KHC

KAMPEN - KHC speelde zaterdagmiddag zijn 12e competitie wedstrijd van het seizoen thuis tegen het sterke Bennekom dat bivakkeert op de 2e plaats achter koploper NSC Nijkerk. KHC ging behoedzaam van start en speelde vanuit een gesloten defensie zonder teveel risico te nemen. Het kreeg daardoor weinig kansen in de 1e helft, en was het Bennekom dat enkele malen gevaarlijk was. Doelman Roy van Dijk bracht enkele malen redding en ook Bennekom kwam niet tot scoren. In de 26e minuut had Joel Visscher KHC op voorsprong kunnen brengen, maar zijn harde inzet belande in de handen van de doelman. Intussen had Bennekom ook de handen vol aan Romano Luhukay die enkele malen hardhandig naar de grond werd gewerkt. De prima leidende arbiter Jan de Vries uit Enschede deed dit af met enkele vermaningen. Na de rust een prima spelend KHC dat zelfs enkele keren de kans kreeg de score te openen. Durk van der Leest kreeg nog wel de beste kans. In de 56e minuut belande een inzet van hem tegen de lat na een voorzet van Karim Gabara vanuit een vrijeschop. Bennekom kreeg ook nog enkele kansen, maar tot een scoren kwam het niet. Het publiek dat de snijdende kou had doorstaan zaterdagmiddag kreeg een leuke wedstrijd te zien waarin beide teams niet tot scoren kwamen.

Resumerend: KHC heeft het uitstekend gedaan de 1e seizoenshelft. In 12 wedstrijden heeft het 21 behaald en mag zich kronen tot herbstmeister van Kampen. We gaan even genieten van de feestdagen en daarna gaat KHC op trainingskamp naar het Spaanse Benidormwaar het een oefenwedstrijd speelt tegen GRC Groningen.

Zaterdag a.s. speelt KHC nog in de zaal voor het kampioenschap van Kampen. De wedstrijden worden afgewerkt in sporthal de Reeve. Woensdagavond zijn de voorrondes deze worden gespeeld in onze KHC-hal aanvang 19.00 uur.

Zaterdagmiddag aanvang 16.00 uur is de kerstinstuif in de KHC kantine.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment