlijke vrijeschoppen op.  Brenn de Lange had KHC op verdere voorsprong moeten brengen, oog en oog met de doelman wist hij het net niet te vinden. Zo werd het nog spannend in de slotfase, maar de uitblinkende defensie van KHC gaf geen krimp. De sportieve wedstrijd werd prima geleid door de jeugdige arbiter Martin Baar uit Groningen.

Resumerend: KHC heeft het weer keurig gedaan, het staat nu samen met NSC Nijkerk aan de leiding. Ondanks het prille seizoen is dat een puike prestatie van de equipe van trainer Herman Oosterhaar. Nu met beide benen op de grond blijven staan, en op naar de volgende lastige tegenstander.

 Zaterdag a.s. gaat de volgende wedstrijd in en tegen Nunspeet, dat zijn uitwedstrijd ook wist te winnen van Enter Vooruit. De wedstrijd op Sportpark De Wiltsangh aan de Sportlaan 1 in Nunspeet begint ( let op ) om 14.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. Vredevoogd uit Roden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment