biljarten2

KAMPEN - In het wijkcentrum Reyersdam ontving het C2 team van BV Reijersdam het C2 team van H.B.C. uit Hoogeveen en het werd een forse nederlaag van 22-36. Geen der spelers van BV Reijersdam kon een partij winnen. Rens Jager speelde een slechte partij, waarschijnlijk speelde vermoeidheid hem parten daar hij dinsdag- en woensdagmiddag de districtsfinale had gespeeld. Rens Jager kwam niet verder dan een moyenne van 2.31, zijn tegenstander van HBC Jack Mensing deed veel moeite om in de laatste fase van de wedstrijd caramboles te missen en dat lukte hem ook en naar een goed gemiddelde tijdens de wedstrijd van 3,80 eindigde hij met een moyenne van 2.12, uitslag 7-12.

Martin ten Hove was ook niet in goeden doen en leed een nederlaag tegen Klaas Middel van HBC, Martin had een moyenne van 1.60 en Klaas Middel van 2.20, uitslag 7-12. Alle hoop was nu gevestigd op Gerrit van Vlijmen zou hij de eer van BV Reijersdam nog kunnen redden, helaas lukte dat ook niet, want Gerrit kampte met rug problemen en hij verloor van Henk de Keyzer van HBC, Gerrit van Vlijmen had een moyenne van 1.57 en Henk de Keyzer 1.96, uitslag 8-12.

Het dagteam van BV Reijersdam deed het donderdagmiddag beter. In het wijkcentrum ontvingen zij BV De Boerhoorn uit Zuidwolde en het werd een overwinning van 39-34. Rens Jager had slechts 12 beurten nodig om zijn partij te beëindigen, echter was hij niet de winnaar. Meine Spoelder van BV Boerhoorn maakte zijn 100 caramboles in 12 beurten vol en Rens Jager kwam niet verder dan een schamele 21 caramboles en slechts moyenne van 1.75. Meine Spoelder speelde dus een prima partij met een moyenne van 8.33 en liet Rens Jager dus volledig kansloos, uitslag 3-12. De teamgenoten van Rens Jager hadden zijn afgang aangezien en waren volledig gebrand om het beter te doen en dat lukte ook. Martin ten Hove was deze middag wel weer in goede doen en speelde in 16 beurten zijn partij uit tegen Harm Engels van De Boerhoorn, Martin Hove had een moyenne van 2.81 en Harm Engels van 3.88, uitslag 12-6. Good old Johan de Leeuw liet zich weer van de goeie kant zien en versloeg Jelle Vietstra van de Boerhoorn, die deze week nog de 2e. plaats behaalde in de districtsfinale 2e. klasse libre van het district KNBB Zwolle en omstreken, maar kon tegen Johan de Leeuw niet winnen. Johan de Leeuw had een moyenne van 1.71 en Jelle Vietstra van 2.13, uitslag 12-7. Herman School en Roelof Kreeft van de Boerhoorn speelden een spannende partij, die pas in de slotfase door Herman School werd beslist, Roelof Kreeft strandde op 2 caramboles voor het einde. Herman School had een moyenne van 1.18 en Roelof Kreeft van 1.24, uitsla 12-9.

Persoonlijk succes(je) was er nog wel voor Rens Jager, hij behaalde de 3e. plaats (brons) in districtsfinale 2e.klasse libre van het district KNBB Zwolle en omstreken op slechts één wedstrijdpunt van de nummers 1 en 2.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment