IMG 20190202 WA0003

KAMPEN - Na de tegenvaller vorige week, een thuisnederlaag met 4 - 6, ging het afgelopen zaterdag heel wat beter met het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion. De tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie was een thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. Gert-Jan de Lange en Julian Plette wonnen hun drie partijen, en Ton Ringenier won er twee. Met 8 - 2 op het scorebord waren de Kampenaren zeer tevreden.

Vermeldenswaard is nog dat Julian Plette afgelopen vrijdag is gehuldigd als sportman van het jaar in Oldebroek. Een prachtige prestatie van deze jonge topsporter!

Ook Kampenion 2, dat voor het eerst in de 3e divisie uitkomt, speelde thuis. Het is uniek in de geschiedenis van Kampenion dat twee herenteams op landelijk niveau uitkomen. En het was voor het eerst dat er zaterdag gelijktijdig twee seniorenwedstrijden op landelijk niveau in de zaal van Kampenion gespeeld werden. Er viel in Kampen dus veel te genieten van toptafeltennis. Kampenion 2 (Ivan Hollander, Thomas Niemeijer en Jordy ten Have) begon de competitie goed met een gelijkspel tegen HBC 1 uit Heemstede.

Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, speelde in Westervoort tegen Westa 1. Bert Beks, Jarno van den Heuvel en invaller Luuk Regterschot wonnen allen een partij en ook het dubbel was voor Jong Kampenion. Zo keerden zij met een nipte nederlaag van 6 - 4 huiswaarts.

A.s. zaterdag speelt Kampenion 1 in Assen tegen Assen 2 en het eerste jeugdteam speelt thuis tegen Gispen 1 uit Culemborg. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment