zw4

ZWOLLE - Al 650 vrouwen komen aan de start van de Ladies run Zwolle op vrijdagavond 5 april . De Zwolse Ladies Run gaat dwars door de binnenstad van Zwolle en de deelneemsters kunnen kiezen uit de 2,5 en 5 kilometer. De start op het grote Kerkplein..

Vierde editie

De Zwolse Ladies run wordt alweer voor de vierde keer op rij georganiseerd. De Zwolse Ladies Run is, zoals de naam al zegt,alleen bedoeld voor ladies.  Vrouwen vinden het leuk om ook eens een avond voor zichzelf te hebben. De Ladies Run is een leuk uitje voor vriendinnen of collega’s.   

Route

De route is dezelfde als vorig jaar. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de 2,5 kilometer op het Grote Kerkplein voor het Wijnhuis. Om 20.20 uur beginnen de deelneemsters hier aan hun 5 kilometer. Het parcours gaat door het centrum van de stad. Zo passeer je onderweg de Voorstraat, Kamperstraat en Spoelstraat. De lopers aan de 5 kilometer leggen hetzelfde rondje twee keer af. Voorafgaand aan beide afstanden is er een gezamenlijke warming-up. Na afloop zijn er volop De cafés op en rondom het Grote Kerkplein,zijn open zodat je nog even gezellig na kunt praten.


Nog opgeven

Kosten voor deelname variëren van € 9 tot € 12,00.  inclusief foamstick + rugnummer en tijds registratie +  medaille .   Geïnteresseerd of meer informatie? Kijk dan op www.zwolseladiesrun.nl  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment