set up

IJSSELMUIDEN - Na het verlies van vorige week was Ten Brinke Set Up D1 gebrand om deze wedstrijd te winnen. De dames hadden afgelopen week hard getraind en gingen vol goede moed naar Zwolle. Deze keer was Karin er ook bij.Ze begonnen de 1e set met Janneke Iris Joanne Sanne Judith Lonneke en Nienke. Het begin van de set speelden z erg gespannen. De pass lag niet lekker en ze maakten te veel eigen fouten.

Na verloop van tijd kwam Dames 1 op gang en konden ze nog aardig mee spelen maar dit was helaas niet genoeg. Ze verloren deze set met 18-252e set. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De koppies waren weer leeg en de dames gingen er volle bak in. Met een goede service druk en een strakke pas maakte C.S.Vgeen schijn van kans. Set Up maakte mooie punten en iedereen was scherp. Deze set werd dik gewonnen met 25-13.

De 3e set begonnen ze weer slecht. Set Up kwam op een kleine achterstand. Het team kon zich nog redelijk herpakken. Het liep echter niet helemaal lekker en het was net niet goed genoeg. Ze verloren deze set met 22-25.

De vierde set werd Anneloes gewisseld met Iris. Niemand wist wat er gebeurde, maar het wildeniet meer. De ene na de andere eigen fout. Set Up bouwde een dikke achterstand op. In het midden van de set kwamen de dames nog even dichtbij, maar dat was van zeer korte duur. Deze set verloren ze met 15-25. Al met al hebben hebben de dames stuk beter gespeeld dan vorige week. Zeker de 2e set was zeer sterk. Daarop gaan ze door. Hard werken en volgende week zaterdag  weer knallen tegen de Bevers in Lemelerveld.Lonneke van der Lee

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment