KHC

KAMPEN - Zaterdag a.s. 2 februari speelt KHC de uitwedstrijd tegen stadsgenoot GoAhead Kampen, waarvan het thuis nipt won via een treffer van Brenn de Lange. De strijd tussen de rooien en de blauwen zal weer bezocht gaan worden door vele Kampenaren met een voetbalhart.Go-Ahead Kampen doet het de laatste weken weer wat beter, na een goede competitie start viel de ploeg terug in een reeks nederlagen op rij. Na de winterstop won het van Enter-Vooruit en speelde het afgelopen weekend gelijk in een oefenpot tegen hoofdklasser Staphorst. GoAhead Kampen heeft zich tussentijds weten te versterken met Samir Meraki van ONS Sneek.

KHC dat met 21 punten 1 punt minder heeft dan GoAhead Kampen verloor haar laatste competitiewedstrijd uit van koploper NSC Nijkerk. Het was niet in staat om de koploper pijn te doen, en beleefde een moeilijke middag. Ook in de laatste oefenwedstrijd kwam het niet tot winst tegen ZAC uit Zwolle (2-2). Echter wedstrijden zoals tegen GoAhead Kampen zijn van een ander kaliber, dan gaat het om wat meer. Maar KHC is wel gewaarschuwd, het zal alles moeten geven om de naar de hoofdklasse lonkende stadsgenoten te verslaan. Uiteraard gaan we onze jongens op een positieve manier ondersteunen en aanmoedigen.

De wedstrijd op Sportpark Middenwetering begint om 18.00 uur, en staat onder leiding van scheidsrechter Jelle Besselsen uit Barneveld, geassisteerd door de neutrale assistent scheidsrechters Tuncay Balta uit Hoogezand en Geert van Eerde uit Tollebeek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment