av isala

KAMPEN - Laat het aftellen naar 2019 dus maar beginnen, maar niet voordat je op maandag 31 december op sportieve wijze het jaar 2018 hebben afgesloten, tijdens de Oudejaarsloop van Kampen. Iedereen, jong en oud kan meedoen.

Locatie: Horstsingel 1 in Kampen (naast het gemeentehuis van Kampen).


Parkeren: Parkeren kan op het Burgemeester Berghuisplein. Voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

Inschrijven: Klik hier.

Goed doel: Het goede doel dat aan de Oudejaarsloop is gekoppeld is het Jeugd Sportfonds Kampen. Dit omdat de hoofdsponsor als fysiotherapeut en wij als sportvereniging het belangrijk vinden dat alle kinderen de mogelijkheid moeten krijgen om te kunnen sporten. Deelnemers kunnen bij de inschrijving vrijwillig een bedrag naar keuze doneren aan dit fonds.

Organisatie: Atletiekvereniging AV Isala '96 (http://www.avisala96.nl)

Afstanden:Kidsrun: Voor de jeugd t/m 12 jaar is er de kidsrun van 1200 meter.

Ronden van 3 km: Tijdens de Papegaaij en Tegelaar Oudejaarsloop van Kampen lopen deelnemers ronden van 3 km door het schitterende stadspark van Kampen. Lopers kunnen kiezen uit: 3, 6, 9, 12, 15 of 18 km.

Halve marathon: Voor deelnemers die het jaar op bijzonder sportieve wijze willen afsluiten is er de Halve Marathon van Kampen. Op maandag 31 december wordt de laatste Halve Marathon van het jaar gelopen in Kampen.

Voorinschrijving: Voorinschrijven kan tot 29 december via www.inschrijven.nl

Na inschrijving: Na inschrijving kan alleen op de wedstrijddag zelf, vanaf 09:45 uur in sporthal de Reeve (eerste verdieping). U dient het inschrijfgeld contant te voldoen bij het wedstrijdsecretariaat.

Startnummers: Startbewijzen kunnen op de wedstrijddag afgehaald worden bij het wedstrijdsecretariaat en worden dus niet thuis gestuurd.
Tijdregistratie: Bij de Kidsrun en Halve marathon wordt er gelopen met een startnummer en CHIP die de tijd zal registreren. De uitslagen van deze twee afstanden zullen op deze website gepubliceerd worden. Voor de overige afstanden (3 t/m 18 km) worden er geen tijden geregistreerd.

Start/finish: De start en Finish van de Oudejaarsloop is op de Kennedylaan waarna lopers hun ronden lopen door het historisch stadspark van Kampen.

Startschot: Het startschot zal traditioneel gegeven worden door een melkbusschieter (nog zo'n Kamper-traditie).

Parcours: Ronden van 3 km door het historische groenehart van Kampen.

Verzorging: Na elke 3 km is er een verzorgingspost met water en thee.

Kijk voor meer informatie op: http://www.avisala96.nl/oudejaarsloop#fqa

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment