Logo Sportraad

KAMPEN – Sportraad Kampen houdt op donderdag 7 maart de 34ste editie van de Kamper Sportverkiezingen. Dit keer vindt het evenement plaats in de Stadsgehoorzaal. Sportraad Kampen wil de Kamper sporters tijdens de Sportverkiezingen op 7 maart een feestelijk podium geven. Sportraad Kampen roept verenigingen op om kandidaten voor de sportverkiezingen door te geven. Dat kan tot en met woensdag 5 december. Ook individuele sporters kunnen hun prestaties bij de jury kenbaar maken. Inmiddels hebben alle sportverenigingen die zijn aangesloten bij Sportraad Kampen een brief ontvangen.

Kandidaten voor de Kamper Sportverkiezingen kunnen worden aangemeld voor de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Jeugdsporter Jongens (tot en met 18 jaar), Jeugdsporter Meisjes (tot en met 18 jaar) en de jeugdsportploeg.

Ook vraagt Sportraad Kampen verenigingen om met kandidaten te komen voor de Uitstralingsprijs. Dit kan worden doorgegeven tot en met 5 december. Deze vrijwilligersprijs is bestemd voor een persoon die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de sport in de gemeente Kampen.

Personen of verenigingen kunnen kandidaten voor de Kamper Sportverkiezingen aanmelden bij Hans Brouwers via het mailadres brouwers91@ziggo.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment