meidenvoetbal nieuwjaarsduik

KAMPEN -  Op dinsdag 1 januari om 14.00 uur wordt op het strand bij de Music Club het starschot gegeven voor de derde Nieuwjaarsduik in Kampen. Deelnemers krijgen tevoren een warming up en kunnen dan, onder aanmoediging van muziek en toeschouwers, het water van het Veluwemeer in voor een gezonde start van het Nieuwjaar.

Open inschrijving
Meedoen aan de Nieuwjaarsduik staat open voor iedereen vanaf 8 jaar die het aandurft om het ijskoude water in te gaan én zin heeft in een bijzondere beleving van de Nieuwjaarsdag. Voorwaarde is wel dat je in goede gezondheid bent. Deelnemers in de leeftijd van 8-12 jaar mogen uitsluitend deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Dit jaar heeft de nieuwjaarsduik het officiële predicaat Unox Nieuwjaarsduik. Voor de eerste 100 helden ligt er een echte Unox muts en een oorkonde klaar. En natuurlijk ontbreekt het kopje erwtensoep of warme chocolade niet.

De organisatie van de Nieuwjaarsduik is in handen van Go-Ahead Kampen. Het evenement is een ludieke sponsoractie waarmee de meiden van de club sponsorgeld inzamelen voor deelname aan de Aalborg City Cup 2019 in Denemarken. Een internationaal meidentoernooi waar de meiden van Go Ahead aan gaan deelnemen. De kosten voor de Nieuwjaarsduik zijn € 5,- per persoon en zal ten goede komen aan de reis en deelname aan dit toernooi.

Het belooft een mooi feest te worden op het strand! Wil je zelf de unieke sfeer proeven en meedoen met deze oer Hollandse traditie op Nieuwjaarsdag met vrienden of familie? Meld je dan aan via onderstaand e-mailadres of kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Go Ahead Kampen meidenvoetbal of op goaheadkampen.nl

Datum: dinsdag 1 januari 2018 om 14.00 uur
Locatie: Beachclub BUITEN, Flevoweg 90, Kampen
Kosten: € 5,- (inclusief 1 consumptie, Unox muts en oorkonde)
Inschrijven: goaheadnieuwjaarsduik@gmail.com


Programma:
13:30 uur Opening stand van de Organisatie en Koek-en-Zopietent 
13:45 uur Verzamelen op het stadsstrand bij Beachclub BUITEN |de Music Club
14:00 uur Welkomstwoord aan deelnemers en bezoekers
14:05 uur Startschot: iedereen te water!
14:15 uur Opwarmen met Koek en Zopie en proosten op het Nieuwe Jaar

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment