beach

KAMPEN - Sportraad Kampen houdt op donderdag 5 maart 2020 de 35ste editie van de Kamper Sportverkiezingen. Evenals als vorig jaar vindt het evenement plaats in de Stadsgehoorzaal. Deze jubileumeditie belooft een spectaculaire avond te worden.

Ook in 2019 leverden Kamper sporters diverse goede prestaties. Sportraad Kampen roept verenigingen op om kandidaten voor de sportverkiezingen door te geven. Dat kan tot en met donderdag 5 december. Ook individuele sporters kunnen hun prestaties bij de jury kenbaar maken. Inmiddels hebben alle sportverenigingen die zijn aangesloten bij Sportraad Kampen een brief ontvangen.

Kandidaten voor de Kamper Sportverkiezingen kunnen worden aangemeld voor de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Jeugdsporter Jongens (tot en met 18 jaar), Jeugdsporter Meisjes (tot en met 18 jaar) en de Jeugdsportploeg.

Uitstralingsprijs

Ook vraagt Sportraad Kampen aan de Kamper verenigingen om met kandidaten te komen voor de Uitstralingsprijs. Aanmeldingen voor deze vrijwilligersprijs kunnen ook worden aangemeld tot en met 5 december. De Uitstralingsprijs is bestemd voor een persoon die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de sport in de gemeente Kampen.

Personen of verenigingen kunnen sporters en/of vrijwilligers aanmelden via info@sportraadkampen.nl. Het aanmeldingsformulier is te vinden op de website van Sportraad Kampen: www.sportraadkampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment