KHC

KAMPEN - KHC heeft zaterdagmiddag fors uitgehaald in Dedemsvaart. In de 2e bekerwedstrijd in de poulefase was het een maatje te groot voor zondag 2e klasser Dedemsvaart. KHC morste in de beginfase met de kansen. Op links kwam enkele malen de snelle Mitchell Hooisma goed door , maar in de afwerking was de passing net niet zuiver genoeg om de score te openen. Het was wachten op een doelpunt want KHC was oppermachtig.

In de 14e minuut de 1-0, Burak Alp bracht de bal vanuit een hoekschop goed voor het doel. De meegekomen Durk van der Leest kopte de bal snoeihard achter de Dedemsvaartse sluitpost. Even later leek hij dit kunststukje te herhalen, maar nu kon de doelman de bal op de doellijn  tegenhouden. In de 32e minuut de 0-2 via Livai Vos die de bal via Ozan Kardag goed binnen werkte. Even later wordt het zelfs al 0-3, via de goed spelende Leroy Knol op aangeven van Burak Alp. Nog voor rust kwam KHC op 0-4, via een fraaie treffer van Ricardo Talu. Na de thee eenrichtingsverkeer, KHC was de bovenliggende partij en een maatje te groot voor de ploeg uit Dedemsvaart. Ozan Kardag maakte er even na rust al  0-5 op aangeven van wederom Leroy Knol die een gedreven indruk maakte. In de 74e minuut werd het zelfs 0-6, Livai Vos wist prima binnen te schieten in de korte hoek. Burak Alp 0-7 via een hard schot onderkant lat maakte er 0-7 van. In de slotfase liep KHC uit naar 0-10 via treffers van Ozan Kardag en Livai Vos. Het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Hulsmeijers uit Oldenzaal kwam als een verlossing voor de ploeg uit Dedemsvaart.

Resumerend: KHC heeft ruim gewonnen van Dedemsvaart in een wedstrijd die te eenzijdig was door het krachtsverschil. Zaterdag a.s. de laatste bekerwedstrijd in de poulefase. KHC moet dan aantreden in Zwolle waar het Be Quick’28 treft dat eveneens de eerste 2 wedstrijd winnend wist af te sluiten. De wedstrijd in Zwolle begint om 14.30 uur een staat onder leiding van scheidsrechter B.J. Steinhauser uit Aplerdoorn.

Dinsdagavond aanvang 20.00 uur speelt KHC een oefenwedstrijd op Sportpark De Venen. Het treft dan 1e klasser SVI uit Zwolle dat ingedeeld is in de Noordelijke 1e klasse.

Man van de wedstrijd

Leroy Knol

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment