SAM 7657 Ton Gert Jan Julian

KAMPEN - Het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion was vorige week al kampioen geworden in de 3e divisie en kon nu dus vrijuit spelen. Niettemin gingen de heren - uiteraard - weer voor de winst. Zij speelden zaterdag thuis tegen de nummer 2, Hercules 2 uit Terborg. De tegenstanders kwamen met twee invallers, maar toch waren er nog flink wat spannende partijen, ook al is dat aan de uiteindelijke uitslag, 10 - 0, niet te zien. Vier wedstrijden gingen over de maximale vijf games. Kampenion won die alle vier, en twee daarvan met minimaal verschil.

Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Ton Ringenier kunnen zeer tevreden terugkijken op dit seizoen. Zij wonnen acht wedstrijden en verloren er twee. Met maar liefst 21 punten voorsprong op Assen zijn zij kampioen geworden in de voorjaarscompetitie en promoveren nu naar de 2e divisie.

IMG 20190420 WA0003 Eline Sanne Martijn

Jong Kampenion

Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, had nog kans om ook kampioen te worden maar helaas pakte dit anders uit. De boys moesten naar Harkstede voor de wedstrijd tegen Argus 3, dat onderaan staat. De beide concurrenten om het kampioenschap, Gispen en Assen, ontmoetten elkaar. Dus de kansen werden voor Kampenion hoog ingeschat want de verschillen waren minimaal. Jomar Schilder haalde twee punten binnen en Jarno van den Heuvel en Bert Beks wonnen een partij. Jarno en Bert wonnen ook het dubbelspel. De uitslag van 5 - 5 was niet voldoende want Gispen, dat een puntje hoger stond, boekte winst en haalde zo de titel binnen. Jong Kampenion steeg een plaats en werd tweede; op zich een mooi resultaat maar sommigen hadden - vooral de laatste weken - meer verwacht.

Nog meer successen bij Kampenion

Kampenion 9, dat uitkomt in de 4e klasse, werd ook kampioen. Jan de Vries, Jannick van den Broek, Harm Bosman en Martijn Haanappel bleven Wezep 5 voor.

Ook bij de jeugd was er nog een succes te melden: Kampenion 4 bleef concurrent Smash '70 (Hattem) na een spannend slot van de competitie net voor. Eline Boomsma, Sanne van den Broek en Martijn Looman werden eerste in de Startersklasse en zijn er aan toe om in de najaarscompetitie een stapje hoger te gaaan spelen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment