set up

IJSSELMUIDEN -  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Flash Nieuwleusen D2 op het programma. Een wedstrijd tussen de nummer 2 (Flash Nieuwleusen) en de nummer 9 (Ten Brinke Set Up) uit de competitie. Op papier een hele lastige wedstrijd, maar niets is onmogelijk. Terugblikkend op de uitwedstrijd in Nieuwleusen (4-0 verlies) hadden de dames wel vertrouwen in een goede afloop, omdat ze tijdens die wedstrijd veel tegenstand hadden gegeven en er een mooie strijd van hadden gemaakt.

Afgelopen week was de knoop doorgehakt om niet meer op Center Court te gaan spelen. De laatste thuiswedstrijden heeft Set Up D1 by far niet het eigen niveau kunnen halen, waardoor het tijd was voor verandering. Kijken of het op 1 veld beter gaat, aangezien Set Up daar ook alleen maar op traint.

Set Up begon de eerste set met Janneke, Lonneke, Joanne, Sanne B, Judith, Sanne K en Nienke als libero. De start van de wedstrijd was sterk. Men liep gelijk op en het leek een mooie strijd te gaan worden. Helaas was het Flash Nieuwleusen die de set naar zich toe kon trekken met 19-25 als resultaat. De tweede set begon Set Up met dezelfde opstelling. Nadat de tegenstander een aantal punten was uitgelopen, stond iedereen in het veld alsof de set al verloren was. De hele sfeer was omgeslagen en Set Up kwam niet meer toe aan het eigen spel. Er werd nog een aantal keer gewisseld, maar tevergeefs. 9-25 In de 3e set keek Set Up al snel tegen een grote achterstand aan. Ook deze set was het enthousiasme ver te zoeken. 15-25 De gretigheid om de laatste set te winnen was er niet. Deze set leek een kopie te zijn van de 2e en 3e set, want ook in deze set liep het allemaal niet. Ook deze set verloor Set Up met groot verschil: 10-25.

Zaterdag 23 maart spelen de dames van Set Up pas weer hun eerstvolgende thuiswedstrijd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment