verdiensteIJVVIJSSELMUIDEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn Reiny Westendorp en Roel Strijker in het zonnetje gezet door het bestuur van IJVV. Ze kregen de speld van verdienste op gespeld door voorzitter Mannie Vaandering.

Beiden zijn al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij IJVV en verrichten de meest uiteenlopende werkzaamheden.

WestendorpReiny Westendorp
Reiny is voor velen bekend binnen en buiten de vereniging. Ze begon in 1993 als leidster van F2 waar haar zoon in voetbalde. Vanaf die tijd is Reiny nauw verbonden aan de club als vrijwilligster. Al ruim 20 jaar het organiseren van het sinterklaasfeest verder in de afgelopen jaren coördinatie mini tijgers, Kantinediensten, al tien jaar lid jeugdcommissie met de huidige functie als jeugdsecretaris. En elke zaterdag vanaf 7:30 uur ontvangt Reiny als gastvrouw de tegenstanders van de jeugd en senioren. En de inzet bij allerlei activiteiten is ze bereid om bij te springen.

Roel Strijker
Roel Strijker kwam in 1995 naar IJsselmuiden wonen en vanaf die tijd is hij al vrijwilliger bij IJVV. Tot 2001 zat Roel in de activiteitencommissie en gaf Striekerde familiedag een nieuw gezicht. Vanaf 2001 was hij lid van de kantinecommissie en was meestal te vinden in de keuken waar hij menig bakjes patat, hamburgers etc. gebakken heeft. In 2006 kwam Roel in de benoemingadviescommissie, Deze commissie had als doel om de vrijwilligersproblemen binnen de vereniging te tackelen. Roel heeft hier een belangrijke stempel gedrukt op de grote belangstellingsenquête die toen is uitgevoerd.
Na de afgelopen zeven jaar voorzitter van de kantinecommissie te zijn geweest vind Roel het mooi geweest . Roel heeft IJVV door de jaren heen geholpen aan een betere structuur en wist vele vrijwilligers te binden aan de club.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment