11 stedenzwemtocht juni 2019

KAMPEN - Zwem mee met Maarten van der Weijden en kom 1100 meter zwemmen op 21 juni! Maarten start om 17.30 uur en om 19.15 uur start in het wedstrijdbad van zwembad de Steur een 11-Stedenzwemtocht. Haal jij de 1100 meter? (44 banen). De meters die je maakt worden door de organisatie geteld. Na elke vier banen ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart!

Ook kleinere bezoekers kunnen meedoen. Ben jij jonger dan 12 jaar? Zwem dan 11 banen! Na elke baan ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart.


Zwem je mee? Koop je tickets via de receptie van het zwembad of in via https://090webshop.nexusportal.nl/Products/Overview

Deelname kost € 11,00. Normaal kost een toegangskaartje € 5,50. Het verschil doneert het zwembad aan de Maarten van der Weijden Foundation. Enthousiast? Via jouw sponsorpagina https://www.11stedenzwemtocht.nl/register/kom-in-actie/ kun je je ook laten sponsoren voor jouw prestatie door vrienden, kennissen, collega's en klasgenoten. Voor wie liever op het droge blijft: alleen aanmoedigen of sponsoren mag natuurlijk ook.

Doe als Maarten en kom van tevoren trainen in zwembad de Steur tijdens de banenzwemuren. Met een speciale 11-badenkaart is dat nu extra voordelig; je betaalt slechts € 11,00. (geldig t/m 21 juni).

Maarten, zelf ex-kankerpatient, wil met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig om het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatienten te verbeteren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment