ronjansZWOLLE - Tijdens het trainingskamp in Zuid-Afrika heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Adriaan Visser, Gerard Nijkamp en Ron Jans. Inzet van het gesprek betrof de toekomstige samenwerking tussen de club en de trainer. Tijdens de conversatie werd er teruggeblikt op de tot nu toe zeer succesvolle periode samen en kwamen toekomstige ambities aan de orde. Zowel de directie als de trainer zijn zeer gemotiveerd om daar ook het komende seizoen 2015-2016 invulling aan te geven.

Doorgroeien in Eredivisie
De komende weken worden de afspraken verder geconcretiseerd. Dit houdt in dat PEC Zwolle en Jans er op vertrouwen de zo succesvolle samenwerking het komende seizoen te continueren. PEC Zwolle wil de komende seizoenen doorgroeien naar een positie als stabiele middenmoter in de Eredivisie. De club richt de pijlen daarmee op een structurele plaats tussen plek 8 en 12 op de ranglijst. Om dit te realiseren dienen er zowel op financieel, organisatorisch als technisch vlak stappen gezet te worden.

Jans is sinds de zomer van 2013 trainer van PEC Zwolle. Hij leidde de club onder andere naar de winst van de KNVB-beker in 2014.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment