KHC

KAMPEN - De kruitdampen boven Kampen zijn weer weggetrokken. Na een knots van een stadsderby staat KHC weer met beide benen op de grond. Het resultaat was er niet wat we er van hoopten. Zaterdag a.s. al weer de 15e competitie ronde. KHC moet thuis aantreden tegen DTS Ede, waarvan het uit nipt won met 0-1. Het late doelpunt kwam op naam van Burak Alp die de bal hard in de kruising deponeerde. DTS Ede herstelde zich niet van die eerste competitie nederlaag, en vertoefde lange tijd in de onderste regionen.

Maar de laatste 6 wedstrijden werden allen op rij gewonnen. Het team staat zelfs bovenaan in de 2e periode. KHC staat nog steeds op een verdienstelijke 7e plaats maar moet oppassen nier verder af te zakken. Het speelt de laatste wedstrijden wat minder, maar dat waren ook allemaal ploegen uit de top van de ranglijst. Is KHC in staat om de spiraal te doen draaien, ik denk het wel. U kunt er bij zijn tot zaterdag.

De wedstrijd op Sportpark De Venen in Kampen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P. Souhuwat uit Groningen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment