AIRBAD

KAMPEN - Maandag 29 juni maakten de badmintonners van BC Kampen kennis met AirBadminton. Juist nu binnen sporten niet mogelijk is, biedt deze nieuwe badmintonvariant een uitkomst: de airshuttle is speciaal ontwikkeld om buiten mee te spelen. ‘Het was nog best moeilijk, maar wel hartstikke leuk!’ blikt één van de spelers enthousiast terug.

De Kamper badmintonners wilden graag ervaren dat de splinternieuwe roze shuttle veel beter bestand is tegen weersomstandigheden dan de traditionele shuttles, waarmee eigenlijk alleen binnen gespeeld kan worden. Hoewel de harde wind het de deelnemers niet makkelijk maakte, waren de reacties onverdeeld positief.

Dat is mede te danken aan de pas opgeleide trainers van Badminton Nederland, die speciaal voor de clinic naar Kampen kwamen. Ze begeleidden de spelers vanaf de warming-up via verschillende oefeningen naar een paar mooie partijen aan het eind.

Natuurlijk kijken de spelers van BC Kampen ernaar uit om vanaf half augustus weer in de sporthal te kunnen badmintonnen. Het vooruitzicht om tot die tijd -en ook daarna!- buiten te kunnen spelen met de nieuwe airshuttles lijkt een garantie voor een mooie sportzomer.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment