ijvv

IJSSELMUIDEN -  IJVV “Happy Kidz” wil plaats bieden aan kinderen in de basisschool-leeftijd met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voetballen is een prachtige sport en een sportpark is een prachtige plek om daarmee bezig te zijn. Voor kinderen is een sportpark een plaats, waar ze in een veilige omgeving uren door kunnen brengen van spel en plezier. Maar zoals we de reguliere trainingen en wedstrijden nu organiseren, is het niet voor alle kinderen haalbaar om daar aan mee te doen.

Voor deze groep wil IJVV op de woensdagmiddag plaats gaan bieden onder leiding van professionele begeleiders en enthousiaste vrijwilligers. Het doel van deze middag hebben we uitdrukkelijk vastgesteld en is niks meer en niks minder dan even ongedwongen plezier beleven aan het lichamelijk bezig zijn op het niveau waarop dat wel kan. IJVV gaat proberen de bezigheden aan te passen aan de wensen van de kinderen zelf en dat zal wel iets met een bal zijn, maar zelfs dat hoeft niet persé.

De aanwezigheid van tenminste één ouder is wel iets wat de voetbalvereniging als voorwaarde ziet om een veilige omgeving te waarborgen. Misschien kan dit in de loop der tijd veranderen, maar dan wel alleen in overleg met de begeleiding. Ook vindt IJVV het belangrijk dat u een aanmeldingsformulier invult, waarop gegevens gevraagd worden, die men j nodig acht om voor een goede begeleiding te zorgen.

Heeft u belangstelling gekregen, maar wilt u meer informatie ? Stuur dan s.v.p. een mail naar Jan Bouwmeester via senioren@ijvv.nl en er wordt telefonisch contact met u opgenomen. Ook worden nog een enthousiaste trainer/trainster. Bekijk de vacature: klik hier >>.

Op woensdag 26 juni 2019 om 15.30 uur wordt een inloopbijeenkomst gehouden  Kom gerust langs om kennis te maken en sfeer te proeven. Het is geheel vrijblijvend, natuurlijk. Meld u s.v.p. wel even aan voor 15 juni a.s. op senioren@ijvv.nl zodat men weet op hoeveel belangstelling men kan rekenen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment