43

KAMPEN - Inmiddels hebben een aantal spelers aangegeven graag nog een seizoen bij DOS te blijven. Daarnaast stoppen er twee en vertrekt er eentje. Hoe de selectie van DOS Kampen er volgend jaar uit komt te zien wordt steeds duidelijker. Na gesprekken met het MT hebben voor volgend seizoen Allan Bakker, Twan Knul, Martijn Barneveld en Jochem van Putten hun ‘ja-woord’ gegeven. Het succesvolle voorhoede duo heeft dit jaar al weer 17 treffers op hun naam staan. DOS Kampen heeft ontzettend veel vertrouwen in Twan en Allan. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Dit koppel is goud waard voor DOS. Ze voelen elkaar goed aan en zijn bij DOS nog niet uitgegroeid. We hopen van beide spelers nog jaren te kunnen genieten”. Ook Allan en Twan zien een extra seizoen samen absoluut zitten. Allan: “Ik voel me enorm thuis bij deze club en er zit nog veel rek in mijn ontwikkeling en die van het team”. Twan sluit zich daarbij aan: “We waren er in één gesprek wel uit. Het vertrouwen over en weer is groot en daar hecht ik veel waarde aan. Dat de andere jongens blijven was voor mij ook zeker een groot pluspunt.” 

Ook de behendige middenvelder Jochem van Putten knoopt er nog graag een jaar aan vast. Jochem: “In het type voetbal dat DOS speelt kom ik steeds beter tot mijn recht. Bovendien vind ik het een hele prettige groep en dat is voor mij erg belangrijk”.  Verdediger Martijn Barneveld is het daarmee eens. Martijn: “Ik heb het met deze jongens enorm naar mijn zin en ik merk dat ik elk jaar beter wordt. Dat komt ook omdat de kwaliteit van de hele selectie groeit”. 

Sterkhouders Wim Snippe en Erik Rotman stoppen
Beide routiniers hebben te kennen gegeven dat ze na dit seizoen stoppen. Wim en Erik zijn allebei 34 jaar en vinden het na dit jaar welletjes. Wim heeft meer dan 350 caps op zijn naam staan en Erik is onlangs gehuldigd voor zijn 100 officiële wedstrijd. Het bestuur en het MT danken beiden voor hun enorme inzet voor het 1e elftal. Wim, die altijd het geelzwart van DOS trouw is gebleven, is één van de spelers met de meeste officiële wedstrijden in DOS 1 op zijn naam. Hij debuteerde in de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys (3-2) op 2 oktober 2004 onder trainer Hans van Dijkhuizen.  Erik debuteerde, eveneens onder Van Dijkhuizen, op 1 mei 2004 in de uitwedstrijd tegen Urk (2-1). In 2006 vertrok hij naar PEC Zwolle. Zijn profcarrière bij PEC duurde in totaal twee jaar. Daarna heeft hij tien seizoenen voor sc Genemuiden gespeeld.

Michel Kamphuis vertrekt
Na één seizoen in de hoofdmacht van DOS te hebben gespeeld heeft Michel besloten om volgend seizoen dezelfde clubkleuren te dragen maar dan voor DOS ’37. Het MT wenst Michel veel succes bij zijn nieuwe vereniging.

 
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment