Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen van start. Wat dit seizoen gaat brengen is nog de grote vraag. Kan het bekertoernooi en de voetbalcompetitie starten en ook een min of meer een normaal verloop hebben of zullen toch de maatregelen tegen het coronavirus aangescherpt worden met consequenties voor het voetbal. Het is moeilijk te voorspellen en het blijft daardoor onzeker. Een ding staat voorop en dat is de gezondheid van mensen!

VSCO’61 heeft inmiddels twee oefenduels gespeeld. Vorige week zaterdag verloor het van eveneens tweedeklasser WVF met 3-0. Afgelopen dinsdag werd in een doelpuntrijke wedstrijd derdeklasser Hattem met 4-3 verslagen. Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij eersteklasser DosKampen.

VSCO’61 kent de nodige mutaties dit seizoen. Het zal puzzelen worden voor de nieuwe hoofdtrainer Stephan Nuesink, vorige twee seizoenen assistent-trainer bij VSCO’61, om het team voor de start van het bekertoernooi en daarna de competitie samen te stellen. In ieder geval begint het bekertoernooi op zaterdag 29 augustus thuis tegen Lelystad’67. Beide teams zullen elkaar ook in de competitie tegenkomen. Dinsdag 25 augustus oefent VSCO’61 nog tegen derdeklasser Oene.

De wedstrijd komende zaterdag op sportpark De Maten begint om 15:00 uur en is ook te volgen via Loco Radio.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment