002 Marathonwedstrijd ATB Vereniging Oldebroek 21 september 2019 Marco van Doorn

Mede dank aan de vrijwilligers van de ATB Vereniging uit Oldebroek belooft de MTB Marathon een waar spektakel te gaan worden op zaterdag 21 september. Een mooie groep ervaren fietsers waren in de winter al te vinden in de bossen nabij het motorcross circuit van MSV NOV in Heerde. Daar hebben de mannen een prachtig parcours uitgezet waar zeer veel variatie inzit en waardevol is voor de mountainbikers. Op maandag 26 augustus werd werd door deze heren de baan getest. De afstanden zijn 52 kilometer en 104 kilometer waar ook een flinke prijzenpot is aan verbonden.

Het ATB Mediateam haalde een aantal van deze parcours uitzetters voor de microfoon en wel Wichard van de Streek en Jan Bultman. Zij roepen dan ook iedereen op om mee te doen aan deze wedstrijd. Dus pak je kans en schrijf je in via deze link https://inschrijven.nl/form/2019092150728-nl

LET OP: De voorinschrijving duurt tot zondag 15 september en dan betaalt u 20 euro. Tijdens de daginschrijving 27.50 euro en start je automatische achteraan.

Het adres van deze MTB Marathon is: Kamperweg 78c – 8181 CP – Heerde.

De route naar de marathon via de snelweg A50 (Zwolle – Apeldoorn) is afslag 29, Heerde Noord Wezep, na 200 meter bord Crossbaan rechtsaf.

Organisatie: ATB Vereniging Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment