doskampen

KAMPEN - Nog twee wedstrijden te gaan! Komende zaterdag wacht FC Zutphen als laatste horde voor het allesbeslissende duel met Sparta Enschede. Op hetzelfde moment (alle wedstrijden in speelronde 25 en 26 beginnen om 14.30 uur, kom dus een half uur eerder naar DOS!) kruisen de Spartanen de degens met De Esch. Wie behaalt het beste resultaat en begint met de meest gunstige uitgangspositie aan de 'grande finale'? 

 Het wedstrijdverslag van DOS - Oranje Nassau liet aan duidelijkheid niets te wensen over: de spanning komt het spel van de poelänten niet ten goede. Het gaat de laatste weken moeizaam en dan is juist de steun van het DOS-legioen hard nodig! Niet alleen tegen Sparta Enschede, ook tegen FC Zutphen dat volop verwikkeld is in de strijd om de nacompetitie te ontlopen. Kom zaterdag dus naar de Maten om de geel-zwarten aan te moedigen tegen de Zutphenaren. 

De formatie van trainer Taco Lourens heeft een zwaar programma aan het eind van de competitie. Men kwam de afgelopen weken Vroomshoopse Boys, Sparta Enschede en WVF tegen en die serie leverde nul punten op. Daardoor het team is afgezakt naar plek 12 op de ranglijst. Toch hoeven de Zutphenaren nog niet te wanhopen, want de ploegen in het rechter rijtje zitten erg dicht bij elkaar. Kortom, DOS moet alle zeilen bijzetten om zich niet te laten verrassen door een kat in het nauw! Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Zutphen in een 1-5 overwinning voor de poelänten. 

Hoe zou het zijn in de koppies van onze jongens? Kampioen worden doe je nooit op routine, dus allerlei ongrijpbare factoren gaan dan meespelen. De rust bewaren en tegelijk strijden voor elke meter zonder ook maar één moment op te geven. Alleen dan kan het felbegeerde doel bereikt worden, zoals onlangs Tottenham Hotspur nog liet zien. 

Mis niets van dit spannende seizoensslot en kom zaterdag naar DOS - FC Zutphen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter B.J. Steinhauser uit Apeldoorn. Tot zaterdag!

Door: Theo Heldoorn

Klik hier om naar de uitslagen en standen te gaan

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment