KHC

KAMPEN - Na de grote nederlaag van vorige week tegen CSV Apeldoorn heerste er nogal wat spanning bij KHC. Niet weer verliezen was de opdracht, en daarin is KHC geslaagd zonder echt goed te spelen. De derby kwam niet echt opgang. Dos Kampen liet KHC in de begin fase het spel maken, maar KHC durfde het tempo niet echt te verhogen. Het speelde wel degelijk zonder dat het noemenswaardige kansen kreeg. Na een kwartier nam Dos Kampen het spel over en kreeg het de nodige kansen. In de 17e minuut een enorme kans voor Twan Knul. Maar zijn harde inzet ging ruim naast het doel. De 1e kans voor KHC kwam pas in de 26e minuut toen Karim Gabara een schietkans kreeg. Zijn inzet miste kracht en was een gemakkelijke prooi voor doelman Kevin Dijkstra. Vervolgens aan de andere kant een aantal kansen voor Dos Kampen en doelman Justin Bruins moest volop aan de bak.

Na de rust een wat beter voetballend KHC, dat probeerde meer tempo te maken. Dos Kampen begon wat slordiger te voetballen en dat resulteerde in wat mogelijkheden voor KHC. Mitchell Hooisma werd gebracht voor Ricardo Talu en dat bracht in de aanval wat meer gevaar. KHC kreeg enkele kansen via Ozhan Kardag en Karim Gabara. In de 72e minuut een geweldige kans voor Durk van der Leest die een hoekschop van Burak Alp bijna raak kopte. Ook Leroy Knol had KHC nog de punten kunnen bezorgen, maar ook zijn kopbal ging ruim naast. Dos Kampen kreeg in de slotfase nog wat kansen maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Scheidsrechter Stegeman uit Rijssen hield de sportieve wedstrijd goed onder controle.

Resumerend: KHC en Dos Kampen spelen gelijk tegen elkaar in een derby die niet op gang wou komen. Dos Kampen had voor rust de beste mogelijkheden, en KHC had na rust het betere van het spel. Volgende week speelt KHC een uitwedstrijd tegen SVZW uit Wierden. De wedstrijd op Sportpark Het Lageveld in Wierden begint om 14.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter N. Wenneker uit Vorden. KHC gaat met de bus vertrek 12.15 uur.

Man van de wedstrijd

Durk van der Leest

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment