darten

IJSSELMUIDEN - Na het succes van voorgaande jaren, organiseren De Daltons dit jaar alweer de achtste editie van het Koppel-darttoernooi. Op vrijdagavond 7 februari 2020 vanaf 19.00 uur. Ook dit jaar wordt het darttoernooi gehouden bij Peppers Unlimited aan Middenweg 5 in IJsselmuiden.

Een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen. Er zal een DJ draaien, de Molenbroeders treden op en het zal u verder aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Tevens worden er deze avond mooie prijzen verloot. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor diverse lokale goede doelen en initiatieven.Lokale goede doelen
Enkele van de lokale doelen die de Daltons het afgelopen jaar konden steunen:
 Wereldlichtjesdag Kampen kon rekenen op een financiële bijdrage, er waren bijdrages aan een deelneemster van Alpe d’HuZes, aan De Bikkels Kampen, aan een gezin dat vanwege ziekte wel een lichtpuntje kon gebruiken. Er was een bijdrage aan het uitvoeren van een wens voor een ernstig ziek kindje en een donatie aan de actie “Dagje weg naar de Orchideeënhoeve” voor mensen met NAH. Daarnaast zijn we als stichting partner geworden van IJVV Happy Kids, een voetbalteam voor kinderen die net niet met de reguliere teams mee kunnen komen.

Meedoen met het toernooi!
U kunt deelnemen aan het darttoernooi als koppel en zich vanaf nu inschrijven. Het inschrijfgeld is € 25,00 per koppel. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 13 januari, maar wees er op tijd bij want vol = echt vol. Deelnemers dienen op de avond zelf uiterlijk 18.30 aanwezig te zijn.

Voor nadere informatie of opgave kunt u (uitsluitend!) mailen naar: stichtingdedaltons@gmail.com.

Kunt u een bijdrage leveren?
Een toernooi organiseren zonder sponsoren is onmogelijk en gedurende de jaren hebben we een fijne en betrokken kring van sponsoren opgebouwd. Stuk voor stuk bedrijven die ons als stichting een warm hart toedragen. Natuurlijk proberen we ieder jaar te groeien en de lat steeds een stukje hoger te leggen. En daarbij kunnen we altijd hulp gebruiken. Of dat nu is middels sponsoring van materialen, een prijs voor de verloting of het toezeggen van een bedrag, we willen er graag iets voor terug doen. Bij ons houdt het niet op bij ontvangen. Neem voor onze sponsorpakketten contact op met Richard Bijkerk via 06-55816071

Wie zijn de Daltons?
Stichting de Daltons is ruim 10 jaar geleden opgericht door een vijftal gewone jongens, allen woonachtig in IJsselmuiden. Het idee was om geld in te zamelen voor lokale goede doelen en schrijnende gevallen zonder daarbij te werken met een strijkstok. Niet gebonden aan een maatschappelijke, kerkelijke of politieke richting maar op basis van verhalen en initiatieven die lokaal spelen en impact hebben op de lokale gemeenschap. Wat begon met diverse kleine acties gedurende het jaar mondde uit tot een sportief evenement dat al jaren staat als een huis; het Daltons darttoernooi.

Wij heten u alvast van harte welkom op het toernooi!

Stichting 'De Daltons' IJsselmuiden
 Johan Tuinman, Henk van den Berg, Erik Fien, Jack Postma, Jan van den Berg en Richard Bijkerk.
Mail:stichtingdedaltons@gmail.com
Website: facebook.com/StichtingdeDaltons 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment